Apple розіслала запрошення на презентацію WWDC 2020

Схоже, всередині головного кампусу Apple в Купертіно зараз в самому розпалі процес підготовки до щорічної презентації для розробників WWDC 2020. Останнім часом ходить навіть слух про те, що Apple проведе не пряму трансляцію, а покаже підготовлений заздалегідь запис. Але нам здається, що це не так вже й важливо.

22 червня о 20:00 за київським часом Apple проведе трансляцію WWDC 2020

Саме так було написано в запрошеннях, які компанія розіслала нарешті журналістам.



ezh|864х452.png

Раніше ми вже розповіли про головні новинки, які варто чекати від наступного понеділка, так що сильно вдаватися в подробиці не будемо. Нагадаємо лише, що ми точно побачимо iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16, watchOS 7 і tvOS 14. А також, можливо, Тім Кук покаже нам кілька фізичних новинок.

До речі, зовсім нещодавно з'явилася інформація про те, що Apple готує реліз оновленого iMac з тонкими рамками. Було б непогано. Дизайн моноблоку вже давно не змінювався.

І незважаючи на те, що захід орієнтовано в першу чергу на розробників, користувачі проявляють не менший інтерес до івенту. В цьому немає нічого дивного, адже нам завжди було цікаво дізнатися заздалегідь, як буде виглядати меню наших девайсів вже восени.



ezh|864х4522.png

Що ж, ми з нетерпінням чекаємо 22 червня та, як і Apple, заздалегідь готуємося до перегляду заходу. Компанія проведе трансляцію на своєму сайті і на офіційному YouTube каналі.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар