Головні новини Техно Їжака 2020. Що цікавило наших читачів найбільше

Найприємнішою новиною, що минає для нас стало те, що Техно Їжак шостий рік поспіль був номінований на національну премію України Retail Awards «Вибір споживача».


Retail-6_864х452.png

Цього року пальців однієї руки вже не вистачає для підрахунку номінацій і все це завдяки тобі. Адже саме ти подарував нам це досягнення. Твоя довіра – це найцінніше для нас.

Але це лише одна з найголовніших новин 2020 року. Ну а які теми найбільше цікавили тебе та інших читачів у 2020 – зараз розповімо у ТОПі найпопулярніших матеріалів останніх 363 днів!

1. Найпопулярніша стаття 2020

Рекордсменом за переглядами року, що минає став матеріал про стрімінговий відеосервіс Netflix. У ньому ми розповіли про всі переваги сервісу, як на нього підписатися і скільки це коштує.

Ми досі вважаємо, що це один з найкрутіших сервісів для перегляду улюблених фільмів та серіалів. Крім того, у цьому році співробітники компанії зробили нам багато приємних сюрпризів.


d965c1543d7f821a4a01c7bd56eab93b.png

На початку року вони додали українські субтитри до багатьох популярних фільмів та серіалів, серед яких "Картковий будиночок" та "Південний парк". Ну а восени вони випустили перший мультик "Губка Боб: втеча Губки" з українською озвучкою. Так тримати!

2. Найкрутіші фішки 2020

Бездротові навушники AirPods люблять усі. Вони стильні, зручні та, що найголовніше, багатофункціональні. Матеріал про нові можливості AirPods Pro в iOS 14 набрав величезну кількість переглядів, що не дивно. А ти встиг випробувати всі фішки?

3. Найбільш очікуваний аксесуар 2020 року, який так і не вийшов

І знову новина про бездротову гарнітуру від Apple. Ми зовсім не дивуємося, що новини про яблучні навушники набирають величезну популярність. Ми ж і самі їх дуже любимо!



dddf82f7b133a2b2f00566bdfcc2d9f2.png

На початку 2020 року з'явилася новина про нові найдоступніших за ціною AirPods Lite. І хоча вони поки так і не вийшли у продаж, ми всі їх дуже чекали. Зате з'явилися перші повнорозмірні і дуже просунуті по начинці AirPods Max.

4. Найбільш очікуваний смартфон 2020

Ну нарешті дочекалися! І мова зараз піде не про iPhone 12. У цьому році Яблучна компанія випустила довгоочікувану другу модель iPhone SE. Смартфон тихо викотили на сайт, без повноцінної презентації в театрі Стіва Джобса. Але це й не дивно, адже цьому улюбленцю багатьох користувачів зовсім не потрібно окреме подання!

5. Несподіване відкриття 2020

Ми щиро не розуміємо чому власники яблучних пристроїв рідко користуються поштою @icloud.com. Більше того, багато хто про неї навіть не знає. І це не справедливо, адже в ній є купа крутих унікальних фішок, про які ми розповіли в одному з наших матеріалів. Ми навіть не здогадувалися, що стаття набере стільки переглядів!



d96459167067807d4fa782b9710bb570.png

Що ж, це були найпопулярніші новини від Техно Їжак за 2020 рік. Пропоную ще раз перечитати їх і згадати, скільки хорошого було у році, що минає! Ну а в наступному, 2021, ми обіцяємо підготувати ще більше хороших новин.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар