ТОП подарунків для коханих у День Закоханих

Зміст

Дарувати подарунки, а особливо, у День святого Валентина, з певного часу стало доброю традицією для всіх нас. Ти також можеш порадувати свою кохану людину, підтримуючи при цьому нашу армію. Адже вона заслуговує на позитивні емоції, вірно? Свій ТОП варіантів подарунків представляємо у цій статті, і, можливо, один із них стане тим самим. Поїхали!

До речі, про підтримку арміш – з 6 лютого і аж до 8 березня в Техно Їжаку проходитиме акція, присвячена не лише Дню святого Валентина, а й підтримці Збройних Сил Україніи. Далі про важливе.


Важливий проєкт

Техно Їжак розпочав проект «Пошта любові до ЗСУ». Разом з українськими ілюстраторами ми запустили цілу лінійку поштових листівок. Кожна поштівка, яку можна купити як на сайті Їжака, так і в роздрібних магазинах по всій країні, складається з двох однакових половинок, розділених перфорацією.



864x452_text_blog.jpg

Отже, що потрібно зробити?

  1. Купуєш та поділяєш поштівку на дві частини.
  2. Одну частину залишаєш собі, іншу підписуєш для ЗСУ.
  3. Кидаєш у спеціальну поштову скриньку (такі встановлені на точках продажів Їжака).

Ну а ми, своєю чергою, зобов'язуємося передати твою частину листівки з побажаннями нашим воїнам, які борються на передовій.

Крім того, 100% коштів, отриманих з продажу поштівок підуть на купівлю дронів Mavic для військових. Дрони зараз — це суперпотрібна річ на фронті, тому для їх придбання ми і створили цей проєкт. За підсумками акції ми плануємо зібрати 1 мільйон гривень. Чи вийде? Повинно вийти!

Тисни на кнопку та дізнавайся більше про цей вкрай важливий проєкт:

А зараз до статті. Щоб тобі було легше орієнтуватися, я склав таблицю варіантів подарунків до Дня закоханих.



ТОП ПОДАРУНКІВ коханим
  Для кого Ціна*
 Камера міттєвого друку FUJIFILM Instax Mini 11 White Для неї 3 995 грн
 Мультисталер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Nickel/Copper Для неї 27 495 грн
 Фен Dyson HD07 Supersonic Iron/Fuchsia Для неї 18 695 грн грн
 Apple iPhone 14 Pro 128 Gb Для всіх від 45 395 грн
 Apple iPhone 14 Pro Max 128 Gb Для всіх від 48 995 грн
 Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Silver 2020 (MGN93) Для всіх 36 995 грн
 Apple Watch Ultra Для нього від 33 195 грн
 Apple Watch Series 8 Для всіх від 18 395 грн
 Зовнішній акумулятор Xiaomi Redmi Power Bank 20000 mAh PB200LZM Black Для всіх 1 445 грн
 Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 20000 mAh White Для всіх 1 445 грн
 Зовнішній акумулятор Xiaomi Redmi Power Bank 10000 mAh Black Для всіх 895 грн
 Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 22.5W 10000 mAh Black Для всіх 1 095 грн
 Навушники Apple AirPods Pro 2 Для всіх 9 895 грн
 Навушники Apple AirPods Pro with MagSafe 2021 (MLWK3) Для всіх 8 195 грн
 Навушники Apple AirPods 3 with Wireless Charging Case Для всіх 7 595 грн
 Ігрова консоль Sony PlayStation Для всіх 27 995 грн

*Ціни актуальні на момент написання статті і можуть відрізнятися

Як бачиш, вибрати є з чого. Давай пильніше поглянемо на кожного «кандидата».


Камера моментального друку

Так! Я починаю сьогоднішній ТОП подарунків для закоханих саме з цього, такого милого та «лампового» гаджета.


Камера моментального друку FUJIFILM Instax Mini 11 White

Ця камера, подарована коханій, дасть унікальну можливість поринути у дивовижний світ друкованої фотографії. А це далеко не те саме, що цифровий знімок. Адже її можна подарувати, підписати на згадку, вставити у рамку чи повісити на стіну. Чому б і ні?

Високоточна система вимірювання експозиції автоматично встановлює оптимальну витримку та інтенсивність спалаху, відповідно до яскравості навколишнього середовища. Спеціальних налаштувань не потрібно! Ця камера автоматично налаштовує яскравість спалаху так, щоб об'єкт і фон були однаково яскравими.

А також в ній є всіма улюблений (особливо, дівчатами) режим селфі і режим великого плану на відстані 30-50 см від об'єкта. Для миттєвого перемикання в режим селфі досить просто витягти об'єктив. Кадрування можна перевірити завдяки видошукачу, який розташований поруч з об'єктивом.

Приємний білий колір, кнопки затвора та ремінець у комплекті – твоя кохана гідно оцінить цю стильну камеру. Тим більше, що друкована фотографія зараз це ще й модне захоплення.


Для зачісок

Гаджет для догляду та найсміливіших експериментів із зачіскою – річ, яка має бути в арсеналі кожної модниці. І твоя кохана у цій формулі, звичайно ж, не виняток. А пристрої якого виробника можна рекомендувати у цьому випадку? Звичайно, Dyson!

Спеціальна ціна-5%

Адже Dyson – це як Apple серед смартфонів та інших гаджетів. Краще вже нема куди! Ти можеш подарувати фен або більш функціональний пристрій, яким є мультистайлер. Обидва відбивають найсучасніші тенденції в індустрії краси. Але про кожного по черзі.

Мультистайлер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Nickel/Copper

Багатофункціональна штучка, такий собі комбайн для волосся. Чим же він такий гарний?

  • Інтелектуальний контроль нагріву вимірює температуру повітряного потоку понад 40 разів на секунду, керуючи нагрівальним елементом підтримки температури не вище 150 градусів.

  • Покращений повітряний потік притягує та накручує волосся в обох напрямках, створюючи об'ємні локони.

  • Потужний повітряний потік швидко підсушує волосся перед укладанням.

  • Два струмені повітря розгладжують і вдосконалюють зачіску на кінчиках.

  • Три точні швидкості повітряного потоку.

Цей Dyson приємно здивує своєю шикарною комплектацією, що включає різні щітки та насадки, які можна зручно розташувати у дорожньому чохлі або чохлі для зберігання.

Фен Dyson HD07 Supersonic Iron/Fuchsia

Здається, що може бути простіше фена для волосся? Але фен від Dyson – це щось більше. Крім інтелектуального контролю нагріву, пристрій відрізняється винятковою простотою використання.

Цей фен має три точні налаштування швидкості: високу для швидкого висихання та укладання, середню для регулярного висихання та низьку для розпилення. І чотири точні режими нагрівання.



1ezh|864х452.png

У комплект входять магнітні насадки для легкості установки, серед яких насадка для неслухняного волосся, для дбайливого висушування волосся, насадка-концентратор та насадка-гребінь із широкими зубами.

А вдосконалена конструкція дифузора забезпечує більш рівномірне розподілення повітря навколо локонів, імітуючи процес природного висушування. Дозволяє знизити пушіння і досягти більш окреслених завитків і локонів. Саме для твоєї коханої!


iPhone

З таким подарунком ти точно не прогадаєш. Він підійде як хлопцю, так і дівчині. Тим більше якщо це буде флагманська модель останньої на сьогодні лінійки iPhone 14, що втілила все найкраще від розробників та дизайнерів Apple.


Apple iPhone 14 Pro 128 Gb

Флагман є флагман. Потужний, швидкий, гарний. У ньому тільки найкраща начинка та матеріали:

  • Керамічний екран, міцніший, ніж будь-яке інше скло смартфона.

  • Водонепроникний корпус із хірургічної нержавіючої сталі.

  • Розкішний дисплей Super Retina XDR.

  • Основна камера на 48 Мп, що забезпечує 4-кратне збільшення роздільної здатності у форматі ProRaw для неймовірної деталізації при кожному кадруванні.

  • Частота оновлення 120 Гц.

Дивовижні характеристики! Звичайно, такий гаджет буде ідеальним подарунком для коханої людини. А якщо потрібен більший, то…


Apple iPhone 14 Pro Max 128 Gb

А ось і верх досконалості смартфонів від Apple. Головна та найочікуваніша новинка 2022 року, що поєднує в собі лише найкращі характеристики та передові технології. Це насамперед небувале зростання роздільної здатності та світлочутливості основної камери, вдосконалена ширококутна камера та фронталка з якісним автофокусуванням.



2ezh|864х452.png

Великий 6,7-дюймовий екран та найпотужніша батарея за всю історію айфонів, що забезпечує 29 годин відтворення відео. Саме так! Apple не відстає від трендів містких батарей. І так, він важкий і дорожчий за Phone 14 Pro. Але це топчик.


Ноутбук

Хороший ноутбук зараз — це іноді навіть важливіше, ніж накручений смартфон. І тут справа не лише у розвагах. Багато хто сьогодні перейшов на віддалену роботу з очевидних причин. А якщо це ще й ноут від Apple!


Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Silver 2020 (MGN93)

З появою чіпа M1 найтонший і найлегший MacBook повністю перетворився. Центральний процесор тепер працює у 3,5 рази швидше. Графічний – до 5 разів. А швидкість машинного навчання зросла аж у 9 разів.

-14%
MQ503
36 999 ₴
31 999 ₴
800 $
Спеціальна ціна-21%
MGN93/Z12700068/Z1270008R
43 499 ₴
34 299 ₴
857 $

Новий MacBook Air працює без заряджання довше, ніж попередні моделі, до 18 годин в режимі відео. У наших умовах це дуже важливо! І зовсім не шумить, адже у ньому немає вентилятора.

Для роботи, навчання та розваг, де б не знаходилася твоя кохана людина. Надійніше помічника просто не знайти!


Apple Watch

Цей багатоцільовий гаджет, а не просто наручний годинник, від компанії Apple давно здобув популярність від шанувальників продукції купертинівців. І чому б не обрати як подарунок до дня Святого Валентина саме його? Особливо, якщо у твоєї коханої людини вже є iPhone. Відповідь очевидна. Звичайно ж так! Тим більше, що варіантів Apple Watch зараз багато.


Apple Watch Ultra

Це абсолютно новий гаджет для любителів екстриму та активного відпочинку. Що ж такого особливого у Apple Watch Ultra? По-перше, корпус з аерокосмічного титану з плоским сапфіровим склом, що славиться своєю винятковою міцністю. По-друге, з'явилася нова помаранчева кнопка дії, а коліщатко Digital Crown стали більшими для зручності використання навіть у рукавичках.



4ezh|864х452.png

І ще багато фішок, серед яких новий динамік для більшої гучності та покращені мікрофони, циферблат, оснащений компасом плюс нічний режим з відображенням поділів циферблата червоним кольором, глибиномір, що відповідає міжнародному сертифікату EN 13319 (допустима глибина занурення до 40 метрів).

Але найважливіше, Apple Watch Ultra встановлений потужний акумулятор, розрахований на 36 годин автономної роботи без урахування режиму низького споживання, в якому вони можуть пропрацювати до 60 годин.

Такий годинник напевно підійде більше хлопцеві, ну або спортивній дівчині.

Apple Watch Series 8

«Вісімка» – гідне продовження 7 серії легендарного гаджета і поряд з Apple Watch Ultra є новинкою 2022 року. Ще Apple Watch Series 8 цілком універсальні і підійдуть будь-кому. Головне, підібрати потрібний колір. А вибрати є з чого. Бежевий, графітовий, чорний, срібний, червоний, золотий. Маса варіантів!



3ezh|864х452.png

У порівнянні з «сімкою» у нової моделі багато поліпшень: рамки дисплея тонші, а сам корпус більш обтічний, екран ніби перетікає в корпус, покращений гіроскоп і акселерометр плюс два нові датчики руху. І, нарешті, режим зниженого енергоспоживання, який продовжує роботу гаджета до 36 годин із вимкненням деяких функцій.

Славне доповнення до екосистеми Apple для твоєї коханої людини. Вона точно оцінить!


Power Bank

Павербанки зараз більш ніж потрібна річ. Я навіть сказав би, необхідна. Тож такий подарунок до Дня всіх закоханих – безпрограшний варіант! Та ще й порівняно недорогий!


Xiaomi Redmi Power Bank 20000 mAh PB200LZM Black

Ця банка – потужний аксесуар для зарядки не тільки смартфона, а й планшета чи навіть ноутбука. Мало того, два роз'єми USB-A дозволяють одночасно заряджати пару пристроїв. І досить швидко, адже кожен із портів видає потужність 18 Вт. У гаджеті також передбачена можливість заряджання малим струмом, наприклад, для фітнес-браслетів.


Xiaomi Power Bank 3 20000 mAh White

Крім того, що він потужний, то він ще й красивий! А також має компактні габарити для таких характеристик і оснащений трьома вихідними інтерфейсами, включаючи два порти USB-A і один USB-C. Універсальний подарунок!


Xiaomi Redmi Power Bank 10000 mAh Black

Літій-полімерний акумулятор цього повербанка має невеликі розміри при досить високій щільності. А за рахунок обтічної форми корпусу пристрій буде чудово почуватися де завгодно: в кишені, сумочці або рюкзаку. Must have для подарунка!


Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 22.5W 10000 mAh

І якщо попередня банка компактних розмірів, то ця ультракомпактна! Та ідеально підійде для носіння у кишені. До речі, її корпус виготовлений з комбінації полікарбонату та АБС-пластику, що робить його міцним, а також стійким до подряпин та забруднення.



5ezh|864х452.png

Та й найголовніше, швидка зарядка. Гаджет здатний видавати 22,5 Вт потужності. Відмінний результат!


Навушники Apple

Якщо навушники – відмінний аксесуар і не тільки для прослуховування музики, але й для розмов, то навушники від Apple просто незамінні для будь-якого власника iPhone. І справді бажаний подарунок для твоєї коханої людини.


Apple AirPods Pro 2

В основі цієї моделі лежить чіп H2 від Apple спеціально розроблений для поліпшення звукових характеристик гаджета. Він працює спільно з драйвером та підсилювачем для відтворення чистих, чітких та високих нот, а також глибоких та насичених басів. Гарний варіант!


Apple AirPods Pro with Magsafe 2021 (MLWK3)

Ще один варіант подарунка для власника iPhone, але на відміну від попередніх, трохи старшого віку, 2021 року випуску. Звідси і ціна, AirPods Pro трохи дешевша за версію 2022 року.

-3%
MNP63/MNUF3/MNU93
15 269 ₴
14 799 ₴
370 $
Спеціальна ціна-4%

І, тим не менш, у них є все для комфортного прослуховування музики та керування дзвінками. Плюс їх можна заряджати як за допомогою шнура Lightning, так і бездротовою технологією MagSafe.


Apple AirPods 3 with Wireless Charging Case

І останній варіант у цьому блоці легендарних навушників від Apple до Дня закоханих. Причому, як для хлопця, так і для дівчини. Більш демократична модель, порівняно з «прошками». Також є опція підзарядки MagSafe.

Автономність гаджета вражає: до 6 години аудіо і до 30 годин аудіо при підзарядці у футлярі. Непогано!


Ігрова консоль Sony Playstation

Хтось подумає, що ігрова приставка чи консоль – виключно дитячий подарунок. Але це не так! Грати люблять усі, незалежно від статі. Хоча такий подарунок все-таки буде доречний для хлопців, вони більше схильні до азарту.

Тут одна рекомендація, Sony Playstation. З нею точно не помилишся. Хороший варіант, щоб на деякий час відволіктися від повсякденних справ. Тим більше, що нове покоління PlayStation 5 за продуктивністю та потужністю обганяє багато стаціонарних ПК, а інноваційний геймпад Dual Sense додасть неповторних тактильних відчуттів у процесі гри.



6ezh|864х452.png

Можливо, у тебе вже є варіант подарунка для коханої людини, а, може, ти доглянеш щось із мого ТОПу. У будь-якому випадку, що б ти подарував/подарувала, буде виключно від щирого серця. А це чи не найголовніше на День Закоханих?!


Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Бажані подарунки:
386732-01/387929-20-02/386735-01
16 599 ₴
415 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар