Шпалери як на iPhone 12

Незважаючи на те, що цієї осені вийшов новенький iPhone 13, дванадцяте покоління смартфона від Apple досі залишається більш ніж актуальним і має величезний попит серед користувачів. Купертинівці вирішили не знімати з продажу попередника iPhone 12 зі зрозумілих причин.

По-перше, зовні він не дуже відрізняється від новинки тринадцятої серії. По-друге, торішній яблучний смартфон практично ні в чому не поступається ще й характеристиками. У цьому матеріалі поговоримо, чому варто купити iPhone 12 наприкінці 2021 року, і згадаємо ті самі легендарні шпалери.

Шпалери з iOS 14.2 та iPhone 12

Розробники з Купертіно радують нас новими заставками не так часто. Зазвичай це пов'язано з виходом нової версії операційної системи iOS, або ж з випуском нового iPhone. Особисто мені запам'яталися шпалери з iOS 14.2. Адже серед них було дуже багато реальних фотографій та намальованих картин.



864х452_01.jpg 

Завантажити шпалери з iOS 14.2

Загалом яблучники надали користувачам серію з 16 картинок. Половина з них – це реальні фото, зроблені у пустелях американського штату Юта. Інші 8 заставок являють собою розкішні малюнки. Швидше за все, їх створили за допомогою комп'ютерної графіки, а не звичайними фарбами.

Ще 15 зображень були зроблені спеціально під iPhone 12. Ти міг бачити їх навіть на фірмовій коробці смартфона. Виглядають вони трохи простіше, ніби намальовані у фотошопі. Але насправді це не так.

Над створенням цих шпалер працювала величезна команда художників, дизайнерів та фотографів. Зображення вдалося отримати за допомогою спрямованих під різними кутами променів світла, дзеркала та чорного тла. Вийшли просто неземні знімки!

#TEXT_ELEMENTS_1#

Завантажити картинки для iPhone 12

Як встановити шпалери на iPhone:

  • Перейди одним із посилань вгорі;
  • Вибери картинку для робочого столу, яка тобі сподобалася у нашому Telegram-каналі;
  • Завантаж її на свій смартфон;
  • Перейди до “Параметри” – “Шпалери” та встанови зображення на робочий стіл або екран блокування.

Чи варто купувати iPhone 12 наприкінці 2021 – на початку 2022 року

Незважаючи на те, що дванадцяте покоління яблучного смартфона вийшло рік тому, воно досі залишається дуже привабливим для покупки. iPhone 12 мало чим відрізняється від найновішої тринадцятої моделі, як у плані дизайну, так і в плані характеристик. Та ще й має дуже приємний цінник.

Начинка

Почнемо з процесора. У iPhone 12 встановлено A14 Bionic. Свого часу це був найпотужніший мобільний чіп на ринку. Через рік купертинівці випустили ще більш сучасний A15 Bionic. Однак жоден Android-смартфон досі не зміг перевершити чотирнадцяте покоління чіпсетів.



864х452_03.jpg 

Характеристики iPhone 12:

  • Процесор – Apple A14 Bionic;
  • Дисплей – Super Retina XDR OLED, 6,1 дюйма, роздільна здатність 2532х1170 пікселів;
  • ОЗП – 4 ГБ;
  • Об'єм пам'яті – 64/128/256 ГБ (на вибір);
  • Основна камера – подвійний модуль з роздільною здатністю 12 Мп;
  • Фронтальна камера – 12 Мп;
  • Кольори: чорний, білий, синій, золотий, PRODUCT RED (червоний).

Варто враховувати, що процесор A15 також недалеко випередив А14 за продуктивністю. Різниця в потужності між А13 та А14 є більш значною. Оперативна пам'ять у тринадцятій серії класичних смартфонів, та у дванадцятій становить 4 ГБ. Тут теж без змін.

Так що у звичайному користуванні більшість власників не відчують різницю у швидкості роботи між двома останніми поколіннями iPhone. Хоча тринадцяте сімейство набагато швидше обробляє фотографії та відео.

Сучасний дизайн

Компанія Apple змінює зовнішній вигляд смартфонів власного виробництва раз на три роки. Дванадцята модель стала першою в цьому циклі, отримавши "кутастий" дизайн у стилі легендарної "четвірки".



864х452_04.jpg 

Тринадцята серія практично нічим не відрізнялася від свого попередника. Тому зовні новинка і торішній девайс практично однакові, крім розташування модулів основної камери та зменшеного чубчика. Ще одна перевага iPhone 12 – оригінальний і свіжий дизайн.

Хороша камера

Основна та фронтальна камери “дванадцятки” і сьогодні можуть здивувати кожного користувача. Так, в iPhone 13 зйомка просунулась трохи далі, з'явилися нові формати та фішки. Але деталізація і якість фото в торішній моделі майже ні в чому не поступаються.

Підтримка

Останню версію операційної системи iOS 15 підтримує навіть iPhone 6s 2015 року. Однак ця модель та багато інших, аж до iPhone XS отримали урізані версії прошивки. Простіше кажучи, у них немає деяких класних фішок.



864х452_05.jpg 

Абсолютно всі можливості нової операційної системи доступні тільки на пристроях, в яких встановлений чіп U1. До таких відносяться iPhone 11 та новіші моделі. Отже iPhone 12 ще три чи чотири роки напевно оновлюватиметься до останньої версії прошивки. А значить його сміливо можна брати навіть наприкінці 2021-го та на початку 2022 року.

І це найвагоміша причина для покупки. З огляду на дуже просунуту начинку смартфон не застаріє ще кілька років. І зможе без проблем виконувати не лише звичайні щоденні завдання, на кшталт перегляду соцмереж та веб-сторінок. Але впорається навіть із найважчою роботою в обробці фото та відео.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone 12:
MGJD3/MGHE3
26 199 ₴
655 $
Коментарі
Додати коментар