ТОП 5 способів застосування AirTag

AirTag – без сумнівів, дуже корисний гаджет. Можна придумати тисячі сценаріїв, в яких геобрелок від Apple може дуже навіть стати в нагоді. Круглий малюк може допомогти в домашніх справах, у подорожах і навіть в роботі. Ми зібрали п'ять найкращих способів для його застосування.

AirTag – не втрачай ключі

Напевно кожен з нас хоч раз втрачав ключі від квартири, машини або офісу. Це дуже неприємний момент, якого можна легко уникнути за допомогою AirTag.

Просто закріпи трекер до ключів за допомогою аксесуарів, щоб переглядати їх місце розташування з точністю до метра. Можна навіть дати унікальні назви для кожної зв'язки.



ezh|864х452-1.jpg

Наприклад у мене є мітки "ключі від будинку" і "від моєї Тесли". Правда у мене Hyundai, але помріяти-то можна :)

AirTag – контроль за дитиною

Звичайно, за підлітками стежити немає сенсу, це нападки на їх особистий простір. Інша справа – покласти геобрелок в кишеню малюка, про всяк випадок. Тоді можна спокійно відпустити його самого на прогулянку у двір, наприклад. І навіть відстежувати, чи не зайшов він кудись по дорозі в школу.

AirTag – збережи гаманець

Не знаю як ти, а я практично не користуюся готівкою. У моєму портмоне лежить тільки трохи дрібних купюр для таксі або щоб купити водички в кіоску без терміналу – не більше. Тому я не переживаю, що втрачу багато грошей в разі втрати або крадіжки гаманця.

Куди більшою трагедією стане для мене пропажа паспорта (ID-карти) і банківських карт, які я завжди ношу в гаманці. Ось це дійсно може принести багато проблем і труднощів з паспортним столом і поліцією.



ezh|864х452-2.jpg

Тому в першу чергу я уклав собі AirTag всередину гаманця. Навіть вшив його глибше між тканиною, щоб він не випав. Упевнений, це може врятувати мене від грандіозних проблем з відновленням документів, в разі чого.

AirTag – рюкзак, сумка або багаж

Розповім трохи про мою удачу. За останній рік я втратив два рюкзака, обидва забув на лавочках у парку. На щастя, в них нічого не було, крім кількох книг, куртки та пляшки води. Але якби Apple випустила трекер трохи раніше, я б швидше за все зміг їх повернути.

Куди гірше втратити свій багаж під час перельотів. Чув багато таких історій від знайомих. Але якщо закинути в сумку до речей маленький AirTag, то він допоможе дізнатися, хоча б в аеропорту якої країни знаходиться валіза. Та ще й на конвеєрі при видачі знайти його буде набагато легше.

AirTag – убезпечити двоколісний транспорт

На жаль, у великих містах дуже часто крадуть велосипеди, самокати та мопеди. Власники двоколісного транспорту звикли витрачати чималі гроші на різні замки та інший захист. І далеко не факт, що такі запобіжні заходи дійсно допоможуть.



ezh|864х452-3.jpg

Але якщо ж заховати трекер від Apple в непомітне місце під рамою – можна ще поборотися за свій транспорт. З'явиться куди більше шансів повернути його у злодія, хоча б за допомогою поліцейських і заходів швидкого реагування з твого боку. Ну, поки зловмисник не прошерстил твого "коня" і не знайшов брелок.

І так, покупка AirTag – це не вирішення всіх проблем. Але це відмінний спосіб зробити все, що від тебе залежить, щоб убезпечити особисте майно. Принаймні, це рішення краще, ніж бездіяльність.

До того ж повторюся, це далеко не всі корисні сценарії для цього малюка. Гаджет цілком виправдовує свій цінник, адже в якій-небудь непередбачеійї ситуації він зможе врятувати свого власника від куди більших фінансових втрат. А що вже говорити про втрачений час і нерви. До речі, хочеш отримати AirTag безкоштовно?


Ми розігруємо три брелоки AirTag, які можуть отримати три щасливчики. Щоб стати одним з них - підпишись на канал @tehnoezh в Telegram та натисни на кнопку «Випробувати удачу» під закріпленим постом з розіграшем. Трьох переможців автоматично вибере бот 31.05.2021 о 16:00. Випробуй свою удачу!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Купити AirTag:
Коментарі
кто то я, 26.05.2021 18:42:18
если положить в карман ребенку аир тег, то телефон начнет говорить что у него не его брелок)
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 27.05.2021 16:31:44
Верно) Но если у ребенка есть iPhone – лучше следить за ним через приложение Локатор в разделе Люди)
Додати коментар