Аксесуари для iPad – що вибрати? Від базових до розширених

Зміст

Купуючи гаджет для активного використання як у домашніх умовах, так і в твоєму улюбленому кафе чи тривалих поїздках, особливо, якщо це недешевий планшет від Apple, перше, про що варто задуматися, це захист твого iPad. А далі по наростаючій – автономність, зручність та розширення можливостей. Але про все по порядку.

У цій статті я розповім про те, без яких аксесуарів не обійтися, а які збільшать твою продуктивність у роботі, навчанні чи улюбленій справі. Поїхали!


Захисна плівка чи скло для iPad

Екран будь-якого гаджета вимагає захисту від випадкових подряпин чи ударів. У випадку з iPad це більш ніж актуально. Характер його використання чимось схожий на використання телефону тільки з великим екраном. А все, що ти тримаєш у руках, рано чи пізно може випасти з них. Гравітація у дії, так би мовити.

І якщо плівка захистить екран від подряпин, то захисне скло, що має більшу товщину, може врятувати його при падінні гаджета або сильному ударі. А заміна скла, погодься, це не заміна екрану. Цінник, м'яко кажучи, різний.


Ще один бонус застосування плівки або скла – товарний вигляд екрану, якщо захочеться продати планшет з метою заміни на нову модель, наприклад. Потенційний покупець просто не зможе причепитися до ідеального стану екрану.


Чохол. У що одягнути улюблений iPad

Якщо із захисними плівками та склом все більш-менш зрозуміло, то ось із чохлами потрібно розбиратися окремо. Адже ім'я їм легіон!

Для кращого орієнтування у світі чохлів я вирішив звести їх основні види в таблицю:



iPad
  Накладка Обкладинка Папка Футляр
Матеріал Силікон Поліуретан Шкіра Шкіра
Основні кольори White Charcoal Gray
Red
Royal Blue
Stone
Lavender
White Beige
Green
Yellow
Light Blue
Red
Burgundy Brown
Red
Midnight Green
Space Gray
Black
Brown Red
Gray
Navy Blue
Black
Особливості Тонка, трохи збільшує габарити гаджета; Мікрофібра з внутрішньої сторони для пом'якшення ударів Легко знімається та одягається; Захист як задньої, так і передньої частини; Може використовуватися як підставка для різних потреб Натуральна шкіра Crazy Horse; Фетрова підкладка; Магнітний клапан для надійного закривання та відкривання; Не сильно збільшує розмір гаджета Натуральна шкіра; М'яка підкладка із мікрофібри; Спеціальний утримувач для Apple Pencil
ТОП-бренд Apple Apple Incarne Apple

Який чохол кращий, вирішувати тобі. На мій суб'єктивний погляд, найпрактичніший із них, це чохол-обкладинка. Адже він виконує кілька функцій одночасно: і захищає з усіх боків, і може бути підставкою з різними варіантами кута. Як для перегляду улюбленого контенту, так і для малювання.


Зарядки та адаптери для iPad

Всі зарядні пристрої, сумісні з iPad, умовно можна розділити на дві великі категорії: стандартні та зі швидкою зарядкою. Щодо стандартних зарядок тут все просто. Головна їхня гідність – гранично демократична ціна та широкий вибір виробників. Найпоширеніші з них представлені на сайті Техно Їжака.

А от зі швидкими зарядками є нюанси. Якщо для тебе це кретично і ти, не зважаючи на коротший термін акумулятора iPad, якщо користуватися швидкою зарядкою, все ж хочеш розібратися у цій темі – дай знати у коментарях. Особисто для мене вибір очевидний. Стандартна зарядка від Apple – це Топ оф зе Топ.


А от якщо потрібно підключити щось ще до єдиного розʼєму iPad – на допомогу приходить адаптер. Він може бути як простим перехідником від USB Type C до звичайного USB Type A, так і багатофункціональним пристроєм, за допомогою якого можна підʼєднуватися до різних гаджетів, включаючи телевізор, зовнішній жорсткий диск або офісну оргтехніку.

Мультипортовий адаптер Satechi як найкраще підійде і для підзарядки твого iPad, і для підключення пристроїв.


Розширюй можливості свого iPad

Залежно від цілей застосування цього планшета я виділив би кілька груп додаткових аксесуарів, які зможуть підняти твій iPad на якісно новий рівень і розкриють всі його можливості:

  1. Стилус Apple Pencil. З його допомогою можна не лише складати нотатки або редагувати тексти, залишаючи позначки та підкреслення, а й візуалізувати свої думки під час обговорення твого проекту безпосередньо з клієнтом. А якщо ти любиш малювати, він стане незамінним помічником у цьому. Розпізнавання дотиків та заміна пензля на гумку подвійним дотиком – лише частина переваг цього інструменту.

  2. Зовнішній акумулятор. Хоч заряду iPad і вистачає надовго, але в самий невідповідний момент він може сісти, особливо під час подорожей, коли немає можливості підзарядитися від мережі. У такому разі Power Bank, скажімо на 20 тисяч мА год вирішить проблему, зарядивши не тільки твій планшет, але ще й одни - два гаджети. І все це водночас.

  3. Чохол-клавіатура – два в одному. Розумні клавіатури від Apple, що виконують ще й функцію чохла, захищаючи гаджет з усіх боків, перетворять твій iPad на повноцінний комп'ютер. Два зручні положення для фіксації планшета, що не вимагає окремої зарядки, працює, виключаючи адаптери та перехідники. Для роботи з документами та текстами саме те, у твоєму розпорядженні цілий екран, а не його частина як у випадку з сенсорною клавіатурою.

  4. Бездротова миша. Для повного відчуття комфорту під час роботи з використанням фізичної клавіатури не зайвим буде комп'ютерна миша. На сайті Техно Їжака можна підібрати собі чудову бездротову мишку від Apple. Функція скидання для полегшення прокручування документів, вбудований акумулятор, що дозволяє обходитися без зарядки цілий місяць, а також поверхня Multi Touch, що підтримує прості жести, – все це створить необхідні умови для комфортної та легкої роботи у твоєму улюбленому редакторі і не тільки в ньому.

Як ти міг помітити, асортименти аксесуарів для iPad такий же широкий, як і цікавий. Все залежить від сфери діяльності, для якої необхідний кожен із них. Почавши з базових, ти обов'язково підбереш собі ті, які стануть вірними помічниками у роботі, навчанні чи розвагах. До речі, скоро у Техно Їжака запускається акція на аксесуари до iPad – не прогав!




Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар