Техно Їжак — чемпіон з поклейки стекол

Зміст

Захисне скло для iPhone поряд з чохлом – базовий аксесуар та абсолютно необхідна річ для твого мобільного пристрою. Тому ми приділяємо цій темі особливу увагу.

За весь час нашої роботи ми поклеїли близько 2 мільйонів захисних стекол, які врятували багато екранів від подряпин, пошкоджень та дорогих ремонтів. Адже вартість заміни екрану – це більш ніж половина вартості всього гаджета!

Наклеювання скла в Техно Їжаку – це про компетентність, досвід та експертність. А ще це абсолютно безкоштовно! Ти, звичайно ж, можеш прийти зі своїм склом, але краще придбати його у нас. І тут справа навіть не стільки в якості самих стекол (про яку я теж поговорю в цьому матеріалі), скільки в тому, що на кожне скло ми даємо гарантію. А на топове – є можливість навіть оформити річну підписку!

Про види пропонованих захисних стекол, їх особливості та гарантії розповім у цьому матеріалі. Поїхали!


Три власні бренди

Представляємо три власні бренди захисного скла:

  1. Бюджетний KONVEX.

  2. Середній LUME.

  3. Преміум +NEU Chatel.

Усі вони беруть участь у акції «Техно Їжак – чемпіон з наклеювання стекол». До речі, більш детально дізнатися про кожне можна зі статті Захисне скло для iPhone, або подивитись відео на YouTube каналі «Техно Їжак».





Захисне скло для iPhone. KONVEX, LUME, +NEU Chatel – з гарантією! | Техно Їжак

Тут же я відокремлю основні особливості всіх трьох представників захисного скла від Техно Їжака і для початку порівняю їх за кількома важливими критеріями.



ЗАХИСНІ СТЕКЛА
  Особливості Гарантія Ціна від
 KONVEX Покриває весь екран телефону Гарантія на відклеювання – 14 днів 195 грн
 LUME Покриває весь екран телефону
Заокруглені краї
Олеофобне покриття
Гарантія на відклеювання – 2 місяці 445 грн
 +NEU Chatel Покриває весь екран телефону
Заокруглені краї
Подвійний шар олеофобного покриття
Гарантія на відклеювання – 3 місяці
Гарантія на розбиття – 3 місяці
645 грн

Як ти міг помітити між характеристиками, гарантійним періодом і ціною пряма залежність. Все начебто логічно). А тепер пару слів про кожне зі стекол.


KONVEX

Непоганий бюджетний варіант, щоб трохи заощадити і все ж таки отримати хороше і міцне скло. KONVEX – не найбільш бюджетне скло на ринку, в переході можна знайти і за 50-100 грн. Але, по-перше, воно може бути зроблене з якогось пластику, а по-друге – мати клейкий шар, який з часом висохне і його неможливо буде відірвати.

Спеціальна ціна-47%

Тому KONVEX – єдиний відповідний доступний варіант. До того ж на нього дається гарантія на відклеювання – 14 днів.


LUME

Це скло належить до середнього сегменту і має більшу міцність і більшу стійкість олеофобного покриття при тривалому використанні, тому і ціна виправдана трохи вище.

Тут краще відполіровано краї скла, що помітно, коли проводиш пальцем по краю екрана. Іноді можна зустріти захисне скло із рівними гранями, від яких були випадки, коли люди могли отримати мікро-порізи від використання такого. Зі склом LUME у тебе точно так не вийде. Гарантія на відклеювання тут вже більша, а саме, 2 місяці, що не може не тішити.

Спеціальна ціна-39%
Спеціальна ціна-32%

Загалом, LUME – така собі «золота середина» між бюджетним і флагманським склом, про яке далі.


+NEU Chatel

Флагманське захисне скло +NEU Chatel має найкращу міцність і буде ефективним рішенням для захисту екрану iPhone від подряпин, тріщин чи сколів.

Воно виготовлене із загартованого скла, щоб захистити екран телефону навіть при серйозному падінні, побутових ударах або при будь-якій взаємодії з предметами, що дряпають, такими, як зв'язка ключів, пісок, лезо ножа, цвяхи та багато іншого.

Спеціальна ціна-51%
Спеціальна ціна-40%

Техно Їжак пропонує відразу два види базових гарантій: на відклеювання – 3 місяці та на розбиття – 3 місяці. Крім того, на захисне скло +NEU Chatel діє річна підписка, про яку розповім у наступному блоці.


Річна підписка на скло +NEU Chatel

Компанія Техно Їжак запустила зовсім нову послугу – річну підписку на топове захисне скло +NEU Chatel, завдяки якій ти отримаєш кілька дуже приємних плюшок:

  • Необмежену кількість замін (звичайна гарантія поширюється всього на дві заміни) з приводу: розбив, подряпав, відклеїлося або просто захотів нове.

  • Можливість замінити скло в будь-якому зі 100 магазинів Техно Їжака по всій Україні.

З підключенням послуги «Річна підписка на топове скло +NEU Chatel» твій iPhone буде захищений цілий рік і думка про розбите захисне скло та необхідність його заміни відпаде сама собою.


Загалом, вибрати є з чого. Бюджетне KONVEX, середнє LUME або топове +NEU Chatel з базовими гарантіями або річною підпискою. Залишається лише визначитися з варіантом. Тому не напружуй собі голову пошуком «найдешевшого», а краще приходь у Техно Їжак по нове захисне скло для твого улюбленого iPhone!

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні стекла:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар