Apple готує до виходу у квітні iPad Pro на M1 Clip

Нарешті ми отримали більш детальну інформацію про нові iPad Pro 2021. Авторитетний техно-журналіст Марк Гурман з видання Bloomberg розповів, що Apple випустить нові iPad Pro вже в квітні. Яблучний планшет отримає новий потужний чіпсет і якісний MiniLED дисплей.

iPad Pro 2021: чого нам чекати

Як повідомляє Марк, Купертіно готується представити нам відразу кілька моделей iPad Pro. Один з планшетів отримає більш просунутий MiniLED екран на 12,9 дюймів. Новий тип матриці має більш контрастну і яскраву картинку, при цьому витрачає менше енергії.



1ezh|864х452.jpg

Можливо, в майбутньому розробники будуть використовувати такі дисплеї також і в лептопах MacBook. А ось молодша версія отримає 11-дюймовий екран. Швидше за все, він буде виготовлений за колишньою технології Liquid Retina. Обидві моделі отримають дуже потужний процесор схожий на Apple M1 з останніх лептопів.

Гурман каже, що в деяких прототипах інженери використовували роз'єм USB Type-C з Thunderbolt. Цей тип порту збільшує швидкість синхронізації з іншими підключеними по кабелю пристроями.

Найімовірніше, зроблено це для того, щоб до планшетів можна було підключити дисплеї з високою роздільною здатністю екрану, швидкі накопичувачі та інші периферійні аксесуари.

Що чути про інші iPad

Подейкують, що Apple також працює над новою моделлю базової версії iPad. Вона отримає тонший корпус, меншу вагу і урізані рамки навколо екрану.



2ezh|864х452.jpg

У яблучній лабораторії також працюють і над iPad mini 6. У порівнянні з попередником п'ятого покоління у нього збільшиться дисплей, і зменшаться рамки.

Коли чекати весняну презентацію

Раніше ми неодноразово говорили про те, що новий івент від Купертіно повинен пройти ближче до кінця цього місяця. Багато інсайдери називали дату – 23 березня. Але мабуть, ця інформація виявилася неправдивою.

Адже ми досі не побачили запрошення або будь-якого іншого офіційного підтвердження. Можливо, вона пройде трохи пізніше. Або ж iPad Pro випустять і зовсім без всякої презентації, викотивши новинку прямо на сайт. У будь-якому випадку, нам залишається тільки чекати.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар