AirPods Pro (3) Все, що відомо про навушники на даний момент


Найчастіше сучасна техніка не може утримати свою популярність на ринку більше року. Все в світі технологій змінюється, розвивається і біжить далі. Користувачі добре знають, що компанія Apple оновлює більшість своїх пристроїв саме раз на рік. Прикладом, раз на рік виходить нова модель iPhone, iPad, MacBook.

Для деяких типів гаджетів є виняток, це стосується в першу чергу iMac, MacBook та інших комп'ютерів, а також приставок Apple TV. А з недавніх пір це також стосується лінійки навушників AirPods .


Коли будуть AirPods Pro

Згідно з інформацією від видання China Economic Daily News, Купертіно планує випустити нове покоління культових бездротових навушників вже в кінці цього місяця. Нагадаємо, минуле оновлення гарнітури відбулося всього півроку тому.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Таке рішення найімовірніше пов'язано з тим, що в другому поколінні не отримало значущих змін. Тому важливі нововведення внесе майбутня третя версія AirPods. Ціна на неї, за чутками, збільшиться в півтора рази і складе близько 260 доларів США.


Як будуть виглядати навушники

Абсолютно все авторитетні джерела заявляють, що в кінці жовтня ми побачимо зовсім перероблений девайс. Повідомляється, що AirPods Pr получатт не тільки активну систему шумозаглушення, а й пасивну. Це означає, що корпус буде прилягати тісніше до вушної раковини і перешкоджати сторонніх звуків.

Щоб це не призводило до поганих наслідків, розробники додадуть в гаджет нову технологію Transparency, яка буде пропускати кілька навколишніх шумів. Наприклад, звук роботи автомобільного двигуна, гудка сирени та інші. Вона вже впроваджена і успішно показує себе сьогодні в Beats Solo Pro.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ймовірно, для пасивного придушення використовують силіконові ущільнювачі. Подібне рішення програмісти знайшли на прихованої зображенні бездротового аксесуара в оновленні iOS 13.2.

Проте, купертіновцев ми знаємо не перший рік. Тому нам добре відомо, що вони можуть передумати випускати пристрій або трохи змінити його перед релізом. Як було в минулому році з AirPods 2 .

Тоді компанія показала рекламний ролик нових вкладишів на літньому івент WWDC, але випустила їх з якоїсь причини тільки через сім місяців.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар