test-mger | Як правильно скинути Apple Watch до заводських налаштувань

Цей гайд тобі точно стане у нагоді, коли ти захочеш продатиApple Watch, подарувати їх другу, здати в сервіс на ремонт або прив'язати годинник до свого нового iPhone. Тому, я вважаю, всім власникам Apple Watch потрібно знати – як зробити повне скидання годинника.

Як скинути Apple Watch за допомогою iPhone

Цей спосіб є єдино правильним з усіх можливих. Рекомендую використовувати саме його для скидання, адже при ньому годинник повністю відв'язується і від спареного iPhone, і від твого облікового запису Apple ID (iCloud).

Щоб скинути Apple Watch:

  • 1. На iPhone потрібно включити Bluetooth та розмістити смартфон біля Apple Watch
  • 2. Відкрий на своєму яблучному смартфоні програму Watch і зайди у вкладку «Мій годинник»
  • 3. У верхній частині екрану вибери свої смарт-годинник і тапні на значок "i" в кружечку чи зайди у меню «Загальні» – «Скинути»
  • 4. У вкладці тапні на "Скинути вміст і налаштування Apple Watch"


ezh864х452-1.jpg

Після цих маніпуляцій деякі моделі з вбудованою eSIM-картою можуть задати питання про тарифний план і оператора. У наших краях, як правило, не використовуються LTE Apple Watch.

Але якщо ж ти все ж таки купив свій гаджет з вбудованою eSim і виїжджав за кордон, щоб активувати його, це питання може з'явиться і у тебе.

ТОП 3 Apple Watch

Крім цього, всім користувачам в обов'язковому порядку доведеться ввести свій пароль від облікового запису Apple ID. Це потрібно, щоб відключити функцію Activation Lock та повністю відв'язати годинник від облікового запису. Після того, як введеш пароль, натисни "Розірвати пару".

На екрані наручного гаджета з'явиться біла квітка, а потім – тонке коло. Поверх кола будуть накладатися рисочки – це значить, що йде завантаження. Воно закінчиться коли коло повністю заповниться поділками. З'явиться нова картинка з можливістю підключення до нового iPhone.



ezh864х452-2.jpg

Крім цієї інструкції щодо скидання існує також спосіб без участі iPhone. Але в такому випадку смарт-годинник залишається прив'язаним до твого облікового запису Apple ID, а значить такий спосіб є неправильним – адже ти просто не зможеш прив'язати годинник до нового iPhone.

Сподіваюся цей гайд допоможе власникам Apple Watch. Ще більше корисних матеріалів читай у Блозі Техно Їжак. А якщо залишилися питання – задавай їх у коментарях.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар