Як зробити так, щоб з будильником тебе привітав прогноз погоди?


Щось давненько у нас не було корисних гайдів. Сподіваємося, що ти вже скучив за ним. Тому що сьогодні ми підготували дуже цікаву функцію в iPhone . Ця корисна опція, яка дозволяє відобразити після будильника вранці прогноз погоди на день.

Таким чином ти відразу знатимеш: як одягнутися і брати з собою парасольку на роботу або навчання. Для цього не потрібно завантажувати додаткові програми та виводити віджети. Потрібно всього лише трохи поворожити в настройках і активувати кілька пунктів.


Відображення прогнозу погоди з будильником



EzhNewsSite-700x3681.jpg

Перед початком потрібно надати сервісу Погода постійний доступ до місця розташування смартфона (в останні оновлення iOS 13 політика конфіденційності Apple змінилася. У цьому випадку потрібно вибрати При використанні). Для цього перейди в «Налаштування» - «Конфіденційність» - «Служби геолокації» - «Погода».

Потім перейди в «Налаштування» - «Не турбувати», там активуй режим і настрій тимчасові рамки свого сну. Після чого включи параметр «Відхід до сну» в тому ж вікні.

Ось і все! Тепер після твого пробудження на екрані блокування з'явиться прогноз погоди на найближчий час. А також ти побачиш всю інформацію про пропущені за ніч повідомленнях.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті