iOS 13.1 Чому Apple так швидко випустила оновлення?


На цьому тижні відбувся ще один гучний реліз. Мова знову йде про нову версію операційної системи для iPhone . Але на цей раз це iOS 13.1 - перший великий апгрейд «чортової дюжини».

Оновлення стало доступним для власників підтримуваних пристроїв 24 вересня.


Навіщо купертіновци оновили iOS 13 так швидко

Компанія Apple і справді викотила оновлення трохи раніше, ніж спочатку заявляли. Найімовірніше, це пов'язано з тим, що перша версія містила безліч дрібних помилок, які розробники вирішили прибрати якомога швидше.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Ну або в Купертіно допрацювали перший апгрейд значно раніше, ніж планували і вирішили порадувати користувачів новими фішками вже зараз. А їх тут чимало.


Нові можливості iOS 13.1

У оновленні прокачали Siri Shortcuts, які дозволяють прив'язати до голосовій команді для асистента одне або кілька дій. У базовому картографічному сервісі Apple Maps з'явиться можливість поділитися своїм місцем розташування з іншими користувачами. Виправили помилку з курсором, який було просто неможливо переставити в iOS 13.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Але найгучнішою нововведенням стала опція, яка зможе знизити потужність процесора. Зроблено це для того, щоб поліпшити роботу на старих моделях зі зношеними акумуляторами. При цьому Apple все одно вдалося знову прискорити запуск встановлених раніше додатків.

Залишається тільки сподіватися, що тепер на платформі зникнуть більшість дрібних помилок. А нові опції будуть працювати стабільно і порадують своїми можливостями.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар