Попри війну: «Техно Їжак» відкрив у Києві флагманський магазин техніки Apple. З вінілами, книгами та мистецтвом

У Києві відкрився флагманський магазин компанії «Техно Їжак». Простір об’єднав у собі новинки техніки Apple, книги про подорожі, мистецтво й музику, вініловий корнер, годинники, окуляри та різні подарунки.

Запускати великі проєкти під час війни – рішення не з простих. Але компанія вбачає свою місію у тому, щоб рухати економіку та продовжувати допомагати армії.



!00-bhyeyo06twevnafkfhm6gx3fgw993e3u.png


!4-bhyeyo06twevnafkfhm6gx3fgw993e3u.png

«Ми фанати бренду Apple, і, звісно, тут ви зможете придбати будь-який їх товар. Але крім цього ми зробили так званий «аналоговий куточок», де представлені різноманітні аксесуари, платівки, пазли, неймовірні блокноти з відсилками до творів мистецтва, особливі ручки та багато інших цікавих речей», – розповідає Олексій Гулий, засновник “Техно Їжака”.

Із аналогових речей у флагмані можна придбати книги про подорожі, мистецтво, фото, музику та визначних персон від таких відомих світових видавництв, як Taschen. Годинники та окуляри від Zavod shop. Блокноти й канцелярію від Unicorner та німецькі преміум-блокноти nuuna. А також селекцію платівок від PlayVinyl і усю необхідну техніку для їх прослуховування.

За дизайн простору відповідав Нікіта Феоктістов, який розробляв інтер'єри для First Line Group (ЖЗЛ, Villa Space). У шоурумі також представлена картина харківського експресіоніста Андрія Гладкого.

Подібний шоурум “Техно Їжак” уже був у Харкові, але його знищила російська ракета ще на початку війни. Проте члени команди проекту перевезли з Харкова деякий вцілілий декор – зокрема якраз картину Андрія Гладкого, статую Будди, дошку для серфінгу та крісла. Тепер вони прикрашатимуть київський простір.



!1-bhyeyo06twevnafkfhm6gx3fgw993e3u.png


!3-bhyeyo06twevnafkfhm6gx3fgw993e3u.png


!2-bhyeyo06twevnafkfhm6gx3fgw993e3u.png

Із самого початку вторгнення “Техно Їжак” передав військовим усі свої пауербанки, дрони та чимало іншої техніки на суму понад 1,5 мільйона гривень. Крім того 15 співробітників компанії пішли у ЗСУ. Увесь цей час компанія продовжувала працювати та вела волонтерську діяльність через власний проєкт Help Ukraine. В цілому, на потреби армії “Техно Їжак” перерахував близько 3 мільйонів гривень.

“Новий флагманський формат у Києві – символ для нас і сигнал для всіх, що життя триває. Ми хочемо змотивувати людей не лише відновлювати роботу, а переформатовуватися й запускати нові проєкти”, – Олексій Гулий, засновник “Техно Їжака”.


Адреса магазину: вул. Велика Васильківська, 12



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар