Все про роботи-пилососи Roborock. Чому вони такі круті?

У сучасному світі автоматичні роботи-пилососи більше не здаються нам гаджетом майбутнього з фантастичних фільмів. Вони вже давно з'явилися на ринку і користуються величезною популярністю у багатьох користувачів. А все тому, що це дуже зручно. Включив його з додатка перебуваючи на роботі, а він до твого повернення додому килими пропилососить і навіть підлогу помиє.

Ось тільки вибрати дійсно гарний пристрій для покупки не так вже й легко. Варіантів на ринку багато, але далеко не всі з них прибираються добре. Сьогодні розповім про пилососи від компанії Roborock, які точно не розчарували жодного власника.

Що за Roborock?

Це зовсім не ноунейм на ринку, а один з суббрендов дуже відомої Xiaomi. Кілька років тому китайський гігант Xiaomi протестував близько 20 пилососів від різних виробників і вони зовсім не вразили керівників компанії. Тоді вони вирішили створити свою, якісну лінійку роботів-прибиральників. І у них вийшло!



ezh|864х452-1.jpg

Сьогодні Roborock від'єднався від гіганта-брата. У компанії є свій офіс, гендиректор і навіть власна лінія виробництва. І це йде їм на користь. Гджети виходять дуже високої якості. Пристрої цієї компанії офіційно продаються в 28 країнах світу. А назва Roborock це щось на зразок iPhone на ринку пилососів.

Які є моделі?

Я зустрічався з двома моделями від цієї фірми, тому розповісти можу тільки про них. Але вражень залишилося багато :)

Roborock S5 Max

Що головне в пилососі? Ну звичайно ж потужність всмоктування. У Roborock S5 Max вона дорівнює 2000 Па, чого з головою вистачає. Працює він до двох з половиною годин. Цього йому точно вистачить, щоб прибрати навіть велику квартиру на 3-4 кімнати. До речі, прибирається він набагато тихіше звичайних пилососів.



ezh|864х452-2.jpg

Робот-прибиральник легко переїжджає перепони до 2 см (килим і пороги між кімнатами не стануть проблемою для прибирання). Він може запам'ятовувати відразу кілька карт приміщення і розділяти будинок на окремі кімнати.

Виробник відмінно продумав і систему вологого прибирання. Через додаток на смартфоні можна відрегулювати подачу рідини на серветку. Також є можливість вказати на зони, які не можна прибирати водою. Наприклад, можна заборонити мочити те місце, де лежить килим.

Roborock S6 Pure

Ця модель компактніша і з більш доступною ціною, але практично з усіма тими ж функціями, що й у попереднього прибиральника. Roborock S6 Pure Можна зареєструвати до 3 карт і розділяти будинок на кімнати. Прибирати S6 Pure може не тільки всю квартиру, але і окремі ділянки.



ezh|864х452-3.jpg

Пересувається він за допомогою сканера LiDAR, а керувати ним можна з будь-якого смартфона. З класних фішок є інтелектуальна зарядка, яка самостійно підраховує на скільки пристрій потрібно зарядити, щоб вистачило на прибирання. Ця модель точно варта своїх грошей.

Чому Roborock – це круто?

Перш за все, тому що компанія виробляє розумні пилососи на будь-який бюджет. У лінійці є моделі дешевші й дорожчі, але кожна з них відрізняється за якістю і функціоналу.

Звичайно ж, кожному користувачеві дуже важливо розуміти чи можна знайти витратні ганчірочки і щітки. Адже ти не збираєшся викидати пилосос після того, як в ньому зітреться якась щітка. У Roborock з цим проблем немає. Всі потрібні компоненти можна легко знайти в Україні.

У порівнянні з іншими виробниками ця фірма пропонує максимально зручний і якісний гаджет. З ним не виникає проблем у використанні, а налаштувати його може навіть дитина. А значить, я сміливо можу рекомендувати його й тобі. До того ж, сам користуюся S6 Pure і повністю задоволений ним ;)



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар