Трекай літо! Кращі гаджети для трекінгу твоєї активності

Не за горами літо. Перше тепло вже потроху пробивається через бетонні стіни офісу, від чого всидіти на робочому місці стає все складнішою задачею. У кожного з нас є свої ідеї на рахунок відпустки. Хтось хоче насолодитися всіма благами All inclusive в комфортному готелі, комусь до душі дача і сад, ну а наша команда найчастіше вибирає максимально активний відпочинок.

Якщо ти також поділяєш наші цінності – тобі точно знадобляться фітнес-трекер чи смарт-годинник. На ринку є безліч різних моделей, але далеко не всі ці варіанти гідні. І якщо тобі нема коли вибирати, можеш довіритися в цій справі нам. Ми вже склали свій список кращих пристроїв в цьому сегменті і готові ним поділитися.

Apple Watch: Для тренувань, легких активностей і просто, на кожен день

Найуніверсальнішим варіантом смарт-годинника для будь-якого користувача iPhone є Apple Watch. Вони допомагають в регулярних тренуваннях, і навіть відстежують невеликі активності. При цьому, після чергових занять спорту їх не потрібно знімати. Навіщо? Поза тренувань вони стануть відмінним помічником для iPhone і просто красивим аксесуаром.



ezh|864х452-1.jpg

Ми б рекомендували звернути увагу на моделі Apple Watch SE і Apple Watch Series 6. Це найактуальніші гаджети від Apple, які не доведеться міняти ще кілька років. Хоча попередні покоління також залишаються дуже привабливими варіантами для покупки.

Garmin: Підбери ідеальний трекер для будь-якого тренування

Компанія Garmin випустила кілька лінійок самих різних смарт-годинників для самих різних цілей. Вибираючи гаджет від цієї компанії, ти можеш підібрати собі найбільш підходящий, враховуючи саме твій вид активності.

Garmin Venu SQ – універсальний пристрій. Відмінно підійде як для повсякденного життя, так і для занять йогою, силовими тренуваннями, кардіо, пілатес та іншими.



ezh|864х452-2.jpg

А ось Garmin Instinct – кращий друг для довгих подорожей, походів в гірські хребти, рибалок і все у такому ж дусі. Здається, з ними можна вижити навіть в Сахарі. Є GPS, функція вимірювання рівня стресу, компас та інші фішки для активного і навіть екстремального відпочинку.

Любителям літніх вечірніх пробіжок точно сподобається Garmin Forerunner 935. Він вміє аналізувати твою техніку пробіжок, управляє музикою і показувати твою бігову динаміку.

А плавцям припаде до душі Garmin Swim 2. У них є вимірювач гребків, режим плавання в басейні та відкритих водоймах. Годинники дозволяють навіть під час тренувань залишатися на зв'язку з близькими та іншими спортсменами по всьому світу за допомогою мережі Garmin Connect.

Xiaomi Mi Band 6: Яскравий, маленький і дуже корисний

Від смарт-годинників переходимо до фітнес-браслетів. Як не крути, найкращим в цій ніші є Xiaomi Mi Band. Не дарма цей пристрій користується величезною популярністю у користувачів по всьому світу, і останеє шосте покоління – не виняток.



ezh|864х452-3.jpg

Гаджет вміє відслідковувати стан здоров'я, визначати тип фізичної активності і відстежувати найрізноманітніші тренування – від ходьби, до веслування.

І під кінець хочеться побажати тобі наповнювати активним відпочинком не лише літо, але й кожен свій день. Адже немає кращого способу зарядити тіло ендорфінами, ніж фізична активність. Насолоджуйся теплими днями, набирайся сил, ну і підтримуй себе у формі!


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар