Скло та плівки - відгуки власників

78 відгуків
Відгуки о Скло +NEU Chatel Corning Gorilla Glass with Mesh for iPhone 13Pro/14 Front Black
Ігор Юрко, 08.03.2023 21:49:30
5
Вчора вперше побував у вашому магазині на Великій Васильківській, перед цим побував у ваших конкурентів з правого боку, їх там не мало) Так ось, сервіс який мені там надали і максимальна привітність консультантів – вразила. Товар може бути якісним, але якщо немає сервісу і таких консультантів як у вас, ймовірність його продажу знижується, що в моєму випадку і сталося, те скло, яке я придбав у вас, я бачив і в інших, але саме у вас я його придбав і мені його поклеїли, це багато про що говорить, дуже сподіваюся що ви цінуєте і винагороджуєте своїх працівників.

А що стосується самого скла, другий день політ відмінний, на екрані смартфона не помітне, гладке олеофобне покриття, приємно що є гарантія від магазину на три місяці, також консультант безкоштовно дуже рівно поклеїв, що теж не мало важливо.

Тому що скло, що особливо сервіс даного магазину – однозначно рекомендую)
Юлия Семчишина, 15.03.2023 16:02:41
Дякуємо за відгук! Ми радіємо, що Ви звернулись саме до нас :)
Супер ціна-33%
Відгуки о Скло LUME Protection Full 3D for iPhone 11/XR Front Black
Valeriia, 18.12.2021 00:26:40
1
Поклеила стекло во вторник вечером, к вечеру пятницы по нему уже пошла трещина (телефон не подал и я нигде не ударялась им). Гарантия 2 месяца на отклеивание, соответственно случай не гарантийный. Ужасное стекло, своих денег однозначно не стоит, за три дня его жизни на телефоне, это слишком большая цена, не советую клеить данное стекло
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 21.12.2021 17:15:41
Валерия, добрый день! Спасибо Вам за отзыв. Нам важно разобраться в этом.  Мы будем очень благодарны, если Вы обратитесь к нам по номеру 0800750200 (график работы с пн по пт с 9:00 до 18:00, сб с 10:00 до 18:00).
Олександр, 18.04.2023 09:56:08
1
Ніколи і нікому не раджу дане захисне скло. Тріснуло в той же день, телефон просто лежав, не падав, нічого не билось об нього. За такі гроші і дня не прослужило
Юлия Семчишина, 24.04.2023 14:13:13
Доброго дня! Дуже чекаємо Вашого дзвінка на нашу гарячу лінію 0 800 750 200!
Александр Култашев, 08.09.2023 10:39:07
5
Почитав попередні, о жах!)))
а в мене тримається, та все добре, ніяких проблем
Василина Круподеря, 08.09.2023 17:11:45
Супер, вдячні Вам за відгук!
Відгуки о Скло +NEU Chatel Corning Gorilla Glass with Mesh for iPhone 14 Pro Front Black
Сергій Коваленко, 02.12.2022 12:45:02
5
гарне скло, тоненьке, майже не помітне на екрані
Юлия Семчишина, 02.12.2022 16:10:13
Дякуємо за відгук!
Алексей, 06.01.2024 22:54:39
2
Отклеилось через 2 недели. Потом лопнуло там где отклеилось.  Дорого и не практично. Из достоинства, только хорошее олеофобное покрытие.
Відгуки о Скло +NEU Chatel Corning Gorilla Glass with Mesh for iPhone 14 Pro Max Front Black
Наталья Бубельная, 23.01.2023 01:49:56
5
Все добре !
Юлия Семчишина, 13.03.2023 17:39:48
Дякуємо за відгук!
Відгуки о Скло LUME Protection Full 3D for iPhone 11 Pro/XS/X Front Black
Анна, 15.07.2021 17:13:10
3
Стекло на вид очень красивое, не изменяет цветопередачи, прекрасное покрытие, но какое же оно хрупкое, при малейшем падении появился скол и пошла трещина и это на 2 день поклейки(
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 16.07.2021 15:24:55
Это стекло) И оно исполняет свою функцию – защиту экрана. Принимая удар на себя, защитное стекло может разбиваться.
Вячеслав Ткаченко, 16.12.2022 14:16:45
5
Стекло лучшее что я встречал на рынке пока, не меняет цветопередачу,  покрытие как на основном экране, нге отличить тактильно, достаточно прочное, у меня телефон падал раз 5 прежде чем оно треснуло,  и даже когда треснутое оно продолжает защищать,  с трещиной выпадал в машине  много раз  с держателя когда дорога резко заканчивается, даже углом экрана с треснутым стеклом об ручник,  результат, новый скол, новая трещина или несколько но стекло всеравно целое.
Юлия Семчишина, 13.01.2023 16:11:41
Дякуємо Вам за відгук! :)