Apple Watch Series 5. Про те, що змінилося в п'ятому поколінні культового смарт-годинника


У вівторок пройшла одна з найбільш очікуваних виставок цієї осені - Apple Special Event September 2019. В рамках презентації представили три нових моделі iPhone . Ми вже розповіли докладніше про них чора.

А сьогодні ми поговоримо ще про одну новинку, яку нам показали 10 вересня в театрі імені Стіва Джобса.

Не дивлячись на те, що культові смарт-годинник трохи загубилися в тіні яблучних смартфонів, вони отримали багато нових функцій і нововведень. Про них ми зараз і розповімо.


Дизайн Apple Watch Series 5

Зовнішній вигляд аксесуара практично не змінився. Гаджет доступний в тих же розмірах і можна використовувати ремінці з минулих поколінь.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Значним зміною стали два нових матеріалу в люксових варіаціях: кераміка і титан. Але класичні моделі з алюмінію і сталі також залишилися.

Дисплей Series 5

На окрему увагу заслуговує екран пристрою. Нова модель отримала дисплей типу Always On. Це означає, що він підсвічується постійно. Раніше для використання доводилося тапнуть по дисплею, тепер же додаткові дії більше не потрібні. При цьому яскравість зменшується, коли власник опускає руку.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Не дивлячись на це, час автономної роботи не знизилася. Навіть навпаки, розробники з Купертіно запевняють, що девайс пропрацює до 18 годин без підзарядки.


Функції Apple Watch 5

Користувачів порадував також новий набір функцій. В Apple Watch Series 5 і раніше залишилася сама корисна функція ЕКГ, яка стала ще точніше працювати. З'явилися нові опції відстеження менструального циклу для жінок і виклик екстрених служб в 150-ти країнах світу *.

Крім того, стала доступною функція моніторингу здоров'я під час сну, а також додаток «Компас» *. Останнє допоможе сміливим мандрівникам в їхні пригоди. Годинник не бояться занурення в воду, з ними можна плавати в басейні і занурюватися до 50-ти метрів.

* Дані функції почнуть працювати з оновленням девайса до останньої версії прошивки watchOS 6.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Старт продажів запланований на 20 вересня. Вартість Apple Watch Series 5 стартує від 399 доларів в США за саму доступну версію, без урахування податків. А годинник з підтримкою LTE обійдуться на сто баксів дорожче.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар