Netflix. Як підписатися і скільки коштує в Україні


Складно не погодитися з тим, що епоха телебачення поступово відходить у минуле. Сьогоднішній глядач «ящика» в своїй більшості – це старше покоління, яке не хоче або не може повністю перейти на більш сучасні способи споживання інформації, яким є інтернет.

Але перехід неминучий, про це сьогодні говорять всі фахівці, і навіть співробітники ТБ. Вже скоро суспільство повністю відмовиться від того, що пропонують телеканали і стане самостійно вибирати серіали, фільми та шоу. А допоможуть нам у цьому онлайн-кінотеатри, серед яких явно лідирує Netflix.


Netflix. Переваги стрімінгового відеосервісу

Вже сьогодні Netflix надає своїм користувачам доступ до бази з більш ніж 1 000 серіалів та фільмів. Але Netflix не просто майданчик для збору контенту. Сама компанія займає лідируючу роль в наповненні кінотеки. При цьому, серіали на сайт виходять переважно повними сезонами, а не за епізодами, що дуже подобається глядачам.



xe3f2ngud2b03xhwk52p.png

Ми не чекаємо одну серію на тиждень, що часто призводить до того, що ти забуваєш, що відбувалося у минулому епізоді та втрачаєш інтерес до картини. Коли дивишся сезонами, все відбувається інакше – ти повністю занурюєшся у сюжет і не можеш вийти з цього «серіального запою».

«Серіальний запій» – перегляд великої кількості епізодів серіалу поспіль, або перегляд відразу цілого сезону.

Сервіс знає чого саме ти хочеш і порекомендує те, що точно сподобається. За це відповідає система рекомендацій Cinematch, розроблена всередині компанії багато років тому. Це мабуть одна з небагатьох систем, яка не буде що-небудь рекламувати, а видасть підібраний по складним алгоритмам контент, в залежності від твоїх уподобань.


Дивись Netflix на Apple TV:
-7%
MXGY2
5 399 ₴
4 999 ₴
125 $
-7%
MXH02
5 999 ₴
5 599 ₴
140 $

Найважливішим плюсом Netflix є також його сумісність. Додаток онлайн-кінотеатру є практично на кожному пристрої, включаючи iPhone, iPad, Apple TV, Android-пристрої та практично всіх моделях Smart TV. А на ОС Windows та macOS й інших девайсах є браузер, у якому перегляд фільмів та серіалів є не менш зручним.

Та що тут говорити, якщо додаток підтримується навіть на консолях PlayStation та Xbox. З будь-якої точки Землі, на будь-якому пристрої ти зможеш подивитися улюблений серіал в кращій якості. І навіть в 4К, якщо це дозволяє гаджет та інтернет.

Ну а його найважливіша перевага над телебаченням у тому, що весь контент – це дійсно якісні та культові роботи. «Картковий будиночок», «Корона», «Дуже дивні справи», «Статеве виховання» – це тренди у світі серіалів, які подивилися мільйони. Дякуємо, Netflix.



tdsl3zzgtekxasgmonbt.png

І головне – все це легально. Все, що потрібно – це оплатити місячну підписку і тобі не доведеться шукати фільм у хорошій якості на піратських сайтах, переглядати рекламу букмекерів перед кожною серією і посеред неї та задовольнятися огидною озвучкою. До того ж, сьогодні мати під рукою картотеку з сотень культових фільмів і серіалів зовсім не дорого.


Netflix. Скільки коштує та як підписатися

Вартість на підписку сервісу коливається у залежності від особливостей плану підписки. Ціни для України вимірюються в євро. За базовий план з розширенням SD і доступом всього для одного пристрою доведеться викласти € 7.99 за місяць.

За стандартний план з розширенням HD та доступом для двох пристроїв (можна використовувати для двох осіб) потрібно сплатити € 9.99/міс.


Дивись Netflix на iPhone та iPad:
MHDL3
23 499 ₴
24 599 ₴
615 $

Але є ще й преміум план – € 11.99. Він дає можливість підключити до чотирьох пристроїв, на яких можна відтворювати контент з роздільною здатністю Ultra HD одночасно (до 5 користувачів). У родині Техно Їжак ми використовуємо переважно цей тариф.

Ми рекомендуємо домовиться з друзями або з близькими і оплачувати разом саме четвертий варіант. Адже за місяць користування ви будете віддавати всього по € 2.4, або 65 гривень (за поточним курсом, на момент написання матеріалу). Це вартість тарілки супу в середньому ресторані, що не так багато за місячну насолоду смачним контентом.



wum5dnyrj90t7l1kpg6k.png

Щоб оформити підписку на комп'ютері або мобільному девайсі, необхідно:

  • • Відкрити сайт (на комп'ютері) або фірмовий додаток (на планшеті, смартфоні), попередньо завантаживши його

  • • Натиснути кнопку «Підписатися на безкоштовний місяць». Це приємний сюрприз від розробників

  • • Натиснути «Подивитися тарифні плани», вибрати підходящий і натиснути «Продовжити»

  • • З'явиться запит на створення облікового запису, який потрібно підтвердити

  • • Ввести адресу електронної пошти, створи пароль і підтвердити його

  • • Вибрати спосіб оплати, а потім платіжні реквізити (банківську карту або PayPal)

  • • В останньому пункті буде кнопка «Почати підписку», яка і активує її

Чому ми вибираємо Netflix

Перш за все це особиста зручність. Ми не прив'язані до програм телеканалів. Крім того, контент Netflix унікальний і його просто немає на ТБ. Сервіс створює тільки розважальний контент, новин на ньому немає. Але це невелика проблема, адже про важливі події оперативніше всього дізнаватися на Facebook.

При цьому біографічних, документальних і програм про природу в бібліотеці повно. Ми особливо любимо перші два жанри. Тому й тут ти нічого не пропустиш. Плюс в 2021 році Netflix планує випускати більше фільмів українсько – ще один хороший привід підписатися.



tbnjkt3p8ce7vffinge1.png

І під кінець, трохи фактів. Майже половина сім'ї Техно Їжак підписані на сервіс і вже кілька років зовсім не мають доступу до телеканалів. Це усвідомлений вибір. А онлайн-кінотеатр, на головній сторінці Apple TV, став для нас мабуть єдиною причиною чому ми досі не викинули телевізор.


Читати наш блог у Telegram
Кращі гаджети для перегляду Netflix:
Коментарі
Додати коментар