iPhone 12. Наступний iPhone може виглядати саме так


Не встигли ми ще прийти в себе після виходу лінійки iPhone 11 , як в мережі вже у всю маячать концепти майбутнього покоління смартфонів від Купертіно. Приблизний дизайн пристроїв прогнозує авторитетний аналітик з Піднебесної Мін-Чі Куо. Цікаво якими вони будуть?


iPhone 12 - повернення iPhone 4

Саме так найкраще назвати зовнішній вигляд дванадцятої моделі девайсів від Apple. Пам'ятаєш цей легендарний дизайн? Особливо виділялися точні лінії і гострі грані, це ляже в основу і майбутнього устрою.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Ми нарешті побачимо повністю безрамковий дисплей. Але найочікуванішою фішкою стане конструкція рамки, що значно виділить гаджет серед всіх попередніх. В основу змін ляжуть прямокутні торці, які трохи притуплені, щоб не різати руку.

Сама ж корпорація також натякає нам на очікувані зміни. Згадати хоча б iPad Pro , в якому вже є рамки в тому ж стилі. Крім того, фахівці знайшли новий патент на iPhone з прямокутними торцями.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

З моменту виходу iPhone 6 смартфони практично не відрізнялися по дизайну аж до iPhone X. Зовнішній вигляд змінювався, але форма і концепція залишалися такий же. Швидше за все новий зовнішній вигляд викличе справжній фурор серед споживачів.

Мін-Чі Куо вже спрогнозував, що в 2020 році Apple зможе продати на 10 мільйонів більше смартфонів, ніж за 2018. І ми в цьому не сумніваємося.

Поки з повною впевненістю стверджувати правдивість інформації не можна. Але як би нам всім хотілося побачити свіженький смартфон саме таким, чи не так? :)

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар