Найкраще захисне скло для iPhone 12

Зізнаюся, я належу до тих користувачів, які не дуже вітають захисні аксесуари для iPhone. Не люблю носити чохли та наклеювати плівки, адже вони змінюють оригінальний дизайн Apple. Однак без них сьогодні не обійтись. Смартфон без захисту дуже швидко покривається подряпинами і може розбитися після першого ж невдалого падіння.

Тому я вирішив, якщо вже й користуватися склом і чохлами, то тільки найзручнішими та якіснішими. Вибір захисного кейсу – справа смаку. А ось до скла практично у кожного власника однакові вимоги. У цьому матеріалі розповім, яким склом користуюся сам і рекомендую до покупки, а які раджу обходити стороною.

+NEU Chatel – швейцарська якість

Захист від цього виробника славиться своєю міцністю та якістю. +NEU Chatel часто загартовує своє скло до показника 9.99H, максимальний показник – 10h твердість алмазу. Навіть за найсильніших ударів об тверді предмети воно не покривається тріщинами і практично не дряпається.



864х452_01.jpg 

Швейцарці випускають кілька варіантів скла. Користувачам пропонують повністю прозорий захист та моделі з чорним обідком. Особисто мені до смаку перший варіант. У продуктах від +NEU Chatel найбільше сподобалася ідеальна прозорість та дуже гарне олеофобне покриття. Палець по екрану ковзає легко – і це найважливіше.

Baseus – доступний та надійний захист для iPhone

Досить відома компанія на ринку пропонує цілком гарні аксесуари за дуже приємним цінником. Скло від Baseus має найпопулярнішу товщину 0.33 мм, завдяки чому не псується відгук сенсорного дисплея.



864х452_02.jpg 

Цей виробник, як і багато інших, випускає варіанти з рамкою та без неї. Захист надійно покриває весь екран – від краю до краю. Скориставшись ними, я не знайшов жодних мінусів. Хіба що олеофобне покриття тут мені сподобалося менше, ніж у преміальних скельцях від того ж +NEU Chatel.

Blueo – скло на будь-який смак

Blueo може похвалитися дуже різноманітним вибором. Компанія виробляє як класичне прозоре скло, так і матове і навіть антишпигунське (Anti-Peep). Останній варіант блимає під певним кутом і не дозволяє людям побачити, що відбувається на екрані твого iPhone. Дуже корисно!



864х452_03.jpg 

За моїми власними відчуттями, захист від Blueo рідше покривається подряпинами, ніж інші аксесуари. Прозорості, якості виконання та олеофобці поставив би найвищий бал.

iLera: захист преміум-класу

Це ще один приклад дуже якісного захисту. Аксесуари від iLera виготовляються із дуже міцного алюмосилікатного скла. Вони мають міцність 9Н. Захист цього рівня не тріскається від легких ударів і без проблем витримує великі падіння.



864х452_04.jpg 

iLera пропонує кілька варіантів товщини – 0.33 та 0.4 мм. Як на мене, у використанні зручніше тонке скло. Якщо ж ти більше турбуєшся за збереження смартфона, то варто вибрати товстіший варіант.

LUME – мій фаворит

Будь-яке скло рано чи пізно покривається тріщинами. Це абсолютно нормально, адже таким чином воно захищає дорогий екран гаджета. Ти не знайдеш чарівного захисту, який прослужить хоча б кілька років. Скло доводиться регулярно міняти, як часто – залежить лише від користувача.

Я роблю це як мінімум раз на півроку, буває частіше. Залежно від того, як з'являються тріщини та сколи. Раніше брав собі захист преміального сегмента, але нещодавно знайшов інший варіант від компанії LUME. Як на мене, вона пропонує найкращий захисний аксесуар у співвідношенні ціни/якості.

Супер ціна-56%
Спеціальна ціна-39%

Скло від цього виробника не псує якість картинки, не заважає гарному відгуку сенсора, має непогане олеофобне покриття і надійно захищає мій iPhone 12. Якщо ти замінюєш скла раз на кілька місяців, то раджу LUME. Якщо ж ти акуратний користувач, то можна сміливо брати захист від +NEU Chatel або iLera.

Яке скло купувати не варто

Крім аксесуарів від відомих брендів, на ринку є море скла від китайських підпільних фірм. Часто на них пишуть 99D, або 9999D. Ти можеш знайти на них ступінь захисту 100Н та інші космічні характеристики, яких немає. Адже показник міцності може бути лише 1-10Н, а тип форми – 2D, 2.5D, 3D або 9D (той же 3D).

Найчастіше ноунейми пропонують найдешевший захист, який погано клеїться і розбивається вщент при першому ж падінні. Раджу не ризикувати і одразу брати хороше. Наприклад, від Baseus чи Blueo. Заміна дисплея коштуватиме дорожче.


Читати наш блог у Telegram
Популярне захисне скло:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар