AirTag – чи варто купувати в машину? Історія використання в авто

AirTag – це бездротовий маячок від компанії Apple для пошуку втрачених речей. Ми вважаємо, що це дуже корисний девайс, особливо для тих, хто часто втрачає свої речі. Його можна прикріпити до своїх ключів, кинути в сумку або гаманець – і не переживати за збереження дорогих речей.

Але деякі користувачі пішли набагато далі і вигадали ще корисніше застосування цього пристрою. Ми вже розповідали про те, як AirTag допоміг знайти одному американцю його вкрадений самокат. Прямо зараз на порталі Reddit всі говорять, як позначка дозволила іншому щасливчику знайти викрадене авто. Це просто божевільна історія!

AirTag допоміг знайти викрадену машину

Оповідач під ніком Скотті зізнається, що належить до типу людей, яких прийнято називати совами. Він часто не спить у темний час доби, а потім відсипається до обіду. Приблизно о 3 годині ночі наш герой вирішив проїхатися автомобілем по своїм справам. Однак виявив, що його автомобіль Subaru Forester зник.



864х452_01.jpg

Спершу Скотті вирішив, що машину запозичив хтось із членів сім'ї. Один із родичів також любив засиджуватися допізна, тому міг вирушити до кафе, чи до іншого місця. Герой надіслав йому повідомлення, щоб дізнатися, чи це так. На його подив, родич сказав, що не брав авто.

Найбезглуздіший день у житті Скотті

Герой вирушив у поліцію і подав заяву про викрадення. Скотті мешкає в передмісті Чикаго, де є мільйони автомобілів. Тому полісмени не були налаштовані оптимістично.

Потім він зателефонував до страхової компанії, щоб подати позов. Засмучений Скотті не знав, як йому бути. Він був злий на себе, на поліцію і на злодія. Заспокоївшись, чоловік згадав, що поклав один маячок у чохол від сонцезахисних окулярів. AirTag в автомобілі, міг допомогти йому знайти зникнення.

Раніше Скотті купив собі набір з чотирьох брелоків від Apple. У Чикаго та околицях є мільйони iPhone. Завдяки цьому шанси повернути машину були дуже великі. Герой зазначив у Локаторі втрату потрібного AirTag. Востаннє гаджет знаходився біля його будинку о 22:17, так що авто викрали не пізніше п'яти годин тому.



864х452_02.jpg

Вже через 10 хвилин герой отримав повідомлення з точним місцезнаходженням маячка. Subaru міг бути за півгодини їзди від власника, в сусідньому містечку на стоянці супермаркету. Скотті відразу набрав “911” і пояснив ситуацію. Поліція вирушила перевіряти парковку, але не знайшла там машину.

Тим часом, хлопець продовжував отримувати чіткі сигнали з того самого місця. Найімовірніше, злодій знайшов трекер і викинув його. Приблизно о п'ятій ранку нещасний власник вирушив у те місце, щоб самостійно все перевірити. Він сподівався знайти AirTag і змусити поліцію переглянути камери спостереження з парковки. Чомусь вони не хотіли цього робити.

Девайс транслював сигнал з-під чужої припаркованої машини в калюжі. Скотті не хотілося лізти під колеса і мокнути, щоб забрати мітку. Тому він вирішив дочекатися власника авто, щоб той від'їхав.

Автомобіль повернувся!

Хлопець просидів близько півгодини на парковці, але так і не дочекався господаря машини, під якою був його брелок. Герой вирішив повернутись додому. Йому залишалося сподіватися лише на те, що страхова компанія покриє йому пропажу. Насамкінець вирішив зателефонувати офіцеру і сказати, що знайшов маячок на парковці. Він міг перевірити записи з камер і, можливо, впізнати викрадача.

-21%
Спеціальна ціна-11%

Скотті вже виїжджав з парковки, як раптом помітив свій Subaru. Автомобіль повертався на парковку! Повірити у це було складно, він навіть не побачив номерного знака. Але його машина була пофарбована в рідкісний яскраво-жовтогарячий колір. Так що, герой відразу впізнав її.

Навіщо викрадач повернувся на місце, де скинув знайдений маячок – неясно. Але він повільно їхав стоянкою супермаркету, підшукуючи непримітне місце для зупинки. Розбиратися з викрадачем самостійно Скотті не хотів. Він не знав, хто перебуває в його машині і побоювався за своє здоров'я.

Тому знову набрав “911” і розповів про безглузду ситуацію. За кілька хвилин приїхали два патрулі поліцейських. Чоловік вказав їм рукою на свою Subaru, щоб офіцери одразу ж схопили викрадача. І в них це вийшло!

Чи варто купувати AirTag в автомобіль

Як виявилося, порушник уже розшукувався по кількох інших злочинах у сусідніх округах. У Скотті була можливість звинуватити його в кримінальному злочині, але він вирішив висунути менші звинувачення.



864х452_03.jpg

Машина була розбита, в салоні знайшли кілька сумок з вкраденими телефонами, планшетами, годинником і навіть ключ від іншого викраденого автомобіля. Як виявилось, злочинець залишив іншу викрадену машину біля будинку Скотті.

Але він її все-таки повернув і був дуже радий цьому. Тепер хлопець радить усім купити собі пару AirTags. До речі, ти можеш взяти собі брелок із гарантією та доставкою по всій Україні в інтернет-магазині Техно Їжак. У Харкові, Києві та Одесі забрати пристрій можна з шоурумів, де тебе напоять гарячим чаєм та із задоволенням допоможуть налаштувати мітку.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар