Техно Їжак запускає 3 види пакетів гарантій до техніки Apple

(спойлер: всі 3 види просто топ!)

Компанія «Техно Їжак» на ринку вже більше 10 років і за цей час ми стали експертами в галузі Apple, гаджетів та подарунків. Ми отримали багато нагород, таких як LOVE MARK 2021 від DCH Group, Keep Calm and Love Clients on Arricano Group та безліч номінацій від Retail Awards. Ми в «Техно Їжаку» фанати техніки Apple, тому що вона найзручніша, надійна, новаторська та красива. Але, як кажуть, у житті трапляється всяке. Хто з нас не впускав iPhone, дістаючи з кишені? Хто не чув історію, як подруга випадково втопила свій 12 Pro? Чи у вас немає знайомого з «павутиною» на екрані, тому що «ремонтувати дорого, і так зійде».

Ми хочемо, щоб наші клієнти користувалися технікою Apple на повну, отримували від неї задоволення і не замислювалися про жодні пошкодження та поломки. І для цього ми створили 3 види пакету гарантій до Apple, з якими «Техно Їжак» бере на себе абсолютно всю відповідальність та турботу про вашу техніку, а ви не думаєте ні про що.




Техно Їжак випускає 3 види пакетів гарантій до техніки Apple

Пакет гарантій PROTECT (від 1 295 грн.)

Це базовий пакет гарантійного сервісу від Apple та національної мережі «Техно Їжак» на 12 або 24 місяці. Також він включає:

  • безкоштовну заміну акумулятора (вартість окремої послуги заміни батареї в інших сервісних центрах може досягати 8 000 грн.),
  • знижку на захисне скло або плівку -50%,
  • знижку на захисний чохол -30%,
  • плюс 10% до оцінної вартості вашого пристрою, якщо ви захочете перейти на новішу модель за програмою ТехнОбмін,
  • послуга «Персоналізована активація та налаштування», з якою наші техно-продавці налаштують ваш новий пристрій для роботи та нададуть відповіді на всі запитання щодо використання.

Так, це все в одному пакеті!




Техно Їжак випускає 3 види пакетів гарантій до техніки Apple

Пакет гарантій PROTECT PLUS (від 20 % від вартості пристрою)

Це просунутий пакет гарантій на 12 та 24 місяці, в якому крім усіх бонусів пакету PROTECT входить гарантія на розбиття екрана та задньої поверхні. iPhone випадково випав з кишені, улюблений пес скинув зі столу, чи трапився інший нещасний випадок? Тепер це не є проблемою! Просто принось пристрій нам і ми подбаємо, щоб твій пристрій був знову як новий! (вартість окремої послуги заміни дисплея в інших сервісних центрах може досягати 18 000 грн.)




Техно Їжак випускає 3 види пакетів гарантій до техніки Appleg

Пакет гарантій SUPERHERO (30% вартості пристрою)

Це пакет гарантій для техніки Apple від національної мережі «Техно Їжак», що не має аналогів. Крім всіх бонусів пакетів Protect і Protect Plus, з ним ти отримуєш можливість протягом 12 місяців повернути нам свій пристрій у будь-якому стані, та отримати 70% його первісної вартості. Навіть якщо ти розіб'єш екран, його погризе собака або переїде самоскид – принось в будь-якому стані отримай 70% від його вартості! Гарантовано!

Якщо з твоїм пристроєм все ок, і ти просто хочеш обміняти його на новішу модель – умови ті ж! Принось свій девайс, отримуй 70% його первісної вартості та забирай новинку! А це означає, що тепер, щоб не сталося, ти завжди будеш з найостаннішою моделлю Apple!

Будь-який з пакетів гарантій – це спокій за свою техніку та супер-вигідні знижки та додаткові вигоди. Тобі залишається тільки вибрати!



Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар