MacBook Pro Б/У - відгуки власників

96 відгуків
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" 256GB Retina Space Gray, Mid 2017 (Відмінний)
Аліна, 26.08.2023 21:25:15
Без рейтингу
Який стан акумулятора?
Василина Круподеря, 28.08.2023 09:22:03
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Роза, 10.12.2023 01:07:51
Без рейтингу
а зарядний блок йде разом чи це лише ноут?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 11.12.2023 16:32:38
Доброго дня! За більш детальною інформацією про пристрій та комплектацію вам потрібно звернутись до менеджера інтернет-магазину.
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" 256GB Retina Space Gray, Mid 2017 (Ідеальний)
Ернест, 13.12.2023 16:32:50
4
З усіх ноутів, які в мене були, цей був найкращій, хоч і брав його не новим, але нажаль його викрали((
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 512GB Retina Space Gray with Touch Bar 2019 (Відмінний)
Сергій, 13.12.2023 16:27:55
3
Чи є розстрочка на цей макбук, бо я не бачу щось. Доставляєте в місте, де немає вашого магазину?
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 256GB Space Gray 2020 (Ідеальний)
Дмитрий Войтенко, 26.09.2021 19:18:37
1
Данный ноутбук без коробки. Только ЗУ и ноутбук. Мне его вынесли для демонстрации уже грязный со следами эксплуатации. Неужели было сложно вытереть клавиатуру и экран? Не рекомендую
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 29.09.2021 09:27:01
Добрый день! Спасибо за отзыв. Приносим извинения за сложившуюся ситуацию. С Вами связался менеджер по работе с клиентами для решения вопроса. Мы всегда Вам рады.
Відгуки о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" 256GB Retina Silver, Mid 2017 (Ідеальний)
Аліна, 26.08.2023 21:26:23
Без рейтингу
Який стан акумулятора?
Василина Круподеря, 28.08.2023 09:22:19
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Олександр, 02.09.2023 20:59:01
5
А в Київі його можна десь в живу подивитись? Також цікавить стан акк у %
Василина Круподеря, 04.09.2023 09:49:03
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !