Окуляри доповненої реальності Apple вийдуть вже в 2020 році?


Чутки про розробку очок додаткової реальності від компанії Apple ходили вже давно. Але тільки недавно програмісти з MacRumors знайшли цьому дуже переконливе підтвердження в новій версії прошивки iOS 13. Ось, що таїться в оновленні.


В iOS 13 знайшли підтвердження розробки Apple Glasses

Фахівці з відомого технологічного видання вже досить довгий час вивчають програмний код бета-версій операційної системи iOS 13.

З моменту виходу прошивки їм вдалося знайти нові функції для iPhone і Apple Watch . Але крім цього, вони відшукали в коді додаток StarTester, який може зв'язати смартфон з розумними очками.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

У ході більш глибокого вивчення вдалося знайти рядки, які вказують на функції доповненої реальності, про що свідчить приставка «AR». Також програмісти знайшли іконку, яка відображає підключення до iPhone зовнішнього пристрою, по всій видимості очок доповненої реальності.

До цього аналітики вже заявляли, що компанія Apple активно працює над технологіями віртуального світу. Тоді заявлялося, що віртуальні лінзи вийдуть вже в 2020 році і перевернуть індустрію AR.

І це було б неймовірно круто! Ми впевнені, що саме Купертіно зможе зробити доповнену реальність високоякісної і дійсно доступною для всіх жителів планети.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар