І знову про iPhone 13. Нова інформація від інсайдера

А поки ми всі радіємо новеньким iPhone 12, компанія Apple не припиняє роботу над наступному поколінням свого смартфона. За інформацією від інсайдера з ніком Jioriku, Яблучна корпорація вже створює перші прототипи iPhone 13. Що в них нового?

iPhone 13 – той же iPhone 12, тільки ще краще

Jioriku в своєму Twitter поділився деякою інформацією про тринадцяте покоління смартфонів від Купертіно. Він стверджує, що майбутнє сімейство буде дуже схоже на лінійку 2020 року.



ezh|864х452-1.jpg

І ми в цьому не сумніваємося, адже Apple кардинально змінює дизайн своїх телефонів кожні три роки. А значить, ще один рік всі смартфони будуть з класичним дизайном часів iPhone 4.

Інсайдер запевняє, що ніякого сенсора відбитка пальця Touch ID під екраном очікувати не варто. У майбутні гаджети його не додадуть. Хоча деякі інші експерти все ж вірять в те, що ця фішка з'явиться.

Ймовірно, до всього цього Купертіно збільшить розмір акумуляторів у своїх пристроях. Час автономної роботи в аксесуарах 2020 роки практично такий же, як і у попередників 2019. Розробники спробують це виправити у нових версіях iOS або вже в наступних поколіннях iPhone.

-10%
MLVV3
62 999 ₴
56 999 ₴
1 425 $
-4%
MLQ73
31 999 ₴
30 699 ₴
767 $

Крім цього, ми всі чекаємо від Яблучної компанії нові дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Подейкують, що вони все ж будуть встановлені у яблучних смартфонах 2021 року. Головною їх фішкою стане динамічна зміна частоти оновлення. Працювати це буде просто.

Наприклад, в іграх та фільмах дисплей буде працювати на максимальних 120 Гц, щоб картинка була плавною. А у браузері, меню і соцмережах частота оновлення буде зменшуватися. Це дозволить економити заряд батареї і роботу процесора.

Всі ці зливи від Jioriku були тільки невеликим анонсом. Інсайдер запевняє, що вже незабаром він розповість нам більше ексклюзивної інформації. І ми з нетерпінням чекаємо це.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар