Apple Watch Series 9 - відгуки власників

38 відгуків
Відгуки о Apple Watch 9 + LTE 41mm Graphite Stainless Steel with Midnight Sport Band - S/M
Кирил, 04.11.2023 17:38:00
3
Не погані часи, дизайн добрий, все красиве, але батареї ну дуже на мало вистачає. Кожного дня їх заряджаю
Володимир, 05.11.2023 17:39:00
4
Того року брав у вас інші годинники, гарміни, хочу спробувати ці, чи може бути трейд-ін на різних виробниках?
Анатолій, 11.11.2023 17:40:00
5
Як добре, що в цих годинниках зробили звук кращим, бо в попередніх версіях просто нічого не чутно було
Богдан, 12.11.2023 17:46:00
5
Ці часи мені, можу сказати впевнено, врятували життя. Я скептично відносився до фунції, яка викликає допомогу під час падінь, або аварій. Допоги сам не зіштовхнувся з таким.
Катався на велосипеді і дуже розігнався. Мій велокомп'ютер показував 41 км/год (його я брав теж у вас, Garmin Edge 1040 Solar, доречі виживи після аварії). І влетів в машину, яка повертала. Не дуже приємне було падіння, велосипеда тепер в мене немає, велокомпьютер вижив, а годинники показали, як вони викликають допомогу. Це відбулося так швидко, що я навіть нічого не зрозумів. Вже потім дивися і був шокований
Дар'я, 18.11.2023 17:47:00
Без рейтингу
Що означає "Алюмосилікатне скло Ion-X"? Це типу воно зовсім не розбивається? чи воно якесь м'яке?
Ангеліна, 19.11.2023 17:56:00
Без рейтингу
Хороший годинник. Для занять в залі мені підходить, все рахує чітко, не заважають і рука не зап'ястя не мокріє під ними
Максим, 22.11.2023 17:36:00
Без рейтингу
Доброго дня! Як можна замовити ці годинники? Чи робите доставку новою поштою чи укрпоштою?
Влада, 25.11.2023 17:57:00
Без рейтингу
Часи не чим не гірше багатьох інших смарт-годинників, але визнаю, що дизайн цих найкрасивіший!
Дем'ян, 26.11.2023 17:59:00
Без рейтингу
Коли читаєш опис цих годинників, відчуття, що я собі друга купую. І психологічний стан, і під час аварій... Які розумні
Марина, 02.12.2023 18:14:00
Без рейтингу
Купувала годинник в шоурумі на Палаці Спорту. Консультанти були дуже милі, я довго не стояла, до мене відразу підійшов чоловік і допоміг з вибором. Хотіла брати годинник більш старої версії, але потім побачила ці і передумала. Не знала, які вони всредині, але зовнішньо вони виглядають дуже багатообіцяючими.
Оформила в оплату частинами їх на 6 місяців, пропонували більше, але я не люблю, коли стягують гроші, а я не пам'ятаю за що))
В додаток придбала ще бездротову зарядку Solove 3 in 1 Wireless Charger
Генадій, 03.12.2023 18:18:00
Без рейтингу
доброго здоров'я. ця модель я так розумію розроблена для занять спортом. а вони водовідштовхувальні? в них можна плавати?
Маргарита, 09.12.2023 18:20:00
Без рейтингу
Ви маєте змогу запакувати годинники в подарункову коробку? В якомусь новорічному стилі або просто в гарній упаковці?
Олексій, 10.12.2023 18:24:00
Без рейтингу
Читаю скільки всього роблять ці годинники, аж лячно стає)) вони може ще вміють робити кардіограму? я б діду взяв
Марія, 16.12.2023 18:27:00
Без рейтингу
Гарні часікі, хотіла б такі придбати чоловіку до Нового року. У вас ще довго буде діяти така велика розстрочка?
Аліна, 22.12.2023 18:43:08
Без рейтингу
В цьому році брала у вас 14 айфон в стані б/у, знала, що телефон буде нормальний і гарному стані, бо в мене всі другі купують тут техніку. Нещодавно вирішила купити собі ще й годинник. Думала, може теж взяти б/у, але коли консультанти показували різні моделі, я від разу положила око на ці часи.
Хотіла відкласти покупку, коли ви будете їх пробавати, як б/у, бо apple не з самих дешевих девайсів, але мені запропонували взяти в оплату частинами. Чого б і ні? Оформила на максимальний срок і тепер в мене є apple watch і гроші
Відгуки о Apple Watch 9 + LTE 45mm Graphite Stainless Steel Case with Graphite Milanese Loop
Віка, 07.12.2023 12:27:59
4
Добрий день, підкажіть чи можна в трейд-ін здати телефон, щоб обміняти на ці епл вотчі? І чи маєте магазин в Хмельницькому?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 07.12.2023 17:00:03
Доброго дня! Так ви можете придбати їх через трейд-ін. Наша торгова точка в Хмельницькому знаходиться у ТЦ «Оазис» на першому поверсі.
Відгуки о Apple Watch 9 45mm Midnight Aluminum Case with Midnight Sport Band - M/L
Валерій, 10.12.2023 13:48:35
3
Пробую перейти з андроїдів на епл, тому і вирішив до свого  айфона придбати і цей годинник. До цього був андроїдовський годинник. Перше розчарування, те що годинник не водонепроникний. З попереднім годинником купався без проблем, а цей потрібно знімати. Тренування розпізнає не дуже. За більше ніж годину занять у залі годинник не розпізнав ніякого з тренування, хоча вони були активні. Попередній розпізнував все в 95 випадках. Тому поки не знаю, що краще. Буду дивитися. Але поки що Андроїдом більше задоволений
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 11.12.2023 15:05:00
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!