Струсни свій iPhone, відправ закреслений текст в повідомленні або використовуй інші корисні функції, про які раніше не знав


Ми вважаємо, що кожному користувачеві потрібно докладніше дізнатися про всі функції свого смартфона. Тому ми весь час шукаємо якісь нові корисні функції iPhone і ділимося ними в колективі.

І кожен день хтось із нас знаходить незамінні фішки для себе і використовує їх в майбутньому. Ти можеш приєднатися до нас і знайти щось корисне для себе.

Струсни, оближи, понюхай.

Жарт, дві останні дії здійснювати не обов'язково. Тільки перше. І знаєш, що з цього вийде? У будь-якому додатку при введенні тексту швидка струс смартфона запропонує скасувати останню дію.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

А це набагато швидше і зручніше, ніж прати буква за буквою. Ця функція дуже стара і працює ще з найпершої версії операційної системи iOS. Але не всі про неї знають.

Вам телефонує абонент «Мама»

Так що тільки може не відбуватися під час дзвінка від поважної людини? Ти можеш готувати вечерю, лагодити кран, грати в улюблену гру, або навіть працювати. Але твоїй мамі не до цього, вона може серйозно образитися, якщо не дізнається: поїв ти і одягнена на тобі шапка. А погодка сьогодні не тепла.

На щастя, і це виправити можна. Нехай твій телефон оголошує ім'я вхідного контакту. Для цього перейди в Налаштування - Телефон - Оголошення викликів.

Перемістити кілька додатків одночасно

Любиш порядок скрізь і у всьому? І навіть в меню своїх iPhone і iPad ? Тоді у тебе є окремі сторінки для додатків, ігор і соцмереж. А може бути навіть папки. Вгадали?


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Куди зручніше переміщати все разом. Для цього затисніть на деякий час будь-яку іконку, поки не з'являться хрестики на всіх. Потім потягніть потрібну і, не відриваючи від неї палець, тапні кожну наступну потрібну.

Підкресли або викресли

Часто потрібно виділити слово серед всіх інших в тексті. У смартфоні від Apple це можна зробити в будь-якому додатку. Необхідно виділити те саме слово. Після чого натиснути на нього, з'явиться меню. У ньому потрібно вибрати «BIU». Потім після натискання на стрілку забирай ефект, який потрібен.


Це не все що ми знайшли і чим користуємося. Але це те, що свого часу для нас стало одкровенням. І багато хто з нас продовжують використовувати ці функції до сих пір.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті