Ідеї кращих подарунків для коханої

Зміст

Почалася весна, а значить, ти можеш порадувати кохану людину подарунком, якого вона давно бажала чи не очікувала зовсім. Допомагати армії – звісно ж, потрібно, але також важливо підтримувати своїх близьких. І, можливо, один із варіантів, про які я говоритиму в цьому матеріалі, підійде саме тобі. Поїхали!

До речі, з 6 лютого і аж до 8 березня в Техно Їжаку проходить акція, присвячена весняному настрою. Це традиція. А тепер про важливе!

Техно Їжак розпочав проєкт «Пошта любові до ЗСУ». Ми запустили цілу лінійку поштових листівок відомих українських дизайнерів та художників. Кожна придбана та підписана листівка невдовзі має потрапити до наших захисників.

100% коштів, отриманих з продажу листівок, підуть на купівлю дронів DJI Mavic 3 для військових. Дрони зараз — це суперпотрібна річ на фронті, тому для їх придбання ми і створили цей проєкт. За підсумками акції плануємо зібрати 1 мільйон гривень. Чи вийде? Повинно вийти!

Переходь сюди та дізнавайся більше про цей вкрай важливий проєкт.

А зараз до статті. Щоб тобі було простіше орієнтуватися, я склав таблицю варіантів подарунків для твоєї коханої людини.


ТОП ПОДАРУНКІВ
  Де можна використовувати Ціна від*
 Камера міттєвого друку Для розваг 3895 грн
 Мультистайлер чи фен Для краси волосся 16695 грн
 iPhone На кожен день 17095 грн
 iPhone Б/У На кожен день 4795 грн
 Ноутбук MacBook Для роботи, навчання, розваг 35895 грн
 Годинник Apple Watch На кожен день 12195 грн
 Power Bank Для подорожей та дому 595 грн
 Навушники Apple AirPods На кожен день 6595 грн

*Ціни актуальні на момент на момент написання статті і можуть відрізнятися.

А тепер росповім про кожний варіант більш детально.


Камера миттєвого друку

Перший у моєму ТОП весняний подарунок стосується, звичайно ж, наших улюблених дівчат. Такий милий та «ламповий» гаджет. Усе, як вони люблять.


Камера миттєвого друку FUJIFILM Instax Mini 11 Ice White EX DN

Ця камера дасть унікальну можливість поринути у дивовижний світ друкованої фотографії. А це далеко не те саме, що цифровий знімок. Адже її можна подарувати, підписати на згадку, вставити у рамку чи повісити на стіну.

Високоточна система вимірювання експозиції автоматично встановлює оптимальну витримку та інтенсивність спалаху відповідно до яскравості навколишнього середовища. Для миттєвого перемикання в режим селфі досить просто витягти об'єктив. Дуже незвичайний подарунок, на мою думку.


Для краси волосся

Найсміливіші експерименти із зачіскою неможливі без Dyson! Адже Dyson – це як Apple серед гаджетів. Краще вже нема куди! Ти можеш подарувати фен або функціональніший пристрій, мультистайлер, наприклад. Обидва втілюють найсучасніші тенденції в індустрії краси.


Мультистайлер Dyson Airwrap Multi-styler Complete Nickel/Copper

Багатофункціональний гаджет, такий собі комбайн для волосся. Чим же він такий гарний?

  1. Інтелектуальний контроль нагрівання вимірює температуру повітряного потоку понад 40 разів на секунду.

  2. Два струмені повітря розгладжують і вдосконалюють зачіску на кінчиках.

  3. Три точні швидкості повітряного потоку.

Цей Dyson приємно здивує своєю шикарною комплектацією, що включає різні щітки та насадки, які можна зручно розташувати у дорожньому чохлі або чохлі для зберігання.


Фен Dyson HD07 Supersonic Iron/Fuchsia

Фен для волосся, що може бути простіше? Але фен від Dyson – це щось більше. Крім інтелектуального контролю нагріву, пристрій відрізняється винятковою простотою використання.

Спеціальна ціна-5%
Спеціальна ціна-5%
386732-01/387929-20-02/386735-01
17 850 ₴
16 999 ₴
425 $

Для твоєї коханої такий гаджет просто must have!


iPhone

Такий подарунок – безпрограшний варіант! Він підійде будь-кому. Тим більше якщо це буде флагманська модель останньої на сьогодні лінійки iPhone 14.


Apple iPhone 14 Pro 128 Gb (eSim)

Флагману лише флагманська начинка та матеріали. Отже, що може запропонувати Pro серія 2022 року:

  • Керамічний екран, міцніший, ніж будь-яке інше скло смартфона.

  • Розкішний дисплей Super Retina XDR.

  • Основна камера на 48 Мп, що забезпечує 4-кратне збільшення роздільної здатності у форматі ProRaw.

  • Частота оновлення 120 Гц.

Дивовижні характеристики, але можна і більше!


Apple iPhone 14 Pro Max 128 Gb (eSim)

На сьогодні це верх досконалості смартфонів від Apple. Головна та найочікуваніша новинка 2022 року, що поєднує в собі лише найкращі характеристики та передові технології. Небувале зростання роздільної здатності та світлочутливості основної камери, вдосконалена ширококутна камера та фронталка з якісним автофокусуванням. І це не рахуючи найпотужнішої батареї за всю історію iPhone.

Але iPhone він і в Африці iPhone. То чому б не розглянути дешевші варіанти?


iPhone Б/У

Зверну твою увагу і на Б/У айфони. Купувати такий смартфон в Техно Їжаку – вигідно і безпечно. Б/У iPhone в Техно Їжаку – це завжди перевірений Neverlock гаджет. Тобто ним можна користуватися без обмежень у всьому світі.

Спеціальна ціна-13%
Спеціальна ціна-13%
MWL72/MHCP3/MHDA3
12 876 ₴
11 199 ₴
280 $

Але це ще не все. Техно Їжак пропонує лише два варіанти стану Б/У айфонів, і обидва – класні!


Б/У Apple iPhone 12 Pro Max

Флагман 2020 року у відмінному стані, що пройшов 12 ступенів перевірки перед продажем. Шикарний варіант та реальна можливість заощадити!


Б/У Apple iPhone 12 Pro

Ще один флагманський смартфон все того ж 2020 року, але вже з меншим екраном. І також у відмінному стані!


Б/У Apple iPhone 11

А цей варіант смартфона від Apple можна розглянути для твоїх батьків, наприклад для улюбленої мами. І сучасно, і недорого. Вона точно гідно оцінить!


Ноутбук MacBook

Хороший ноутбук зараз – це насамперед про заробіток. Багато хто сьогодні перейшов на віддалену роботу з очевидних причин. А якщо це ще й ноут від Apple!


Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020

З появою чіпа M1 найтонший і найлегший MacBook повністю перетворився. Центральний процесор тепер працює у 3,5 рази швидше. Графічний – до 5 разів. А швидкість машинного навчання зросла аж у 9 разів.

Спеціальна ціна-21%
MGN63/Z1240002B/Z12400071
43 499 ₴
34 299 ₴
857 $

Новий MacBook Air працює без заряджання довше, ніж попередні моделі, до 18 годин в режимі відео. У наших умовах це дуже важливо!


Годинник Apple Watch

Розумний годинник від Apple стане прекрасним доповненням до iPhone. Варіантів Apple Watch зараз багато, тому ти обов'язково вибереш відповідний. Ну а я запропоную тобі кілька із них.


Apple Watch Ultra + LTE 49mm Titanium Case with Midnight Ocean Band

Це абсолютно новий гаджет для любителів екстриму та активного відпочинку, випущений у 2022 році. Корпус з аерокосмічного титану з плоским сапфіровим склом, що славиться своєю винятковою міцністю. Новий динамік для більшої гучності та покращені мікрофони. Циферблат оснащений компасом плюс нічний режим з відображенням поділів циферблата червоним кольором, глибиномір. І багато іншого!

Такий годинник напевно підійде спортивній дівчині.


Apple Watch 8 41mm Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band

Восьма серія також була представлена у 2022 році. У порівнянні з «сімкою» у нової моделі багато поліпшень: рамки дисплея тонші, а сам корпус більш обтічний, екран ніби перетікає в корпус, покращений гіроскоп і акселерометр плюс два нові датчики руху. І, нарешті, режим зниженого енергоспоживання, який продовжує роботу гаджета до 36 годин із вимкненням деяких функцій.


Apple Watch SE 2 40mm Starlight Aluminum Case with Starlight Sport Band

Ще одна новинка минулого року. З моніторингом жіночого здоров'я, калорій, фізичної активності, серцевого ритму та сну. Все, чим може скористатися сучасна дівчина.


Power Bank

Повербанк зараз більш ніж потрібна річ. Я навіть сказав би, необхідна. Тож такий подарунок буде точно оцінено!


Зовнішній акумулятор Xiaomi Redmi Power Bank 20000 mAh Black

Два роз'єми USB-A цієї потужної банки дозволяють одночасно заряджати пару пристроїв. І досить швидко, адже кожен із портів видає потужність 18 Вт. У гаджеті також передбачена можливість заряджання малим струмом, наприклад, для фітнес-браслетів.


Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 20000 mAh White

Потужний та красивий – це про нього. А також цей повербанк має компактні габарити для таких характеристик і оснащений трьома вихідними інтерфейсами, включаючи два порти USB-A і один USB-C. Універсальний подарунок!


Зовнішній акумулятор Xiaomi Redmi Power Bank 10000 mAh Black

Літій-полімерний акумулятор, яким має цей повербанк, має невеликі розміри при досить високій щільності. А за рахунок обтічної форми корпусу пристрій буде чудово почуватися де завгодно: в кишені, сумочці або рюкзаку.


Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 Ultra Compact 22.5W 10000 mAh Black

Цей ультракомпактний повербанк ідеально підійде для носіння у кишені. А його корпус виготовлений з комбінації полікарбонату та АБС-пластику, що робить його міцним, а також стійким до подряпин та забруднення.

Та й найголовніше, швидка зарядка. Гаджет здатний видавати 22,5 Вт потужності. Відмінний результат!


Навушники Apple AirPods

Сучасні навушники – не лише про послухати музику, це ще й зручний інструмент комунікації. І чому б твоїм подарунком не можуть стати навушники від Apple, особливо якщо у близької людини вже є iPhone?


Навушники Apple AirPods 3 with Wireless Charging Case

Завдяки мінімальній вазі та габаритам цього інноваційного гаджета від Apple, його використання стане зручним та комфортним. А за допомогою кейсу з можливістю заряджання ці навушники зможуть пропрацювати до 30 годин без необхідності пошуку розетки.


Можливо, ти вже вибрав якийсь подарунок. А якщо ще ні, то, може, ти знайдеш його в цьому ТОПі. У будь-якому випадку близька людина оцінить увагу. Адже дарувати подарунки означає дарувати емоції!

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Подарунки для коханих
386732-01/387929-20-02/386735-01
16 999 ₴
425 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар