Який айфон вибрати? Поради щодо вибору моделі iPhone при переході з Android

Наша хороша подруга з родини Техно Їжака останні шість років користувалася виключно Android-смартфонами. Раніше, в 2013 вона купила свій останній iPhone 5s, який прослужив їй вірою і правдою два роки. Вона залишилася ним дуже задоволена, але переходити на наступні покоління яблучних гаджетів не поспішала.

Дівчина вибрала для себе "зеленого робота", який подобався їй з багатьох причин. І повертатися на гаджет від Apple до цього року вона зовсім не збиралася, якби не одна випадковість – їй в руки на кілька днів потрапив iPhone 11 Pro Max. "Велетень" не дуже сподобався їй в плані розмірів, але покористувавшись iOS вона більше не захотіла використовувати далі Android.

Нам випала важлива місія – підібрати підходящу яблучну модель смартфона. Щоб вона ідеально підійшла для її завдань і побажань. Як це було і чим закінчилося – в матеріалі нижче.

Різноманітність моделей на Android і вузький вибір iPhone: Чи так це?

Для початку я пропоную зруйнувати перший міф про гаджети від Apple. Багато хто звик вважати, що Купертіно досі випускає один телефон на рік, а тому вибір у користувачів невеликий. Звичайно, навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що Android-пристроїв на ринку набагато більше. Але в останні роки яблучна компанія значно збільшила свій модельний ряд смартфонів.



ezh|864х452-1.jpg

Сьогодні у тих, хто вибирає iPhone є величезний вибір від маленького, компактного iPhone SE 2020 з кнопкою Touch ID і класичним "олдскульний" видом, до абсолютно нових iPhone 12 в футуристичному дизайні. І навіть для любителів унікальних кольорів корпусу знайдеться яскравий і помітний iPhone XR.

Так само і в плані начинки: яблучні чіпи Bionic chip давно вже обходять всі топові Snapdragon, які встановлюють у флагмани "зеленого робота". Вибираючи навіть торішній або дворічний смартфон від Apple, користувача здивує його потужність і швидкість роботи. Загалом сьогодні перехід на iPhone з платформи Android став як ніколи привабливим.

Як вибрати iPhone після Android?

Насправді, зробити це набагато простіше, ніж вибрати собі хороший Android-смартфон, тому що їх набагато менше. Разом з тим, помилитися у виборі практично неможливо, адже кожна модель iPhone може запропонувати хороший і потужний чіп, відмінну камеру, екран та інше.



ezh|864х452-2.jpg

У першу чергу варто визначитися: якого розміру гаджет тобі потрібен. Купертіно пропонує відразу декілька варіантів. Потім зверни увагу на характеристики, можливо тобі потрібна найкраща камера або процесор. Зараз пройдемося по всім основним параметрам.

Маленькі, зручні і сучасні

На ринку Android-пристроїв сьогодні практично не знайти компактний сучасний смартфон з топовими характеристиками. Чого не скажеш про девайси від Apple. Корпорація продовжує випускати улюблені багатьма маленькі iPhone SE 2020 і навіть новий iPhone 12 mini.

Ними зручно управляти всього лиш однією рукою, тому ці гаджети особливо користуються популярністю серед дівчат. Хоча багато моїх знайомих хлопці також вибрали собі саме цих "малят" і залишилися дуже задоволені. Якщо ти віддаєш перевагу зручності і компактності – це точно твій вибір.

MHDN3
23 499 ₴
25 799 ₴
645 $

У плані характеристик, природно, виграє iPhone 12 mini. Це останнє сімейство телефонів з сучасним красивим дизайном і дуже хорошою начинкою. Але SE 2020 не сильно відстає від нього і може запропонувати "класичний" дизайн з кнопкою Touch ID. Для когось це стане вирішальним фактором при виборі.

Золота середина: оптимальний екран і вся краса від Apple

Більшість користувачів вибирають так звані "стандартні" моделі без приставок mini і Pro. Ці пристрої є золотою серединою між компактними і великими гаджетами. Радимо звернути увагу на iPhone 11 і 12. А цінителям яскравих фарб точно сподобається сімейство XR.

MHDF3
20 499 ₴
22 399 ₴
560 $
-9%
MGJC3/MGHD3
27 499 ₴
24 999 ₴
625 $

Якщо для тебе велику роль грає ціна, то слід було б вибрати більш ранню модель 11-го покоління. Хоча зараз різниця у вартості між ним і 12-им поколінням не така велика, вона становить близько 5 тисяч (інформація з сайту Техно Їжак). Є сенс трохи доплатити, щоб отримати модель новіше і проходити з нею на один-два роки довше, вийде навіть вигідніше.

Для тих, хто вибирає собі тільки краще

Чи варті iPhone 12 Pro і 12 Pro Max витрачених грошей? Звісно! Це підтвердять їх щасливі власники. В першу чергу їх вибирають ті, хто хоче собі найкращу камеру серед всіх смартфонів. Саме такий модуль є в цих моделях.


Професійно вести свій Instagram без iPhone 12 Pro і 12 Pro Max просто немає сенсу. Точно так само можна сказати і про мобільну фотографію. Але "Прошки" потрібні не тільки блогерам, їх також купують для того, щоб підкреслити свій статус. Ну або для того, щоб "взяти від життя все".

Що ж вибрала наша подруга?

У кінці-кінців вона вирішила придбати собі iPhone 12 в новому фіолетовому корпусі. До речі, колір був для неї дуже важливий, серед усього розмаїття барвистий "purple" дійсно запав їй у душу. Чому 12-е покоління? Дівчина хотіла саме останнє сімейство через сучасний класний дизайн і найкращу начинку.

Вона не збирається оновлювати смартфон щороку, тому взяла так би мовити "про запас" на кілька років вперед. Якби ви бачили, наскільки вона була щаслива, коли відкривала запечатану коробку, це було щось!



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
MGJ53/MGH63
22 999 ₴
575 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
Коментарі
Додати коментар