MacBook Pro Б/У - відгуки власників

167 відгуків
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 512GB Retina Space Gray with Touch Bar 2019 (Відмінний)
Сергій, 13.12.2023 16:27:55
3
Чи є розстрочка на цей макбук, бо я не бачу щось. Доставляєте в місте, де немає вашого магазину?
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 256GB Space Gray 2020 (Відмінний)
Антон, 21.05.2024 18:56:22
5
MacBook, iPad Pro, iPhone, Apple TV 4K, AirPods і т. д. Продукти Apple приємні у використанні. Простий, інтуїтивно зрозумілий, ефективний, один над іншим. Так, екосистема залишається дорогою. Але коли ви ним оснащені, це очевидно, що цей MacBook air M1 дуже хороший. Космічний сірий колір чудовий, клавіатура дуже приємна на дотик. Я власник Macbook Pro 2015 року, який все ще працює дуже добре, я звернувся до Air через його продуктивність і співвідношення ціни та якості порівняно з новим MacBook Pro. Без жалю. У 8 ГБ більш ніж достатньо з цим чіпом M1, який без здригання відповідає на різні запити.
Аліса, 21.05.2024 18:58:32
5
Я можу з упевненістю назвати цей MacBook найкращим у світі. Зручний, компактний та дуже ефективний.
Дмитро, 21.05.2024 18:59:38
4
Чіп M1 – це справжня революція на ринку. Важко не назвати його процесором, який за продуктивністю конкурує з флагманським Intel
Саша, 21.05.2024 19:01:03
5
Я щасливий покупець. Люди, переходьте з ноутбука на макбук. Ви не пошкодуєте. Дякую вашому магазину за допомогу у виборі.
Надія, 21.05.2024 19:02:52
Без рейтингу
Користуватися макбуком чудово і красиво, екран так гарно виглядає, що його хочеться їсти, такі приємні відчуття при роботі з ноутбуком. Я не здивована, що в Apple не відмовилися від яскравого екрану, адже він викликає таке відчуття задоволення. Акумулятор тримає добре, я не дуже його використовую, але все таки використовую. Зазвичай я використовую його для написання, читання та перегляду навчальних відео. Працювати з цим ноутбуком одне задоволення, і не хочеться більшого. Я радий, що купила його.
Марта, 21.05.2024 19:03:43
Без рейтингу
Перші враження... петарда. Перехід з Windows на iOS – це дві різні історії. Я швидко переналаштувалася.
Стефанія, 21.05.2024 19:04:41
Без рейтингу
Файний макбук. Він дизайнерський витвір мистецтва. Працює прекрасно, подряпин майже немає, гарний.
Сергій, 21.05.2024 19:05:45
Без рейтингу
Рекомендую і раджу потенційним майбутнім покупцям якнайшвидше зробити свій вибір і без вагань переходити на мак
Уля, 21.05.2024 19:06:34
Без рейтингу
Як новий користувач Mac, я повністю задоволена продуктом. Співвідношення ціни та якості, здається, є.
Василіса, 21.05.2024 19:09:21
Без рейтингу
Я купила цей MacBook Pro, щоб замінити свій старий ноутбук, і різниця вражає! Ноутбук Apple тонший, легший, транспортабельніший, швидший, привабливіший (чудовий екран), приємніший з точки зору клавіатури Magic, яка забезпечує незабутнє введення тексту, акумулятор тримає дуже добре, а MacOS дуже інтуїтивно зрозумілий. Абсолютно не шкодую про свою покупку! Купувала його в ТехноЇжаку, мені дуже сподобались консультанти, які допомогли обрати той самий ноут. Дякую вашим людям.
Ноут чудовий. Одним словом, неймовірний Макбук!
Даша, 21.05.2024 19:10:09
Без рейтингу
Не нагрівається та працює до 15 годин. Дисплей першокласний, вдома яскравість на 50% виставляти не довелося.
Льоша, 21.05.2024 19:10:53
Без рейтингу
8 ГБ оперативної пам'яті цілком достатньо для домашніх потреб. Комп'ютер ідеальний, якщо ви не граєте у ігри
Владислав, 21.05.2024 19:11:34
Без рейтингу
яка батарея в цього ноутбука? скільки процентів заряду? вона мінялась на ньому чи ні?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 22.05.2024 14:06:30
Вітаю!З приводу детальної консультації,  рекомендую звернутись до менеджера інтернет-магазину за вказаним номером-0 800 204 402
Марина, 21.05.2024 19:12:23
Без рейтингу
Чудовий макбук. Подарувала мамі, щоб вона велиа онлайн- заняття. Їй дуже зручно, каже, як великий айфон.
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 256GB Space Gray 2020 (Ідеальний)
Дмитрий Войтенко, 26.09.2021 19:18:37
1
Данный ноутбук без коробки. Только ЗУ и ноутбук. Мне его вынесли для демонстрации уже грязный со следами эксплуатации. Неужели было сложно вытереть клавиатуру и экран? Не рекомендую
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 29.09.2021 09:27:01
Добрый день! Спасибо за отзыв. Приносим извинения за сложившуюся ситуацию. С Вами связался менеджер по работе с клиентами для решения вопроса. Мы всегда Вам рады.
Сергій, 21.05.2024 18:31:02
5
Вибрав Air M1 з розрахунком на швидку заміну, але за 3 місяці використання мені його цілком вистачає, працює вільно та надійно
Саша, 21.05.2024 18:32:14
5
Раніше користувався іншим Macbook. Стрибок з процесорів INTEL на процесори APPLE величезний. Звичайно, система теж свою роботу робить.
Влад, 21.05.2024 18:33:03
5
Apple не має собі рівних, продукт вищого класу, я не можу уявити роботу на іншому комп'ютері.
Матвій, 21.05.2024 18:34:03
Без рейтингу
Комп'ютер зроблений добротно, в руках відчуваєш, що тримаєш щось цінне та гарне. Процесор б'є конкурентів.
Руслан, 21.05.2024 18:36:07
Без рейтингу
- Швидкість!!! Це як айпад з вбудованою клавіатурою – відразу виходить з режиму сну, одразу все працює.
- Абсолютна тиша - пасивне охолодження працює добре і ноутбук не сильно нагрівається. В офісі це круто.
- Час автономної роботи - дуже довго, навіть з розвагами.
- Динаміки - хороший звук для ультрабука. Є навіть баси та високі частоти, які могли б бути чистішими.
- Багато програмного забезпечення, включаючи досить багато програмного забезпечення для iOS і iPadOS, яке працює.
- Хороша клавіатура і відмінний тачпад - клас сам по собі.
- Retina виконує свою роботу, екран дуже хороший, а кольори природні і ненасичені.
— Це чудовий мак, зроблений добротно.
Василь, 21.05.2024 18:36:43
Без рейтингу
M1 змінює все - від робочої температури та продуктивності системи до часу автономної роботи
Діана, 21.05.2024 18:38:10
Без рейтингу
Вперше бачу таку автономність на такому потужному ПК. Цей ноутбук легко складе конкуренцію комп'ютеру.
Настя, 21.05.2024 18:38:53
Без рейтингу
До системи швидко звикаєш. Тривалий час автономної роботи ідеально підходить для офісної роботи.
Богдан, 21.05.2024 18:40:17
Без рейтингу
Я здивований такою крутою роботою б/у ноутбука. Він тримає батарею вже так довго, що я навіть не звернув уваги.
Артем, 21.05.2024 18:41:37
Без рейтингу
У мене ніколи раніше не було Macbook, і я вирішив придбати його нещодавно, щоб проводити уроки онлайн. Я в абсолютному захваті від цього. Дуже швидкий, не перегрівається... Якість екрану неймовірна. Він дуже легкий і його легко носити. Він став для мене незамінним. Термін служби батареї ідеальний, мені не потрібно заряджати його дуже часто. Якість звуку також дуже хороша. Це змушує нас працювати на ньому і використовувати його. Рекомендую на 100%. Чіп M1 є революційним. Apple не розчарує вас у цьому!
Сніжана, 21.05.2024 18:42:35
Без рейтингу
Винятковий звук для комп'ютера, таке нечасто зустрінеш. Можливі стерео налаштування. Коротше кажучи, мені сподобався
Алік, 21.05.2024 18:43:34
Без рейтингу
Добре, що MAC безшумний, він не видає жодних звуків. Він також не нагрівається, що дійсно вражає.
Кирил, 21.05.2024 18:49:43
Без рейтингу
Я купив цей ноутбук минулого місяці і дуже радий, що обрав саме магазин ТехноЇжак. Чудовий макбук!
Вячеслав, 21.05.2024 18:50:50
Без рейтингу
Це був мій перший комп'ютер Apple, і інтеграція з моїм iPhone та iPad пройшла дуже легко.
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 1TB Retina Space Gray with Touch Bar 2019 (Ідеальний)
Yar, 03.05.2023 09:40:15
Без рейтингу
Скільки в нього циклів зарядки?
Василина Круподеря, 03.05.2023 12:39:08
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою)
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 512GB Space Gray 2020 (Ідеальний)
Денис Иванов, 29.11.2021 02:23:57
Без рейтингу
Сколько циклов зарядки у этого макбука? Оценка 5+ это с коробкой?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 29.11.2021 17:17:25
Добрый день) У нас представлено много позиций данной модели, для уточнения циклов заряда можете обратиться к оператору интернет-магазина)
Саша, 13.12.2023 18:45:10
3
Друзі вмовили перейти на епл продукцію, вирішв взяти б/у, щоб не шкода була. Мені не сподобався айос, на віндовсі якось зручніше
Maksim Rudakov, 12.02.2024 17:05:03
Без рейтингу
Знижки є на цей Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 512GB Space Gray 2020 (Ідеальний)??????
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 05.03.2024 14:05:25
Вітаю!Наразі маємо знижку на дану модель