Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400)
Код : 83278
Артикул :
Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400) - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 1
Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400) - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 2
Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400) - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 1
Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400) - ціна, характеристики, відгуки, розстрочка, фото 2

Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400)


Немає в наявності
Оплата
  • Готівкою,
  • Картою,
  • Visa/MasterCard,
  • Apple Pay,
  • Післяплатою,
  • На рахунок Фіз. осіб,
  • На рахунок для Юр. осіб,
  • Розстрочка/Кредит
Гарантія 60 месяцев
Усе про товар

Що таке Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400)

Ліхтар LD30bi підходить для туристичних походів, велопрогулянок, поїздок, подорожей, а також побутового застосування будинку. Відмінний помічник для всіх, хто веде активний спосіб життя. Підходить для щоденного носіння. У моделі є перемикач у задній частині корпусу та кліпсу, яка встановлюється у двох різних положеннях. Для зручності експлуатації ліхтар можна прикріпити до кишені, сумки, і навіть встановити на свій головний убір. Ліхтарик укомплектований фірмовим акумулятором. Живлення здійснюється за рахунок наявності літій-іонного акумулятора 18650, ємність якого становить 3500 міліампер-годин. Можна заряджати Micro USB. Батарея зберігає функціональність навіть за сильного морозу аж до 20 градусів Цельсія. Це гарантує стабільну та якісну роботу ліхтаря у складних метеоумовах.

Контроль рівня заряду

Контролювати рівень заряду ліхтаря можна за допомогою спеціальної індикації рівня заряду. Зелене постійне світло відображається, коли батарея заряджена на 100%-85%, зелене миготливе – коли залишається 85%-50%. При рівні заряду в 50%-25% спалахує постійний червоний колір, а при рівні в 25%-1% червоне світло миготливий. Модель добре захищена від дії води. Рівень водонепроникності – IP68. Пристрій зберігає працездатність навіть на глибині 2 метри протягом 30 хвилин.

У ліхтарику використовуються ультратонкі оптичні лінзи, кут світлового променя – 193 градуси. Прилад генерує широкий світловий потік, комфортний сприйняття очима людини. Рівень освітлення такий, що вночі всередині намету можна легко читати книгу – наявність моделі дозволяє це зробити.

Керування ліхтариком

Керувати ліхтариком досить легко. Достатньо одного натискання на кнопку для вибору необхідного режиму освітлення. Довге натискання та утримання протягом 0,8 секунд дозволяє вибрати режим стробоскопа. Це особливо важливо за надзвичайних подій.

Фізичні параметри моделі

Освітлювальний пристрій важить 59 грам, а довжина дорівнює 10,9 сантиметрам. За вагою пристрій менше курячого яйця, і дуже підходить для носіння щодня. Має міцний корпус, захищений від зовнішніх впливів.

*інформація про товар може змінюватися або доповнюватися виробником без попередження.
Згорнути Детальніше

Відгуки про  Ліхтар ручний Fenix LD30 з акумулятором (ARB-L18-3400)

Додати відгук
0 $