Google закриває сервіс Play Music. Що робити користувачам?

Музичний стрімінговий сервіс Google Play Music був створений в 2011 році, як альтернатива платформі конкурента iTunes від Apple. Але пізніше, Google випустила ще один схожий продукт на базі YouTube. До слова, обидва сервіси пошукача доступні для установки на iPhone та iPad.

У багатьох користувачів тоді виникло питання: в чому між ними різниця і на який краще підписатися? Сьогодні це питання можна вважати закритим.

Google Play Music – все.

Google оголосила про закриття сервісу Play Music в своєму блозі. Точної дати закінчення функціонування ресурсу поки немає, але відомо, що «Play Music» припинить своє існування вже до кінця року.



ezh|864х452.psd-1.png

При цьому, всі користувачі Play Music можуть без проблем і будь-якої доплати переїхати на YouTube Music. Щоб це зробити потрібно просто встановити YouTube Music, увійти в свій аккаунт і натиснути на кнопку «Перенести». Всі твої пісні, плейлисти, альбоми і завантаження відразу ж стануть доступні на новому сервісі

Якщо кнопка не з'явиться відразу, потрібно трохи зачекати. Google говорить про те, що у всіх передплатників Play Music, при реєстрації на YouTube Music, кнопка може з'явитися протягом декількох днів.



ezh|864х452.psd-2.png

До речі, раніше ми вже писали про те, що всі передплатники YouTube Premium отримують доступ до YouTube Music абсолютно безкоштовно.

А враховуючи, що крім музичного стрімінгового сервісу ти отримуєш ще й YouTube без реклами, з можливістю завантажувати відео для перегляду офлайн і навіть прослуховувати відео з заблокованим дисплеєм – це пропозиція, яку ми точно рекомендуємо нашим читачам.

Вартість сімейної підписки (до 6 осіб) на YouTube Premium становить 150 грн/міс. А це всього по 25 грн на людину на місяць.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар