Ігрові приставки - відгуки власників

192 відгука
Супер ціна-4%
Відгуки о Ігрова приставка Sony PlayStation 5
Ваня, 07.08.2020 14:31:12
5
После презентации уже начал откладывать - анонс Horizon 2, игры от Square и нового Spider-Man для меня это уже аргумент купить эту консоль. А еще небось главные экзы впереди - с этим у Sony всегда полный порядок. Уже решил буду брать систему на старте и пофиг, что немного дороже, на 4-ке картинка уже не впечатляет.
Виталий, 12.08.2020 21:05:07
5
Что-нибудь уже известно о цене? Где то читал слухи, что будет в районе 500$, если так то норм, начинку обещают топовую.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 20.08.2020 18:16:21
Добрый день! По цене информации пока нет, но мы тоже ждем с нетерпением и надеемся на хороший ценник)
Георгий, 20.10.2020 22:38:38
Без рейтингу
Я бы купил консоль уже сегодня. Долго копили сыну на подарок: мечтает о Play Station с 10 лет. Везет, что день рождения у него в конце января. Надеемся к тому времени консоль уже поступит в продажу. Не представляю, как рад будет сын получить ее в подарок.
Лавр, 22.10.2020 22:04:45
5
Жду не дождусь, когда уже можно будет оценить тактильную отдачу приставки и звук в 3D формате. Очень нравится сам дизайн приставки: выглядит стильно, динамично и утонченно. Заинтересовал SSD накопитель по технологии NVMe: по слухам, переключаться игры будут за долю секунды. Радует оперативка 16 Гб – признаться, у меня на ноуте меньше.
Артем, 26.10.2020 18:35:18
Без рейтингу
Куплю на старте с новым Человеком-пауком и конечно же Demon's Souls. Помню как на PS3 мог сутками напролет в нее играть, ремейк однозначно продал мне консоль. Надеюсь на старте дефицита приставок не будет.
Миша, 02.11.2020 19:09:06
Без рейтингу
За анонсами связанными с PS5 слежу пристально уже на протяжении 2 лет, думаю не стоит объяснять насколько я жду эту консоль. Естественно беру прямо в день старта продаж и именно версию с дисководом, так как немало коллекционок собрал на PS4. По эксклюзивам как всегда у Sony все шикарно - Horizon, God of War, Ratchet and Clank, Spider-Man. Конкуренту не угнаться. Что порадовало:
- Джой с тактильной отдачей, пока не понял что это, но звучит многообещающе.
- 3D звук - моя домашняя акустика уже готова
- SSD - прощайте загрузки между уровнями
- Поддержка почти всей библиотеки PS4
- Анонс Demon Souls

P.S. Фанат Playstation с 1995 года
Лиля, 07.12.2020 22:07:02
Без рейтингу
Признаюсь честно: я мало что понимаю в игровых приставках, но муж попросил именно ее на день рождения после моего вопроса о подарке его мечты. И, по-видимому, чтобы я не запуталась в многообразии товаров и сайтов, заботливо прислал мне ссылку на ваш сайт.
Павел, 07.12.2020 22:07:37
Без рейтингу
Добрый день! Уже не терпится заказать свеженькую консоль. Подскажите, как узнать, когда появится в наличии? Можно какое-то уведомление получить на почту или номер телефона?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 09.12.2020 12:52:33
Добрый день! Да, конечно. Оформите предзаказ и мы сообщим вам, как только консоль появится в продаже.
Александр, 19.12.2020 08:05:54
Без рейтингу
Покупать за 32000.....Лучше потерпеть))
Артем Рябуха, 25.01.2021 11:51:18
Без рейтингу
Некстген во всей красе)
Дмитрий Костюк, 03.03.2021 12:15:02
Без рейтингу
Неоднократно у вас покупал технику, и сервисом вашим был доволен в спорных ситуациях! Но нынешняя цена на PS 5 которую вы выставили- это просто нечто ! Приятное впечатление о магазине как рукой сняло !
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 09.03.2021 17:33:01
Нам жаль, что Вы расстроены данной ситуацией. Но мы не можем сделать цену ниже в условиях крайнего дефицита консоли. Цена на PS 5. которые есть в наличии у поставщиков не позволяет снизить стоимость на сайте.
Егор, 14.09.2021 22:14:32
Без рейтингу
На данный момент, какая версия есть в наличии? UA или EU?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.09.2021 17:24:55
На данный момент доступна европейская версия
Саня, 26.09.2021 23:02:46
Без рейтингу
Купил у вас приставку PS5. Очень доволен. Сработали оперативно. Спасибо.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 27.09.2021 12:34:38
Спасибо Вам за выбор)
Владислав Козлов, 03.02.2022 14:30:12
Без рейтингу
Консоль просто супер
С первого же включения почувствовал новый уровень
Быстрые загрузки, новые ощущения от геймпада, абсолютно бесшумна, картинка просто потрясающая( если есть соответствующий телевизор)
Очень рекомендую оценивать новые игры на новой классной консоли
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 08.02.2022 17:51:07
Спасибо за отзыв! Мы рады, что Вы выбрали наш магазин для покупки)
Александр Лопатин, 12.04.2022 13:46:55
Без рейтингу
Думав що трохи пограюсь та відкладу в шухляду але ні, хочеться грати коли є час, навіть на старому тєліку hd виглядає гарно. Ціна звісно не дуже приємна, проте отримую задоволення коли граю
Юлия Семчишина, 04.07.2022 16:50:22
Дякуємо за відгук)
Владислав, 25.07.2022 19:50:01
Без рейтингу
Яка зараз версія в наявності європейська чи українська? І на рахунок гарантії.... Вона є? У випадку чого куди звертатися?
Юлия Семчишина, 27.07.2022 08:59:00
Доброго дня! Щодо наявності версії Вам може надати інформацію оператор магазину. Гарантія на цей товар 12 місяців і у разі гарантійного випадку звертатись потрібно до нас)
Ілля Музика, 06.09.2022 17:12:37
Без рейтингу
Товар прийшов з подряпинами та ушкодженнями на корпусі. Повернути гроші/замінити магазин відмовився.
Юлия Семчишина, 06.09.2022 17:37:47
Доброго дня, Ілля! Дякуємо Вам за відгук! З Вами вже зв'язувалися наші менеджери по роботі з клієнтами для вирішення даної ситуації, відмова була після Ваших фото товару нетоварного виду. Гарного дня!
Олена, 09.10.2022 23:08:02
Без рейтингу
Доброго дня!Внуку хочу на день народж.купити цю приставку Плейстешен5-він хоче грати ігру Хата5.Чи зможе він цю ігру грати?Дякую,а то не дуже розуміюсь
Юлия Семчишина, 12.10.2022 17:26:57
Доброго дня! Ігра GTA 5 цікавить Вас?
Андрій Луценко, 23.11.2022 00:46:02
Без рейтингу
дуже поганий сервіс обслуговування. Годують тебе обіцянками про термін доставки.  Не рекомендую цей магазин для адекватних людей
Юлия Семчишина, 24.11.2022 12:52:09
Доброго дня! Дуже чекаємо Вашого дзвінка на нашу гарячу лінію 0 800 750 200!
Max Pineapple, 22.02.2023 11:20:51
Без рейтингу
Відправили досить швидко, зв'язались особисто, консоль працює чудово, не можу відлипнути) Раджу!
Юлия Семчишина, 03.03.2023 16:34:14
Дякуємо Вам за відгук! Радіємо, що Ви вибрали наш магазин :)
Владислав, 15.03.2023 14:14:44
Без рейтингу
Придбав у 2022 році. Приставка супер, граю з задоволенням. Рекомендую!
Юлия Семчишина, 15.03.2023 16:21:05
Дякуємо Вам за відгук :)
Ігор, 18.03.2023 14:38:41
Без рейтингу
Доброго дня.  Приставки якої ревізії є в наявності?
Юлия Семчишина, 21.03.2023 15:55:38
Доброго дня! Зверніться, будь ласка, до нашого менеджера за номером 0 800 204 402 для уточнення деталей. Дякуємо!
Роман, 27.03.2023 14:15:04
Без рейтингу
Думав вас купити, ціна добра але ваші гарантії відбили бажання при покупці в оплату частинами.
Юлия Семчишина, 29.03.2023 10:31:37
Доброго дня! Всі умови оплати частинами вказані на нашому сайті, тому клієнт завжди має вибір - придбати товар за такими умовами чи обрати покупку за готівку!
Дякуємо за відгук)
Макс, 14.12.2023 13:44:56
Без рейтингу
Брав цю плойку на День Святого Миколая, потрапив на дуже привабливі знижки і класні умови для оплати частинами, ще й банку, яким я користуюсь. Це мій перший соні плейстейшн, то ж я був в захваті вже від якості картинки, При запуску взагалі рай для очей. Дуже гарно.
Купив відразу підписку на рік і понеслось. Я пограв вже майже в усі ігри по підписці і зрозумів, що треба розширювати пам'ять (доречі, ви це робите, техноїжак?).Плойка зручна, красива, стильна. Докупили з дівчиною другий джойстик і нас не відірвати від екрану по вечорам.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 18.12.2023 13:42:53
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Нажаль ми не розширюємо пам'ять. Бажаємо приємного 
користування!
Відгуки о Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2
Слава, 06.12.2023 14:23:37
5
Добрий день, підкажіть чи відправляєте в Мигове? І якщо не вистачає на оплату частинами, можна окремо заплатити різницю?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 07.12.2023 17:22:05
Доброго дня! Можемо відправити новою поштою куди вам буде зручно. Так можна окремо оплатити.
Слава, 14.12.2023 17:19:23
Прекрасно! Дякую
Алекс, 14.12.2023 17:25:56
5
На мою особисту думку, все що робить Sony PlayStation - це якість і практичність. В мене є плейстейшн, в який я вже дуже давно граю з радістю, і нещодавно придбав собі ось ці окуляри віртуальної реальності.
Ці окуляри тебе і справді занурюють в іншу реальність, в якій інколи навіть цікавіше ніж в нашій.
Зараз, коли пишу коментар, бачу, що вже їх немає в наявності. Думаю, через те що ці окуляри розкупили. Девайс вартий уваги. Дякую, Техноїжак, за ваші якісні товари (плейстейшн також купував саме у вас)!
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:47:50
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас знову! Бажаємо приємного користування!
Відгуки о Бездротовий контроллер DualSense Midnight Black для Sony PS5
Александр Лопатин, 12.04.2022 13:50:26
4
Оцінка 4 бо не розумію чому складно додати type C to type C хоча б?
Аліна, 14.12.2023 18:14:48
4
Брали цей контроллер тільки тому що, в плейстейшені іде один в наборі, то взяли чорного кольору, щоб відрізняти де чий
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:40:33
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
Відгуки о Бездротовий контроллер DualSense White для Sony PS5
Дмитрий Шейко, 09.05.2021 15:37:44
Без рейтингу
Добрый день. Если у меня сломается, геймпад, его можно будет вернуть по гарантии ?
Дрифт стиков к примеру
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 14.05.2021 18:08:49
Добрый день! По гарантии Вы сможете обратиться в любой момент – мы передадим устройство в сервисный центр и вернем Вам отремонтированное)
Рита, 07.12.2023 20:35:16
5
Нарешті придбали ще один геймпад і можемо з чоловіком грати вдвох. Працює добре, але з моєю активністю натиску буду звертатися в сервісний центр)))
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 08.12.2023 11:19:29
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування, але з обережністю)
Стася, 14.12.2023 18:18:55
5
Геймпад дуже приємний, навіть не знаю, як ще його описати. В руках тримається зручно, навіть якщо рука мокріє від напруги в грі, то не вислизає, кнопки натискаються не туго, але найбільший кайф в тому, що є звук і віброрежим.
Я цього не знала і коли сіла грати зі своїм хлопцем у футбол і був гол, як завібрував я аж його від страху вронила, потім ще звідти звуки пішли то взагалі... Хлопець сміється, а я трохи неочікувала такого. Потім звикла і це навіть прикольно, ніби в якомусь 4д проходить гра.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:38:54
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!
Розстрочка-5%
Відгуки о Ігрова консоль Valve Steam Deck 64 GB
Влад, 14.12.2023 13:36:29
3
На цій ігровій консолі потрібно купувати підписку? Які ціни зазвичай на них, якщо потрібно?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 18.12.2023 13:43:30
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1. Дякуємо!
Відгуки о Бездротовий контролер DualSense Purple для Sony PS5
Богдан, 14.12.2023 18:29:39
5
Дуже яскравий колір, такий насичений! Як можна його придбати? В сенсі, чи є він в наявності в Форумі у Львів?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:33:32
Доброго дня! З приводу наявності вам потрібно звернутись до інтернет-магазину за номером 0 800 204 402 та натиснути 1. Дякуємо!