iPhone 13 показали на відео. Концепт флагману Apple 2021 року


Патенти корпорації Apple і деякі витоки вказують на те, що фахівці розробляють майбутню модель iPhone в зовсім незвичному для нас вигляді. Зареєстровані прототипи смартфона на кресленнях виглядають футуристично у вигляді слайдера з гнучким і складним дисплеєм.

Чорно-білі малюнки дизайнерів можуть здивувати фахівців, але простим користувачам це нецікаво. Куди більш привабливо виглядають кольорові концепти від графічних дизайнерів. Один з них під ніком bat.not.bad створив своє бачення такого слайдера від Купертіно.


iPhone 13

Автор зобразив яблучний смартфон згідно з деякими патентами. Пристрій одержав формат розкладачки, з трьома сенсорними екранами. Основний дисплей прикриває за собою два інших.




Якщо зрушити його вліво, то відкриється невеликий допоміжний екранчик, на якому розташована фронтальна камера і кнопки для управління. Якщо зрушити вправо – з'явиться більший екран, на який виводиться більше можливостей для управління.

На ньому ж дизайнер помістив звичне меню з іконками програм. На прикладі одного з додатків художник показав, як може працювати режим багатозадачності на кількох дисплеях одночасно.

Концепт потішив користувачів, проте ми скептично ставимося до виходу такого смартфона від Applе зараз. У наступному році ми очікуємо переосмислений зовнішній вигляд iPhone 12, правда не такий радикальний. Ну а вихід подібного футуристичного пристрою з гнучким або розсувним екраном відбудеться не раніше 2022 року.


Ezh864х452-01.jpg

Все тому, що поки девайси з гнучким дисплеєм не довели свою функціональність. Хоча і деякі великі компанії випускають подібні гаджети, у перших користувачів з ними виникає багато технічних проблем. Вони крихкі і недопрацьовані, тому в серійне виробництво поки не виходять.

У Apple є свої високі стандарти якості, розроблені фахівцями. Тому вони ніколи не запустять в продаж пристрій, який неможливо використовувати в повсякденному житті.

Але, судячи по патентах розробники активно працюють над технологіями майбутнього. Тому цілком ймовірно, що вже через 3 роки ми можемо побачити подібний футуристичний смартфон.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар