Найкращі хаби для Mac. Або, як розширити можливості свого MacBook та iPad

Купуючи MacBook від Apple ти отримуєш кращий на ринку лептоп. У нього відмінний дизайн, компактний корпус і потужна начинка. Але, на жаль, в ньому ти не знайдеш великої кількості роз'ємів. У кращому випадку MacBook Pro порадує тебе аж чотирма USB-C портами, але й їх сучасному користувачеві часто буває замало.

До того ж, у аксесуарів все ще трапляються класичні USB-роз'єми, які в USB-C не всунути. Але це не є причинного відмовлятися від найкращих ноутбуків на ринку. На щастя, проблему з нестачею роз'ємів можна дуже просто вирішити. Ні, для цього не потрібно купувати десять перехідників. Досить придбати всього один USB Type-C хаб Satechi для Mac чи iPad.



ezh|864х452-1.jpg

Тільки в одному ньому може бути до восьми різних роз'ємів для різних типів підключення. І все це без установки додаткових драйверів і окремого живлення. Нижче я зібрав найкращі (на мою думку) адаптери для будь-якої моделі MacBook.

Satechi Type-C Multi-Port Adapter 4K with Ethernet V2

Почнемо, мабуть, з самого популярного хаба. Це один з найбільш просунутих адаптерів на ринку. У ньому є аж вісім портів – HDMI, три USB-A роз'єми, порт Ethernet, а також слоти під SD, USB-С та Micro SD карти.

ST-TCMA2M
3 295 грн
2 995 грн
$106
ST-TCDMMAM
3 735 грн
3 395 грн
$120

Він підключається всього до одного роз'єму Type-C на MacBook через короткий кабель, прикріплений до хабу. А ще він дуже компактний і по дизайну нагадує яблучний лептоп, тому ідеально зливається з ним.

Satechi Aluminum Type-C Dual Multimedia Adapter

Цей хаб дуже схожий на попередній. У ньому є два порти HDMI, зарядка PD-USB-C, гігабітний Ethernet, зчитувачі карт microSD та два роз'єми під USB 3.0. Він підключається до двох Type-C на MacBook коротким вбудованим шнуром.



ezh|864х452-2.jpg

Це найпотужніший хаб на ринку, адже до нього можна підключити відразу декілька зовнішніх екранів і будь-які інші периферійні девайси.

Satechi Aluminum Type-C USB Pro Hub Adapter with Ethernet

Ця модель значно відрізняється від попередніх варіантів. У ній шість портів. Серед них два роз'єми USB 3.0, HDMI, додатковий порт USB-C та Ethernet. Адаптер підключається відразу до двох роз'ємів Type-C на MacBook.

ST-TCPHEM
3 075 грн
2 799 грн
$99
ST-TCIMHM
1 865 грн
1 695 грн
$60

Цей хаб не звисає на шнурку, а кріпиться до бічної грані, створюючи монолітне продовження корпусу ноутбука. На робочому столі такий перехідник буде виглядати набагато акуратніше. На нього дуже схожий також Satechi Aluminum Type-C USB Pro Hub Adapter, але в ньому немає порту Ethernet.

Satechi Aluminum Type-C Clamp Hub Pro

А якщо у тебе iMac, то це твій вибір. У адаптері є входи USB-C, 3 порти USB 3.0, слоти для SD та Micro SD карт. Ідеальний вибір для тих, хто постійно працює з накопичувачами і не хоче щоразу заглядати за монітор.



ezh|864х452-3.jpg

Але це далеко не всі рішення! Нижче ти можеш знайти ще більше хабів. Наприклад, Satechi Aluminum Type-C Dual HDMI Adapter створений виключно для підключення подвійного дисплея 4К. А адаптер Satechi Type-C VGA Adapter має лише один порт VGA.

Знайти підходящий варіант не складе труднощів. До речі, на всі ці хаби зараз діють дуже приємні знижки.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар