Зустрічай, 5 найдорожчих додатків з App Store за версією сім'ї команiї Техно Їжак


Перед покупкою кожного з додатків багато з нас хоча б ненадовго замислюється, чи дійсно він йому потрібен. Найчастіше, популярні програми не коштують дорого, але викидати гроші на вітер не хотілося б. А ось спеціалізовані унікальні програми та ігри в магазині додатків Apple коштують не мало.

Найчастіше вони розроблені під певних фахівців або для людей, які можуть собі все дозволити. Ти коли-небудь замислювався про те, скільки коштують найдорожчі сервіси з App Store? Ми зібрали найцікавіші з них і склали свій топ.


Vizzywig 8HD

Редагуєш відео для Instagram? Може, користуєшся популярною сьогодні платформою Tik Tok? А тепер уяви, що за сервіс для відеомонтажу тобі довелося б віддати 100 доларів.


Ezh864х452-01.jpg

Крім редагування, він дозволяє знімати ролики прямо в додатку з якістю в 3264 × 2448 пікселів. Думаєш, що 100 баксів занадто багато? Ну не знаємо, спочатку додаток взагалі 1000 коштував.


SafeSession Voice

Серед всіх сьогоднішніх гостей SafeSession Voice став єдиним, за який ми погодилися б віддати такі гроші. По суті, це платформа для безпечних дзвінків через інтернет. Розробник запевняє, що кожне з'єднання повністю захищене за допомогою шифрування мови.

Цілком можливо, що програма дійсно варта своїх грошей, адже не використовує слабко захищений стільниковий зв'язок. Проте, щоб поспілкуватися зі своїм таємничим знайомим, вам обом доведеться викласти 300 доларів.


The Alchemist SMS

І тут ти міг подумати, що додаток The Alchemist SMS якось пов'язаний з загальновідомими текстовими СМС. Але ні. Він їх не шифрує і навіть не розсилає. Призначений додаток зовсім для інших цілей.


Ezh864х452-02.jpg

Це щось схоже на шпаргалку для хіміків і фізиків, яка допомагає скоротити витрати при переробці металів. Швидше за все, тобі це ніколи не знадобиться. Але просто знай, що в фірмовому магазині для iPhone є і таке чудо за 450 зелених одиниць валюти США.


DDS GP Yes!

Похід до стоматолога з самого дитинства є величезним стресом для кожного з нас. І якщо дитиною ти переживав тільки через те, що буде боляче, то тепер найболючіше сімейному бюджету. Ця програма для дантистів демонструє чому сьогодні лікування зубів вартує так дорого.

Хто б міг знати, що стоматологи віддають 500 доларів за сервіс, який дозволить показати пацієнтові те, що він робить у тебе в роті на робочому iPad. Нам здається, що це занадто багато за графічний дизайн ясен, нервів і зуба. Але що поробиш, додаток дійсно користується популярністю до сьогодні.


iVIP Black

Нарешті добралися до цього мажора серед всіх додатків. Таким став у нас малюк iVIP Black. Щоб його завантажити, доведеться викласти 1000 доларів. Тобі цікаво, для чого він?


Ezh864х452-03.jpg

Все це, щоб орендувати пентхаус, яхту або купити їх. Можна також знайти VIP-лікування для себе коханого і скористатися іншими послугами. Перед завантаженням радимо перевірити, чи є у тебе на рахунку пару мільйонів. Без них, сервіс тобі точно не стане в нагоді.

Гарно жити не заборониш. Кумедно, що додатки з магазину, як виявилося, можуть перевищувати вартість твого пристрою. Але з цим нічого не поробиш, якщо вже вони є, то вони точно комусь стануть у нагоді. Варто зауважити, що деякі з додатків не доступні в нашому регіоні, а деякі і зовсім зникли з App Store.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар