Apple TV 6. Корпорація готує ігрову ТВ-приставку для конкуренції з PS та Xbox

Багато інсайдери ще з кінця минулого року передбачали вихід нової Apple TV 6 вже у першій половині 2021. За чутками, розробка ТВ-приставки закінчилася ще рік тому, але з якоїсь невідомої причини Яблучна компанія до сих пір ще не випустила її у продаж .

Подейкують, що розробники вирішили знову перевинайти гаджет. І це не дивно, адже за рік пристрій міг знатно застаріти. Чим буде відрізнятися нова модель Apple TV та коли вийде – зараз розповім.

Що зміниться в Apple TV 6?

У Купертіно вирішили сильно модернізувати приставку. У новій версії вона стане свого роду ігровою платформою для домашніх розваг. Розробники перероблять пульт дистанційного керування і поставлять більш потужну начинку.



ezh864х452-1.jpg

Швидше за все, гаджет отримає прокачаний процесор – A12 або A13. Ці чіпсети використовуються сьогодні в iPhone XS та iPhone 11. Завдяки їм приставка зможе потягнути навіть найвибагливіші іграшки та програми з фірмового магазину App Store та яблучного ігрового сервісу Apple Arcade.

У бета-версіях tvOS 13 та tvOS 14 раніше вже засвітився невідомий пристрій з кодовою назвою Neptune на архітектурі ARM64e. Ймовірно це й була та сама Apple TV 6.

Програмісти також виявили у коді прошивки інформацію про новий пульт дистанційного керування. Він отримає чіп Apple U1, завдяки чому його можна буде знайти через програму "Локатор".

З'явиться ще й Apple TV 7?

Деякі інсайдери запевняють, що Apple випустить одразу дві приставки. Друга з них – Apple TV 7 (або Apple TV Pro) отримає ще більш потужну начинку.



ezh864х452-2.jpg

Усередині неї буде спеціальний чіпсет A14X, а ємність накопичувача складе, як мінімум, 512 ГБ. Але я дуже сумніваюся в тому, що ця модель з'явиться саме в такому вигляді.

Коли анонсують TV 6?

Авторитетне видання Bloomberg і багато інших інсайдери запевняють, що Apple TV 6 з'явиться вже у першій половині 2021. Найімовірніше, її тихо викотять на сайт вже цієї весни. Або, можливо, представлять на щорічній весняній конференції Apple.

Модельний ряд ТВ-приставок вже давно чекає оновлення, тому новий потужний гаджет обов'язково вийде дуже скоро. І найімовірніше, дійсно буде призначений не тільки для домашнього перегляду фільмів і серіалів, а й для геймінгу.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар