iPhone 13 Pro Max Б/У - відгуки власників

132 відгука
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 128 Gb Graphite (Відмінний)
Дан, 12.12.2023 01:11:09
5
Навіть не помітив, що це б\у, замовив від радості, що така ціна. І тільки згодом, коли показував друзям свою модель, звернув увагу, що він не новий. а працює як новий
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 12.12.2023 10:32:17
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb Sierra Blue (Ідеальний)
Марина, 12.12.2023 00:56:25
5
В цьому телефоні ідеально все! І колір, і пам'ять, і якість камери. Не хотіла витрачати багато грошей на новий і взяла б\у. Взагалі немає різниці
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 12.12.2023 10:36:32
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Сергій, 23.05.2024 13:53:26
5
Мені подобається колір цього телефону, стильний та гладкий. Працює добре, акумулятори вистачає на довгий час.
Саша, 23.05.2024 13:55:07
5
Телефон має безліч налаштувань для унікального дисплея, який можна налаштувати так, як вам подобається
Павло, 23.05.2024 14:02:24
5
У мене iPhone 13 pro вже близько місяця.
Донедавна у мене був iPhone 7 Plus.
Для мене особисто це різні світи.
Що сталося від 7 плюс до 13 про.
Найбільше мені подобається дисплей 120 Гц.
Так красиво.
Камера чудова, особливо режим макрозйомки, якщо хочеться розглянути деталі на квітці або маленьких тварин, наприклад.
Загалом, я не можу сказати нічого негативного, тому що я перейшов з динозавра на висококласний продукт Apple.
Можу тільки порекомендувати цей телефон і цей магазин, який робить свою справу на відмінно.
Карина, 23.05.2024 14:03:23
Без рейтингу
Екран став кращим і плавнішим. Камера зробила явний ривок уперед. Кращий телефон за таку ціну.
Софія, 23.05.2024 14:04:10
Без рейтингу
купила такий айфон для мами, брала в оплату частинами, на пів року, виплачувати так не складно.
Лариса, 23.05.2024 14:05:01
Без рейтингу
приємний і ніжний колір! він дуже гарно виглядає в руці, тепер постійно хочеться робити манікюр в колір телефону.
Олег, 23.05.2024 14:06:13
Без рейтингу
Дуже гарно зроблений смартфон, він такий вишуканий у всіх деталях ззовні і всередині. Такий плавний, як хвилі.
Юра, 23.05.2024 14:08:58
Без рейтингу
Раніше у мене був дуже втомлений iPhone X і я перейшов на цю модель, це справді як небо і земля. Плоскі краї та той факт, що він трохи важчий, ніж я зазвичай звик, роблять пристрій на вигляд розкішним та якісним.
120 Гц - це свято для очей, нові функції в камері працюють, і ними справді цікаво користуватися як новачкові, так і професіоналу.
Якщо у вас є iPhone, який був випущений до iPhone 12, я б сказав, що варто переходити на цю модель. Якщо у вас є, наприклад, iPhone 12 або iPhone 12 Pro, напевно, ви не відчуєте таку різницю.
Юлія, 23.05.2024 14:09:55
Без рейтингу
Цей телефон мені набагато приємніший ніж 12 про макс, він розмірами мені більше підходить.
Оксана, 23.05.2024 14:12:00
Без рейтингу
Він дуже крутий і гарний! Єдине, що мені не подобається, це те як розташовані задні камери. Вони ж легко можуть спортитись.
Настя, 23.05.2024 14:28:54
Без рейтингу
Дуже приємний магазин! Я ще не бачила таких милих і професійних консультантів, чудове обслуговування.
Катя, 23.05.2024 14:30:55
Без рейтингу
Довольна цією покупкою, телефон чудовий, в гарному кольорі і з багатою кількістю пам'яті.
Євген, 23.05.2024 14:33:22
Без рейтингу
Це мій перший iPhone. Ці телефони мене ніколи не "заводили". Свого часу я вважав їх непотрібними витратами лише на те, щоб показати логотип бренду. Але коли минулого року мій друг купив 12 Pro Max, я був у захваті. Якість фото? ОДКРИТТЯ! Тому цього року я вирішив придбати свій. Довго думав і вибрав 13 Pro і дуже задоволений. У мене він вже 2 тижні. Швидкий, гладкий, і ці фотографії... Особисто мене найбільше хвилювали фотографії, і я не був розчарований. Мені подобаються великі телефони, тому я розглядав Pro Max, але цей ідеальний.
Генадій, 23.05.2024 14:35:03
Без рейтингу
Я перейшов на 13 з 8 (так що так, я жив минулим) – не можу повірити, що не зробив цього раніше.
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 128 Gb Sierra Blue (Відмінний)
Лямін Юрій, 12.08.2023 09:29:51
Без рейтингу
Доброго дня , хотів би дізнатися залишок процентів акумулятора ?
Василина Круподеря, 15.08.2023 09:19:38
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Кирило, 12.12.2023 01:07:55
5
Цей айфон просто бомба, напевно, всі налаштування в ньому ідеальні, внутрішньо і зовнішньо до телефона не придратися. Екран це ну прям ВАУ ВАУ, після того, як пару днів використовував цей айфон, якось дуже швидко звикаєш, що після цього, дивишся на інші телефони і  вже не отримуєш того кайфу, і хочеться швидше взяти свій до рук. На сонці яскравість значно зросла, не треба шукати кут для перегляду. Колір такий яскравий, що на фото гарніше, ніж у житті. Все літає! Усім вдалих покупок.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 12.12.2023 10:33:31
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
Марк, 15.05.2024 15:59:23
5
Колір офігенний, думав, що буду носити цей айфон в чохлі, але такий колір не можна прятати за чохол.
Денис, 15.05.2024 16:03:01
5
Смартфон веде себе дуже добре, ніяких проблем зі швидкістю його роботи, всі програми плавно і швидко відкриваються, камера реагує моментально, дизайн кращий з усіх сучасних смартфонів, у блакитному кольорі взагалі краса, 128gb для штатного використання цілком вистачає. Ціна б/у айфон мені подобається більше, тим паче що pro max дуже швидко розкупили і зараз не знайти новий pro max. Тому, вибір на б/у. Він вже в мене 2 місяці і працює без нарікань. Я дуже люблю цей магазин і абсолютно довіряю і дослухаюсь до порад консультантів ТеїноЇжака.
Артур, 15.05.2024 16:03:39
Без рейтингу
телефон працює дуже плавно, екран супер яскравий навіть днем під палючим сонцем все видно добре
Артем, 15.05.2024 16:04:27
Без рейтингу
камера знімає добре, ніяких мінусів в ній немає, автономності у нього вистачає на весь день простого використання
Яна, 15.05.2024 16:05:40
Без рейтингу
Я вже давно користуюся цією моделлю, купував у на вашому сайті Техноїжака, усе працює, усе ціле.
Олексій, 15.05.2024 16:06:50
Без рейтингу
До цього телефону користувався тільки андроїдом, але вирішив спробувати яблуко і не дарма! Техніка дуже якісна.
Марія, 15.05.2024 16:10:11
Без рейтингу
Як завжди - iPhone це про якість та надійність від apple. Працює швидко, фото гарні. Найкращий смартфон, що у мене був на руках, ні яких проблем за весь час використання, все працює ідеально і при цьому швидко, будь-які програми або камера, моментальна реакція. Єдино засмутили рамки як у старих айфонів, на одинадцятому гладші і руці приємніші. Загалом усе гуд! Брала собі у подарунок на 8 березня, люблю робити собі приємні подарунки.
Даша, 15.05.2024 16:12:09
Без рейтингу
Користуюсь близько року, зручний тонкий телефон. Купила для роботи з камерою, все виходить гарно та чітко.
Петро, 15.05.2024 16:13:40
Без рейтингу
Користуючись екосистемою Apple, дуже зручно.
Встановлений в iPhone 13 чіп A15 Bionic потужніший за минулорічний A14
Олександр, 15.05.2024 16:14:29
Без рейтингу
Зручний, гарний телефон. Багато писати про айфон не варто, бо і так все ясно. Магазином вашим дуже задоволений.
Соломія, 28.05.2024 11:52:00
Без рейтингу
Купую вже не вперше всю техніку в магазині ТехноЇжак, завжди відмінна техніка, суперової якості. Що стосується останньої покупки айфон 13 про Макс, це просто бомба!!! Камера супер і такий гарний ніжний колір. Багато вибору чохлів змусили мене застрягти на вашому сайті на декілька годин. Я це зробила і переглянула всі, що є. Хоча такий гарний телефон не дуже хочеться прятати в чохол, але я рукожоп, тому мені це обов'язково.
Покупкою я дуже задоволена. Вже деякі мої друзі теж націлені купувати у вас айфони.
Ірина, 28.05.2024 11:54:01
Без рейтингу
Телефоном насолоджуюсь і досі, колір дуже гарний і через три місяці, після покупки не набрид, добре тримає зарядку.
Таня, 28.05.2024 11:54:48
Без рейтингу
У 2024 році цей телефон не втратив своєї актуальності. Якість, як і всієї продукції Apple, на висоті.
Ганна, 28.05.2024 11:57:11
Без рейтингу
Зарядки при інтенсивному використанні вистачає довше, ніж день. Це не може не радувати.
Людмила, 28.05.2024 12:00:17
Без рейтингу
Покупкою я була і є довольна. Телефон не підводить. Дуже порадувала якість дисплея.
Юрій, 28.05.2024 12:06:24
Без рейтингу
Дуже гарний телефон, колір кращий з прдставлених, працює дуже швидко, без запенання, батарею тримає довго, на день при активному використанні вистачає, робить фото гарні, а відоси на 4к в 60 кадрів просто бомба! Цей режим кіноефекту - це найкрутіше, що придумали з камерою! Я радий, що купив його, а не іншу модель, не бачу сенсу викидати великі гроші на на новіші моделі, коли у вас б/у такі чудові. І такі продуктивні.
Дуже дякую вашим консультантам, що допомогли.
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 128 Gb Sierra Blue (Ідеальний)
Роман, 24.11.2022 09:25:58
5
Подскажите у данного товара сколько процентов осталось у батарей и следы использования?
Юлия Семчишина, 24.11.2022 12:48:50
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення стану батареї зверніться, будь ласка, до менеджера Інтернет-магазину. Дякуємо!
Slavik Pilipchyk, 09.02.2023 14:28:19
Да они ... Не отвечают .. и
Юлия Семчишина, 15.03.2023 10:18:51
Якщо Ви не змогли звʼязатись з нашим менеджером - залиште, будь ласка, свої контактні данні для дзвінка. Дякуємо!
Матвій, 15.05.2024 16:16:08
5
Ніколи не хотів айфон, але пару місяців тому дуже захотілося. Після довгих переглядів вирішив придбати 13 про макс.
Ольга, 15.05.2024 16:20:19
5
Дуже довго хотіла цей телефон, від знайомих дізналася про оплату частинами у вас в ТехноЇжаку і вирішила взяти собі новий апарат. Переходила з 8+, звісно я відразу відчула різницю. Вона дуже велика. Телефон чудовий, літає! Корпус дуже і дуже крутий. Решта, як і раніше, найкраще. Дуже крута камера та класні можливості. Знімає і фотографує, ніби професійна камера. Стиль, краса, зручності.
Думала, що Pro Max буде великий для моєї руки, але мені з ним зручно. Я люблю великі телефони.
Анастасія, 15.05.2024 16:20:54
5
автономність у цього смартфона дуже хороша, працює без нарікань, все зручно та продумано зроблено, екран дуже яскравий
Любов, 15.05.2024 16:22:01
Без рейтингу
ніяких питань щодо продуктивності до даного телефону, все швидко і плавно, будь-які програми на ньому просто літають
Маргарита, 15.05.2024 16:23:11
Без рейтингу
Хороший телефон, давно є власником даного бренду і жодного разу не було розчарування. Айфон навіть б/у кращий телефон!
Матвій, 15.05.2024 16:23:59
Без рейтингу
Ця модель дуже швидка, має гарні фото та відмінні характеристики. Працює дуже довго, дуже крутий та красивий iphone
Дамір, 15.05.2024 16:26:57
Без рейтингу
Телефон був куплений для доньки, щоб порадувати її на день народження, думаю що це відмінний подарунок, якого вона була рада, так як зовсім не чекала на нього.
Телефон цілком виправдав свої очікування за місяць використання, від нього тільки позитивні враження, перш за все радує довгим часом автономної роботи, неймовірно зручний, забезпечується весь потрібний функціонал, має гарний колір і міцний корпус. Батарея у нього добра. Звук дуже хороший. Телефоном дитина користується тепер постійно
Олексій, 15.05.2024 16:42:29
Без рейтингу
Стильний і гарний дизайн, з приємним кольором, відразу кидається в око. Телефон виглядає на свої гроші.
Володимир, 15.05.2024 16:43:20
Без рейтингу
Дуже вражає якість дисплея цього iPhone. Ігри, фільми та фотографії просто оживають на екрані.
Вікторія, 15.05.2024 16:44:27
Без рейтингу
Цей айфон просто гігантський, я думала, що він буде трошки менший. Думаю тепер обміняти його на прошку, або звичайний
Олена, 15.05.2024 16:51:46
Без рейтингу
В цілому Apple iPhone 13 Pro Max - це стильний смартфон, який точно підійде для тих, хто цінує якість і міцність.
Настя, 15.05.2024 16:54:44
Без рейтингу
По-перше цей колір! Він неймовірно гарний, він такий, що не можливо описати слвами. По-друге, фашка всіх айфонів - це нереально чітка камера. Я тепер економлю на фотосесіях, бо в мене і телефон не гірше фотографує.
Крім того, iPhone 13 Pro Max має покращену звукоізоляцію, яка дозволяє насолоджуватися чіткою та гучною аудіо передачею, а також має збільшену ємність акумулятора, і це означає, що я можу користуватися ним цілий день без необхідності частої зарядки.
Загалом, він дійсно перевершує мої очікування і став незамінним компаньйоном у моєму повсякденному житті.
Тамара, 15.05.2024 16:55:45
Без рейтингу
Стабілізація при відео... я в захваті! При русі практично немає тремтіння, я не очікувала, що на телефоні можна зробити краще стабілізацію, ніж на 11 айфоні.
Матвій, 28.05.2024 11:45:03
Без рейтингу
Зручний телефон за розмірами. Думав, що буде великий дуже, бо назва така багатообіцяюча, а він абсолютно нормальний.
Роман, 28.05.2024 11:46:35
Без рейтингу
Дуже приємна ціна, і якісне обслуговування, дружина хотіла саме у цьому кольорі, каже, що в цій лінійці він найгарніший.
Родион, 28.05.2024 11:47:39
Без рейтингу
Другий мій телефон з Apple. Першим був шостий. Різния відчутна не то слово. Це вже якийсь супер-преміум.
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 128 Gb Graphite (Ідеальний)
Віталій, 12.07.2023 21:33:14
Без рейтингу
Який АКБ акумулятора?
Василина Круподеря, 17.07.2023 11:10:54
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан телефону або напишіть у наш бот  !
Mykola, 14.07.2023 18:02:43
Без рейтингу
Добрий день.
Який відсоток залишку батареї доного пристрою, ідеально та доброго станів.
Дякую.
Відгуки о Б/У Apple iPhone 13 Pro Max 256 Gb Gold (Ідеальний)
Надія Машиністова, 17.02.2024 10:09:51
Без рейтингу
Здравствуйте,подскажите пожалуйста состояние аккумулятора
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 05.03.2024 15:31:56
Вітаю!Пристрій в такому кольорі маємо в декількох позиціях.Для уточнення ємності батареї рекомендую звернутися до менеджера інтернет-магазину.