iPhone 13; Apple Watch 7; Apple Glass? Нові гаджети Apple 2021, та вірогідність їх появи

Схоже, ця осінь буде дійсно дуже яблучною. Адже користувачі по всьому світу чекають виходу, як мінімум, п'яти нових продуктів від корпорації Apple. Які новинки можуть представити вже в найближчі три місяці?

Що випустить цієї осені Apple

IPhone 13 (100%). На першому івенті у вересні нам однозначно представлять смартфон від Купертіно. А точніше, одразу чотири різні моделі - iPhone 13, 13 mini, Pro і Pro Max. Вони будуть виглядати практично так само, як і попереднє покоління.



1ezh|864х452 копия.jpg

А ось в плані характеристик отримають новий дисплей з більшою частотою оновлення кадрів, прискорений процесор і просунуті камери. Подейкують, оновиться і сканер обличчя Face ID. Він нарешті зможе розпізнавати обличчя в медичній масці.

Apple Watch Series 7. Годинники від Купертіно можуть показати разом зі смартфоном, в крайньому випадку їх випустять в жовтні або листопаді. Watch Series 7 запозичать новий дизайн від iPhone 12. Вони стануть трохи квадратні, отримають рівні плоскі грані і зменшені рамки навколо дисплея.

Сподіваємося, інженери попрацювали над автономністю. Дуже хотілося б, щоб наручний аксесуар працював близько двох діб без підзарядки. Ймовірність виходу становить 95%. Є деякі проблеми з постачальниками і наявністю мікрочіпів.


AirPods 3. Здається, бездротову гарнітуру всі чекають нітрохи не менше, ніж новий iPhone. Але це і не дивно, AirPods є культовим девайсом. Подейкують, третє покоління буде схоже на AirPods Pro, тільки ось силіконових амбушюр не стане.

Ймовірність виходу - 80%. Інсайдери підозріло відмовчуються щодо навушників. У зв'язку з "чіпогеддоном", яблучна компанія може відкласти реліз.

MacBook Pro (100%). Цієї осені повинні з'явитися відразу дві моделі MacBook Pro на 14 і 16 дюймів. Всі вони напевно отримають фірмовий процесор М1 від Apple, а точніше систему на чіпі. Цілком можливо, це буде навіть вдосконалений чіпсет М1Х.



2ezh|864х452 копия.jpg

Apple Glass. Окуляри доповненої реальності від Купертіно в шикарному стилі Ray-Ban швидше за все не вийдуть в цьому році. Імовірність того, що Apple підготувала нам грудневий сюрприз дуже невелика. По-перше, варто взяти до уваги всюдисущу нестачу чіпів. По-друге, AR-аксесуар ще навряд чи готовий до випуску.

Якби Купертіно планувала такий важливий реліз перших в світі масових окулярів доповненої реальності, то інсайдери вже давно зливали б нам подробиці відрами. Мабуть, доведеться почекати як мінімум рік. Ймовірність виходу становить 5%.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар