Презентація Apple 10 листопада! Що покажуть?

Вчора, в нашому матеріалі про AirTag, ми припустили, що свою наступну презентацію Apple проведе вже 10 листопада. І ми не помилилися! Несподівано того ж вечора Apple анонсувала новий івент, який пройде рівно через тиждень о 20:00 за Київським часом.

Захід носить назву “One more thing” (укр. “Ще дещо”). Він пройде в онлайн форматі в кампусі Apple Park без присутніх в залі глядачів. Що нам можуть показати в рамках івенту поки точно невідомо, але ми зібрали всі чутки про можливі новинки і зараз розповімо про них.

Що покажуть 10 листопада?

За інформацією від самих іменитих інсайдерів головною новинкою листопадового івенту повинен стати MacBook з абсолютно новим процесором від Купертіно Apple Silicon. Яка саме модель отримає новий чіпсет поки невідомо. Хоча цілком ймовірно, що Яблучна корпорація оновить відразу кілька своїх ноутбуків.

Ймовірність виходу – 95%.



ezh|864х452-1.jpg

Ще одними можливими новинками цілком можуть стати відразу два маячка для пошуку втрачених речей AirTag. Цих малюків ми чекаємо вже більше року. Зовсім недавно один з найавторитетніших інсайдерів L0vetodream спрогнозував їх реліз вже наступної презентації. І ось вона вже незабаром відбудеться!

Ймовірність виходу – 75%.

Також подейкують, що Apple вже закінчила розробку своїх навушників AirPods SE та AirPods Studio. А значить, ми можемо чекати виходу ще й кількох пар бездротової гарнітури. З патентів нам відомо, що AirPods Studio стануть повнорозмірною моделлю навушників. Вони будуть повністю закривати вуха, а надягати AirPods Studio можна буде будь-якою стороною.

Ймовірність виходу – 45%.

-9%
MGJF3/MGHG3
27 499 ₴
24 999 ₴
625 $

А ось про AirPods SE ми практично нічого не знаємо. Відомо лише те, що розробники Apple вже закінчили роботу над їх створенням і готові запустити гаджет у виробництво.

Що насправді покажуть нам купертинівці побачимо вже на самій презентації. Та великі сумніви щодо релізу відразу всіх цих пристроїв у нас викликає назва івенту “One more thing”. Можливо, в цьому листопаді корпорація здивує нас всього одним новим гаджетом. І якщо це так, то я роблю ставку на нові MacBook. Хоча зазвичай пристроїв було відразу декілька.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар