Тостер Philips Viva Collection (HD2650/90)
«Кредит« від Credit2U
Для оформлення необхідно:
«Покупка частинами« від monobank
Для оформлення необхідно:
«Покупка частинами« від PUMB
Для оформлення необхідно:
«Покупка частинами« від A-Bank
Для оформлення необхідно:
«Кредит« від Плати пізніше
Для оформлення необхідно:
- Онлайн оплата,
- Банківський переказ,
- Оплата при отриманні,
- Розстрочка / Кредит
Характеристики для Тостер Philips Viva Collection (HD2650/90)
| Корпус | |
| Матеріал корпусу: | Метал |
| Розмір і вага | |
| Розмір: | 300 x 172 x 201 мм |
| Вага: | 1.552 кг |
| Інше | |
| Тип: | Тостер |
| Колір: | Сріблястий |
| Виробник: | Philips |
| Довжина кабеля: | 0.85 м |
| Основні характеристики | |
| Потужність: | 950 Вт |
| Кількість режимів: | 8 |
| Кількість відділень: | 2 шт. |
| Функції | |
| Автовідключення: | Є |
Опис Тостер Philips Viva Collection (HD2650/90)
Знімний піддон для крихт для зручності чищення
Просте очищення завдяки знімному піддону для крихт.
Підставка для підігріву булочок та круасанів
Витяг дозволяє безпечно діставати невеликі скибочки.
Функція дозволяє підняти невеликі шматочки хліба, не обпалюючись.
Додаткова функція автоматичного відключення при зминанні хліба
Автоматичне вимкнення для додаткового захисту приладу від короткого замикання.
8 режимів підсмажування на будь-який смак
Регулюйте час підсмажування для будь-якого хліба на свій смак.
Режим розморожування
У режимі розморожування прилад легко засмажує заморожений хліб одним дотиком кнопки.
Широкий отвір легко вміщує товсті та тонкі, свіжі та заморожені скибочки.
Механізм автоматичного центрування ідеально розташовує кожну скибочку для рівномірного обсмажування незалежно від її товщини.
Режим підігріву
У режимі підігріву тостер розігріє вже підсмажений хліб за кілька секунд після натискання кнопки.
Кнопка скасування дозволяє у будь-який момент зупинити приготування тостів.
Автоматичне вимкнення для додаткового захисту приладу від короткого замикання.
*інформація про товар може змінюватися або доповнюватися виробником без попередження.