iPhone SE 2 точно вийде. Про це заявив авторитетний аналітик з Китаю Мін-Чі Коу


Роки сподівань користувачів не пройшли непоміченими. Ми стільки чекали і сподівалися, і нарешті отримали досить вагому заяву про те, що iPhone SE отримає приймача.

Цією інформацією поділився авторитетний аналітик з Піднебесної Мін-Чі Куо. Також він вказав, що реліз бюджетного iPhone відбудеться на початку 2020 року.

Подейкують, що у Мін-Чі Куо є кілька знайомих співробітників всередині самої корпорації, які зливають йому плани керівництва.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Чи не знаємо, чи правда це, тим не менш, за останні роки він ще жодного разу не помилився у своїх прогнозах.


iPhone SE 2 буде НЕ маленьким

Може, це вчинить в шок, але часи 4-дюймових дисплеїв давно в минулому. Новий апарат похвалиться цілком зручною для використання діагоналлю 4,7 дюйма. Порівнюючи з сьогоднішніми смартфонами - це досить компактний розмір.

Куо запевняє, що пристрій отримає дизайн і екран як у iPhone 8, але більш потужну начинку. В першу чергу апгрейд торкнеться процесора, ймовірно ним стане A13 Bionic - найпотужніший на ринку. Якщо це дійсно буде так, то смартфон стане найпотужнішим і обжене навіть останні iPhone 11 Pro по продуктивності.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Більше нічого не повідомляється. Швидше за все недавно запатентованого світиться яблучка на задній кришці ми ще не побачимо, тому що корпус «переосмисленої вісімки» буде з алюмінію. А камера, швидше за все, залишаться без змін.


Хто купить «малюка»

За підрахунками Мін-Чі, сьогодні близько 100 мільйонів користувачів по всьому світу користуються iPhone 6 і iPhone 6 Plus, які вже не підтримуються корпорацією. Для них новенький «малюк» повинен стати хорошою заміною старичків.

З огляду на доступну ціну, смартфон стане знахідкою не тільки для них, але і для інших покупців, які до сих пір не використовую iPhone. Аналітик пророкує величезний успіх майбутню новинку. Найімовірніше, вона вийде вже навесні.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар