Все про режим "Не турбувати" на iPhone і його можливості

Напевно, кожен власник iPhone знає що таке режим "Не турбувати" і хоча б раз користувався ним. Це дуже корисна функція, яка відключає всі звукові оповіщення для викликів, повідомлень та сповіщень на яблучному смартфоні. Активувати його можна з шторки центрі управління, коли ти лягаєш спати, наприклад.

Але далеко не кожен користувач знайомий з більш гнучкими налаштуваннями цієї фішки. Прикладом, режим можна налаштувати таким чином, щоб він включався автоматично в якийсь певний час. Можна також дозволити дзвінки лише від обраних контактів і багато іншого. А як все це налаштувати, зараз розповім.

Як увімкнути і вимкнути режим "Не турбувати"

Почнемо з самого простого. Уявімо, що тобі потрібно терміново відключити всі повідомлення на певний час. У такому випадку режим буде найпростіше активувати вручну. Для цього існують лише два способи.



ezh|864х452-1.jpg

Спосіб перший – не найзручніший метод, проте його корисно знати. Перейди в "Параметри" – "Не турбувати" і натисни на повзунок, щоб активувати його.

Спосіб другий набагато зручніший. З робочого столу відкрий Пункт управління iPhone свайпом. А потім натисни на іконку півмісяця, який активує той самий режим.

Як налаштувати режим "Не турбувати" під себе

Якщо ти хочеш, щоб тебе не турбували якийсь певний період часу, то можеш налаштувати конкретний розклад для режиму.

Для цього відкрий Пункт управління і ненадовго затисни іконку півмісяця (не просто натисни, а затримай палець). У спливаючому вікні з'явиться пропозиція включити режим на одну годину, до вечора або ранку. Можна також вибрати активацію до зміни поточної геопозіціі, таким чином після виходу з офісу всі дзвінки та повідомлення відновляться.

MGMT3/MGLW3
40 195 грн
37 225 грн
$1 320
MGJC3/MGHD3
30 595 грн
28 345 грн
$1 005

Крім цього, можна налаштувати й інші варіанти отримання звукових сповіщень. Їх можна знайти за шляхом "Параметри" – "Не турбувати". Далі пройдемося по кожному з них.

"Тиша" може відключити всі повідомлення на смартфоні назавжди або тільки коли гаджет заблоковано.

"Допуск викликів" дозволяє приймати всі виклики, або ж жодні. Також можна вибрати обрані контакти або групи контактів, які зберігаються на самому iPhone або в iCloud.

Режим "Повторні виклики" допоможе в тому випадку, якщо комусь потрібно терміново додзвонитися до тебе. Якщо абонент зателефонує двічі протягом трьох хвилин, то ти почуєш повторний дзвінок незважаючи на ввімкнений режим "Не турбувати".



ezh|864х452-2.jpg

Ще однією класною фішкою цієї функції є спільна робота з додатком "Календар". Наприклад, ти запланував похід в басейн або спортивну залу з 19:00 до 21:00. Тоді при активації режиму "Не турбувати" о 19:01 смартфон запропонує продовжити його до кінця поточного події (до 21:00).

Такі ось цікаві налаштування заховані в добре всім знайомому режимі. Упевнений, що ти знайдеш їм застосування.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар