Про акцію «Оплата частинами у Техно Їжаку»

Зміст

У Техно Їжаку стартувала акція «Оплата частинами». А це означає, що з'явилася чудова можливість оформити розстрочку на гаджет, про який давно мріяв, чи просто планував придбати на вигідних умовах. І, що найважливіше, без відчутного «удару по кишені», як то кажуть.

Суть акції в наступному. Вибираєш техніку на сайті або в роздрібних магазинах «Техно Їжак», оформлюєш оплату частинами від Mono або ПриватБанку та оплачуєш фіксовану суму до 9 платежів (один на місяць). Жодних переплат!

В акції беруть участь лише найпопулярніші та найактуальніші товари. Вибрати точно є з чого! І так, акція триватиме до 31 травня 2023 року, тому є сенс якщо не поквапитися, то хоча б вже почати придивлятись до девайса, який тебе цікавить.

Про свій ТОП гаджетів, які можна придбати в розстрочку, розповім далі. Поїхали!


iPhone – від 3 826 грн/міс

Всі iPhone, що беруть участь в акції, класні, і можна вибрати будь-який. То чому б не придбати флагман, такий, як Apple iPhone 14 Pro 128 Gb Gold eSim? Тим більше, що це модель 2022 року, отже, вона буде актуальна ще довгий час.

Як будь-який флагман, він має лише найкращі характеристики. Починаючи з 48-мегапіксельної основної камери з 4-х піксельним сенсором та фронтальною камерою з автофокусом і більш світлосильною оптикою, закінчуючи вдосконаленим режимом «Кіноефект», а також абсолютно новим режимом із суперстабілізацією рівня GoPro.

-8%
MQ063
46 052 ₴
42 399 ₴
1 060 $
Спеціальна ціна-16%
MPUF3
31 999 ₴
26 899 ₴
672 $

Крім того, в моделі реалізована технологія eSIM – вбудована електронна сім-картка, про яку можна багато говорити, але якщо двома словами, то це майбутнє!


Б/У iPhone

Цілком гідний варіант, особливо, як для першого айфона, чи для заміни старшої моделі. Тим більше якщо купити його в Техно Їжаку, де пропонуються два варіанти стану Б/У техніки: відмінний та ідеальний!

Я б вибрав Б/У Apple iPhone 12 Pro 128 Gb Pacific Blue, і ось чому. По-перше, це «прошка», а отже, найкращий смартфон від Apple 2020 року. А по-друге, вражаюча реалізація технологій фотозйомки:

  • Лазерний сканер LiDAR для покращення різкості вечірніх знімків;

  • Режим «Портрет» з покращеним ефектом боке та функцією «Глибина»;

  • Портретне освітлення з шістьма ефектами (природне світло, студійне світло, контурне світло, сценічне світло, сценічне світло моно, світло без контрасту моно);

  • Подвійна оптична стабілізація зображення (ширококутна та телефото);

  • Розширений діапазон кольорів для фотографій та Live Photos;

  • Яскравий спалах True Tone з функцією Slow Sync.

Загалом, якщо любиш фотографувати, iPhone 12 Pro це те, що потрібно!


MacBook – від 4 999 грн/міс

Який би MacBook я придбав в розстрочку прямо зараз? Звичайно ж Air! Наприклад, MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020. Він тонкий (16,1 мм) і надлегкий (1,29 кг), а ще його батареї вистачає на 15 годин сидіння в інтернеті через бездротову мережу. Для роботи, навчання чи реалізації творчих проєктів (не надто ресурсомістких) саме те! Причому, будь-де, аби був інтернет.

Спеціальна ціна-21%
MGN63/Z1240002B/Z12400071
43 499 ₴
34 299 ₴
857 $

Ну а якщо ти дизайнер, відеоінженер і т.д., зверни увагу на MacBook Pro, які також представлені в акції «Оплата частинами у Техно Їжаку».


Apple Watch Ultra – від 4 386 грн/міс

З дев'яти Apple Watch, що беруть участь в акції, мені як любителю туризму та активного відпочинку найкраще заходять Apple Watch Ultra + LTE 49mm Titanium Case with Midnight Ocean Band. Я багаторічний фанат Casio G-Shock, але якщо «джишоки» – це просто невмирущий годинник, то Apple Watch Ultra – повноцінний гаджет у титановому корпусі з цілою низкою цікавих опцій:

  1. Вдосконалений компас.

  2. Датчик вимірювання глибини.

  3. Двочастотний GPS.

  4. Програма Multisport, яка автоматично визначає активність для легкого перемикання між тренуваннями.

І це крім функцій виявлення падіння та аварії, екстреного виклику – SOS, рівня кисню в крові, повідомлень про роботу серця та відстеження сну. І нарешті, акумулятора Apple Watch Ultra вистачає на 36 годин у режимі смарт-годинника та на 60 годин в енергоощадному режимі. Це найбільш автономний годинник від Apple. Приголомшливо!


iPad – від 1 733 грн/міс

Для роботи та навчання, для ігор та розваг, для втілення художніх здібностей та найсміливіших творчих фантазій. Все це про iPad. Дванадцять моделей в акції, вибір однозначно є. Я б звернув увагу на Apple iPad 9 10.2" Retina 64Gb Wi-Fi Space Gray 2021. А все тому, що він спритний.

Чіп A13 Bionic покращує роботу складних програм, цей айпад швидко реагує в будь-якій ситуації: при надсиланні повідомлень, пошуку контенту в мережі інтернет або при використанні декількох програм одночасно.

А графічний процесор обробляє зображення та відео до 20% швидше за попередню модель. Тому він ідеально підходить, щоб грати в ігри зі складною графікою та робити безліч інших справ.


AirPods – від 1 074 грн/міс

Ці навушники є незамінним аксесуаром для будь-якого власника iPhone. З трьох представлених на акції моделей у Apple AirPods 2 with Charging Case «найсмачніша» ціна, що не применшує переваг тепер вже культових навушників від Apple.

Завдяки мінімальній вазі та габаритам, їх використання стане зручним та комфортним. А за допомогою кейсу з можливістю заряджання AirPods 2 зможуть працювати до 24 годин без необхідності пошуку розетки.

Спеціальна ціна-18%
Спеціальна ціна-22%

Але головне їх завдання – відтворення музики і чіткість звуку, що передається. І навушники з нею легко справляються! За рахунок функції шумозаглушення та фільтрації зовнішніх шумів передача мови при розмові максимально чітка. І так, це якраз той випадок, коли співвідношення ціни та якості ідеальне, особливо при оплаті частинами!


Sony PlayStation – від 2 866 грн/міс

Відволіктися і пограти на приставці – це як змінити обстановку або просто розслабитися, переключитись на деякий час. І Sony PlayStation 5 Digital Edition справляється із завданням на всі 100%.

Нове покоління PlayStation 5 за продуктивністю та потужністю обганяє багато стаціонарних ПК, а інноваційний геймпад Dual Sense додасть неповторних тактильних відчуттів у процесі гри.

Підхід до застосування вбудованих моторів DualSense повністю перероблений. Тепер, крім простої вібрації, вони здатні дозувати докладені зусилля і чітко дотримуватися таймінгів. Ця система вібрації отримала назву Haptic Engine. До її складу входить пара моторів, вбудованих у ручки гаджета.


Dyson Airwrap – від 3 296 грн/міс

Акційні товари від Dyson – мультистайлери, фени, випрямлячі для волосся та навіть дорожня сумка для стайлера. І щоб «вбити всіх зайців» одночасно, я рекомендував би мультистайлер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Long Limited Edition Vinca Blue/Rose, наприклад.

Адже він оснащений функціями всіх перерахованих вище гаджетів і не тільки: інтелектуальним контролем нагріву, ефектом Коанда для завивки та надання форми, потужним повітряним потоком для висихання волосся, двома струменями повітря для розгладження волосся і трьома точними температурними режимами.

Плюс, в комплекті до мультистайлера йде дорожній чохол з екошкіри, оббитий зсередини м'якою тканиною, та магнітний замок, що закривається, і ціла купа різних насадок і щіток. Про Dyson краще не говорити, ним потрібно скористатися. Про це знає кожна дівчина! )


Що ж, це лише один із варіантів гаджетів, які можна придбати за акцією «Оплата частинами в Техно Їжаку» до 31 травня 2023 року. Можливо, ти маєш свій варіант. А якщо ще ні, заходь на сторінку акції, прицінюйся, там багато цікавого!

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Їх беруть у розстрочку:
386732-01/387929-20-02/386735-01
16 999 ₴
425 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар