Функція iPhone, яка не дасть забути про пропущений вхідний виклик


Бувають моменти, коли ми не можемо відповісти на вхідний дзвінок. У кого-то їх більше, у когось менше, проте не всі з нас потім передзвонюють і, можливо, позбавляються хорошої пропозиції або несвоєчасно дізнаються про важливі події в житті близьких.

Причина банальна – ми просто забуваємо про дзвінок в метушнi насиченого дня. Але зовсім недавно ми відкрили для себе функцію в iPhone , яка не бiльше дасть забути передзвонити.


Нагадування про дзвінок в iPhone

Давай уявимо абсолютно звичайну ситуацію, коли тобі дзвонять в невідповідний момент. Звучить мелодія вхідного виклику і ти, швидше за все, швидко вимикаєш звук на своєму пристрої.


Ezh864х452-01.jpg

При цьому, на екрані в цей час світиться ім'я абонента і яскраво виражені функції «Відхилити» і «Відповісти», а відразу над ними «Нагадати» і «Повідомлення». Вони майже непомітні, тому більшість користувачів не звертають на них уваги і марно.

Як ти вже, напевно, здогадався, нам потрібна функція «Нагадати» над червоною кнопкою скидання дзвінка. Після натискання на неї в додатку «Нагадування» з'явиться запис про те, що тобі сьогодні потрібно передзвонити цьому абоненту.

Іноді дивує наскільки до дрібниць ретельно компанія Apple продумує свої операційні системи. Навіть таку, здавалося б незначну проблему, вирішення якої залежить в першу чергу від власника пристрою, купертинівці легко вирішили. І таких приємних непомітних функцій на твоєму iPhone, iPad, Mac дуже багато.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті