Світлодіодні світильники - відгуки власників

29 відгуків
Супер ціна-8%
Відгуки о Акумуляторна лампа New Garden Cherry Bulb
Собко Андрій, 11.07.2024 00:31:48
5
Чудова лампа, яскраве тепле світло. В середині 3шт 18650 акумулятора на 3.7V. Доставити більше акумуляторів не вийде, хіба що підпилювати корпус. Заряджається довго ~4години. З мінусів - коли перейти на менш яскравіший режим - лампа починає тихо пищати. На вулиці чутно не буде, а у кімнаті, почитати книгу в тишині не вийде. Загалом рекомендую - 2 години на максимальному світлі витримала без проблем. Купував тут.
-45%
Відгуки о Розумний світильник Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2 White
Игорь, 04.12.2022 22:33:53
5
Светильник стоит каждой копейки! Самое крутое для меня - наличие режимов восход/закат (хотя они есть только в родном приложении Mi Home).

Даже и подумать не мог, что при помощи одного лишь светильника можно легко улучшить качество своего сна.
Юлия Семчишина, 05.12.2022 16:58:36
Дякуємо за відгук! Радіємо, що Ви задоволені замовленням :)
Відгуки о Світлодіодна лампа Gelius Halo RGB Ring 33
Вікуся, 07.12.2023 20:18:30
5
Брала цю лампу в техноїжак своїй дочці для її тіктоків. Вона задоволена, я теж. Швидке оформлення і доставка. Дякую
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 08.12.2023 11:23:46
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Відгуки о Світлодіодна кільцева лампа Gelius Pro Blogger Set Life Hack Tune RGB
Мікіш Альона, 10.12.2023 13:31:52
5
Сподобався набір. Дуже дякую
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 11.12.2023 16:18:08
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Відгуки о Світлодіодна гірлянда Lume Lights 7m
Рамина Зайченко, 12.01.2022 13:03:59
1
Отзыв касается не гирлянды, а продавца.
На точке Техно Ёж в тц Проспект работает очень неприятная продавщица. Она некомпетентна в вопросах обслуживания, недоброжелательно и неохотно общается с клиентом. Если нужно что-то переделать в заказе по просьбе клиента, говорит «нет», предварительно не уточнив у руководства, можно ли так сделать. В то время как другая продавщица Евгения утончила , и сделала как просил клиент.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 21.01.2022 12:22:00
Добрый день, Рамина! Спасибо за отзыв. Отдел конроля качесва обсудили с Вами данную ситуацию. Мы будем рады, если обратитесь к нам вновь!