Ігрові консолі - відгуки власників

294 відгука
Відгуки о Ігрова консоль Anbernic RG35xx + 5000 встроенных игр 64GB Grey
Борис, 09.04.2024 20:46:04
3
О, у мене такий був в дитинстві)) тільки ми називали його тетрісом і коштував він явно не 3000 грн
Антон, 09.04.2024 20:48:12
5
Класний девайсик, купив такий брату, то він ще навіть всі ігри не передивився. Але йому подобається.
Юрій, 09.04.2024 20:49:09
3
Хочу такий придбати сину. Підкажіть будь ласка, чи є на нього оплата частинами і на який срок максимально можна оформити?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 09.04.2024 21:48:42
Вітаю!Оплати частинами на даний товар немає, але можна оформити кредитування від 3 до 36 місяців.
Ігор, 09.04.2024 20:57:52
5
Цікава така штучка, погратися у вільний час - те що треба. Заряду вистачає, ігри прикольні, що ще треба
Руслан, 09.04.2024 21:04:35
Без рейтингу
Купив її тільки вчора і це був мій найкращий день за останні 8-10 років, тому що як колишній гравець в усі консолі, я був дуже щасливий пограти в ті ігри, в які я грав будучи дитиною, всі мінуси кануть перед ностальгічним почуттям того безтурботного дитинства.
З плюсів можу виділити зовнішній вигляд, кількість ігор, можливість конекту контролера, можливість конекту до монітора.
З мінусів тільки те, що багато ігор повторюються.
А так, чудова консоль і грати дуже цікаво.
Сергій, 09.04.2024 21:06:19
Без рейтингу
Мені було мало соні плейстейшн і планшета з купою ігор, тож я купив ще ось цього гіганта. Це дуже прикольний пристрій.
Єгор, 08.05.2024 13:46:12
Без рейтингу
Відчувається тактильно приємною та дорогою річчю. Екран яскравий, з нормальними кутами огляду, клавіші теж радують.
Олексій, 08.05.2024 13:50:34
Без рейтингу
Купував я цю консоль у магазині ТехноЇжак. Anbernic RG35XX добре лежить в руках, кнопки натискаються відмінно, екрана достатньо щоб грати в різні ігри. Приставка досить компактна, на ній ігри виглядають дуже добре, завдяки маленькому екрану 3.5 дюйма, персонажі та локації виглядають добре, текст видно нормально. Є прискорений режим, ви можете зробити так, щоб гра працювала швидше і пропускати швидше непотрібний текст. Також є функція швидкого збереження та швидкого завантаження.
Артем, 08.05.2024 13:52:44
Без рейтингу
Дуже важко змінити гучність на приставці, аж рука болить, поки я нажимаю на той плюсик чи мінус.
Юрій, 08.05.2024 13:53:59
Без рейтингу
Anbernic RG35XX досить хороший для людей, які хочуть портативність і комбайн ретро приставок, все в одному.
Ігор, 10.05.2024 18:41:38
Без рейтингу
Вдале поєднання ретро дизайну ззовні та сучасної начинки всередині. Консоль облаштована картою пам’яті 64G TF та нашпигована іграми, яких завантажено 5570 штук. З нею можна навіть грати з друзями. Для цього просто підключіть консоль до телевізора чи монітора через HDMI, а також під’єднайте джойстик.
Завдяки літій-полімерному акумулятору ємністю 2600 мАг можна 5-6 годин повноцінно юзати ігри та швидше повернутися в гру, адже консоль підтримує швидку зарядку за допомогою кабелю USB Type-C.
Юля, 10.05.2024 18:42:38
Без рейтингу
Прикольна ігрушка така, не впевнена, що я не закину її куди подалі чкерез якийсь час, але побачим
Паша, 10.05.2024 18:43:30
Без рейтингу
Брав сину на подарунок, грається, наче цікава, інколи і сам в неї залипаю. Такий собі, сучасний тетріс.
Тарас, 10.05.2024 18:44:30
Без рейтингу
у вас найкращі ціни! моя дитина хотіла собі таку консоль і тільки у вас є нормальні ціни, знижки, розстрочка та ще й гарантія.
Відгуки о Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition
Даша, 09.04.2024 21:24:02
5
Подарувала чоловіку цей сонік, думала буде собі сам гратись. Сьогодні замовили другий джойстик, сиджу чекаю
Дмитро, 09.04.2024 21:25:17
5
Рекомендую брати саме на 1т пам'яті, бо до цього мав на меншу пам'ять і її взагалі не вистачало
Олена, 09.04.2024 21:32:35
5
Користуюся ціїє приставкою вже місяць і дуже задоволена.
Він має багато можливостей, багато вибору ігор, консоль що передає всі звуки і відчуття... Супер!
Приставка PS 5 набагато швидша, ніж PS4, і менш важка, 2,6 кг, це дивовижно, Sony нарешті робить справжній технологічний стрибок.
Тепер у мене вдома завжди веселі вихідні, багато друзів приходять зі своїми джойстиками і ми граємо в ігри для компаній. Це завжди весело і дуже круто!
Зі сторони ТехноЇжака все було пречудово, доставка швидка, а оформлення і спілкування було приємним. Дякую вам за такий девайс!
Оксана, 08.05.2024 14:04:40
5
Добрий день. Підкажіть будь ласка, ваш магазин є в Оушен плазі? Дуже хочу купити у вас цю приставку.
Женя, 08.05.2024 14:06:59
Без рейтингу
Потужна продуктивність. PS5 має високопродуктивний процесор та графічні можливості, що забезпечує приголомшливу графіку та плавний геймплей у найсучасніших іграх.
Завдяки інноваційній технології SSD, завантаження ігор та переходи між рівнями стали набагато швидшими, що значно покращує загальний ігровий досвід.
Tempest 3D AudioTech створює більш реалістичний звуковий простір, що дозволяє краще поринути в ігровий світ.
Багато ігор для PlayStation 4 можна запускати на PS5 Digital Edition. Це дозволяє насолоджуватися улюбленими іграми з покращеною графікою та продуктивністю.
Галина, 08.05.2024 14:07:45
Без рейтингу
Без доступу до Інтернету неможливо купувати та завантажувати ігри. Це трошки проблематично.
Матвій, 08.05.2024 14:08:38
Без рейтингу
У порівнянні з деякими іншими консолями, PS5 Digital Edition коштує дорожче, особливо якщо врахувати вартість ігор та аксесуарів.
Микола, 08.05.2024 14:09:46
Без рейтингу
немає сенсу багато говорити про Соньку. Вона ідеальна. Це бомба, а не приставка. Це та річ, яка має бути в кожній компанейській родині
Руслан, 08.05.2024 14:10:48
Без рейтингу
Вітаю. Підкажіть, а можливо розширити пам'ять на такій консолі. Бо купив, а тепер не вистачає місця.
Юлія, 08.05.2024 14:16:51
Без рейтингу
Найтихіша Playstation за весь час її існування, і при цьому найпотужніша на сьогодні, ігри просто супер красиві та зі швидкими завантаженнями, відразу помітний приріст у продуктивності та комфорті, вона безшумна та зі швидкими завантаженнями, ціна на момент покупки була зі знижкою, так що я купила дуже вигідно цю консоль.
Вона виглядає стильно в моїй квартирі, доповнює дизайн прям. Докупила ще джойстики, бо коли приходять друзі, то всі хочуть пограти. Тому в мене вже колекція джойстиків.
Віктор, 08.05.2024 14:18:18
Без рейтингу
Це ідеальний подарунок такій великій дитині, 40-річній, як я. Я дуже радий, що подарував собі цей PS5.
Максим, 08.05.2024 14:19:51
Без рейтингу
Добрий день. Є в наявності в Харкові на Римарській? Сьогодні можна забрати консоль?
Ігор, 08.05.2024 14:20:27
Без рейтингу
На 100% шикарна консоль із відмінними іграми. Нехай в основному мультиплатформа, але графіка ульотна!
Катерина, 08.05.2024 14:21:19
Без рейтингу
Єдиний мінус цієї консолі – обсяг вбудованої пам'яті. Добре, що можна збільшити. Але це претензії до виробника. В іншому 100/100.
Ростислав, 08.05.2024 14:33:55
Без рейтингу
Playstation 5 є абсолютно необхідним для всіх ентузіастів ігор. Поєднання революційної консолі PS5 і ультрасучасних контролерів DualSense обіцяє першокласний ігровий досвід.
Бездротовий контролер DualSense - це абсолютна революція. Технологія адаптивного запуску та тактильний зворотний зв’язок забезпечують безпрецедентне занурення. Граючи, ви можете буквально відчути кожну деталь - будь то натяг лука або деренчання підвіски автомобіля.
Я рекомендую цю приставку всім цінувачям стильного!
Відгуки о Бездротовий контроллер DualSense Midnight Black для Sony PS5
Александр Лопатин, 12.04.2022 13:50:26
4
Оцінка 4 бо не розумію чому складно додати type C to type C хоча б?
Аліна, 14.12.2023 18:14:48
4
Брали цей контроллер тільки тому що, в плейстейшені іде один в наборі, то взяли чорного кольору, щоб відрізняти де чий
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:40:33
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
Відгуки о Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim
Дар'я, 14.12.2023 15:23:43
5
Це вже друга моя покупка Соні Плейстейшн, і ця набагато яскравіша за попередню. Пам'ять на 1т це тема прям
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:54:07
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!
Олексій, 12.04.2024 17:07:19
4
Емоції. Щодня ця консоль доставляє мені безліч позитивних емоцій. Відмінний геймпад який спочатку дивував (вібрація там не така топова наскільки про неї говорять, але вона все рівно найкраща, що є на ринку)
Підписка ps plus extra яка дає масу ексклюзивів Sony та багато інших чудових ігор, майже всі ігри, що я маю на акаунті взяті саме з цієї підписки.
Оформив і отримав підтвердження в один день, дуже приємні консультанти, доставка була швидкою та безпроблемною. Все прийшло в чудовому стані.
Антон, 12.04.2024 17:09:14
5
Якщо ви, як і я сумнвієтесь брати чи ні, то беріть однозначно. Це краще будь-яких ігрових ноутів і компів.
Іра, 12.04.2024 17:12:19
5
Дуже хороша ціна в цьому магазині. Довго шукала, але у вас найвигідніше купувати.
Богдан, 12.04.2024 17:17:08
Без рейтингу
Це моя перша Сонька, тому я був у повному захваті. Тепер змушую себе інколи спати, все інше супер
Сонна, 12.04.2024 17:18:05
Без рейтингу
Купила сину на День Народження, грали всі, а сьогодні замовили додаткові гемпади, будемо сім'єю грати.
Матвій, 12.04.2024 17:21:54
Без рейтингу
Я хотів би поділитися своїм захопленням від цієї приставки Sony - PlayStation 5. Коли вона була анонсована, багато хто очікував новаторських змін, і, я повинен визнати, вона перевершила всі мої очікування.
З самого моменту, як я взяв у руки цю чудову консоль, я відчув, наскільки вона оновлена та інноваційна. Стильний дизайн, що поєднує витонченість із сучасністю, неодмінно привертає увагу. На щастя, зовнішній вигляд тут далеко не все, що може запропонувати PS5.
Коли я ввімкнув консоль вперше, мене вразив її швидкий старт та плавність роботи. Завантаження ігор стало набагато швидше завдяки солідному стану сховища та підтримці технології SSD. Миттєве переміщення між різними іграми стало можливим, що справді підвищує комфорт та задоволення від ігрового процесу. Переходи між рівнями і екранами, що завантажуються, тепер проходять миттєво, що робить значний вплив на загальне враження.
Макс, 12.04.2024 17:28:21
Без рейтингу
перейти після ноута, який дуже тупив на пс 5, це як виграти життя, мої очі кайфуть від того, що бачать на екрані
Володимир, 12.04.2024 17:31:44
Без рейтингу
По-перше, пс5 - це космос, по-друге, техноїжак це найкращий магазин, по-третє, пончики в цумі то відрив!
Тамара, 12.04.2024 17:34:20
Без рейтингу
Це чудовий варіант для подарунка, особливо, якщо брати в цьому магазині, я взяла тут у розстрочку і мені вийшо не дорого.
Микола, 12.04.2024 17:35:45
Без рейтингу
Приставка виглядає стильно і дуже гарно вписується в мій інтер'єр. Від ігор не відірватися
Стас, 12.04.2024 17:37:28
Без рейтингу
Дизайн PlayStation 5 Slim просто чудовий. Біле забарвлення приставки виглядає елегантно і сучасно, що робить його ідеальним доповненням до мого інтер'єру. Якість матеріалів, використаних у виробництві приставки, відмінна, і вона відчувається твердою та надійною в руках.
Приставка забезпечує швидку та стабільну роботу, що робить ігровий процес приємним та без проблем. З цією приставкою я можу грати в останні ігри, і якість графіки просто приголомшливо.
Дякую Sony за цей продукт, і я рекомендуватиму його всім моїм друзям!
Ігор, 27.05.2024 18:15:35
Без рейтингу
PS5 працює добре, підключається до Wi-Fi дуже легко. Ігри круті, граю кожного вечора, розлаблює (якщо не стрілялки).
Віктор, 27.05.2024 18:19:25
Без рейтингу
Кожен знає, що це таке і що воно робить. Однак я маю сказати, що контролер — це щось інше — я не знаю, як ми грали стільки років, не приділяючи серйозного уваги основному способу взаємодії з іграми, але це справді стрибок у порівнянні з попереднім поколінням.
Домашній користувальницький інтерфейс на машинах Sony все ще трохи незвичайний, але в жодному разі не складний чи універсальний, просто не такий звичний, як інші.
Час завантаження на цьому новому пристрої неймовірний.
Зоя, 27.05.2024 18:21:20
Без рейтингу
Я рада, що вибрала PS 5? тому що всі невеликі покращення в розмірі, часі завантаження, охолодженні тощо, варті такої ціни.
Даша, 27.05.2024 18:23:50
Без рейтингу
Контролер, який використовується з цим соніком, просто офігенний! Він такий чуттєвий, що просто вау!
Відгуки о Бездротовий контроллер DualSense White для Sony PS5
Дмитрий Шейко, 09.05.2021 15:37:44
Без рейтингу
Добрый день. Если у меня сломается, геймпад, его можно будет вернуть по гарантии ?
Дрифт стиков к примеру
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 14.05.2021 18:08:49
Добрый день! По гарантии Вы сможете обратиться в любой момент – мы передадим устройство в сервисный центр и вернем Вам отремонтированное)
Рита, 07.12.2023 20:35:16
5
Нарешті придбали ще один геймпад і можемо з чоловіком грати вдвох. Працює добре, але з моєю активністю натиску буду звертатися в сервісний центр)))
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 08.12.2023 11:19:29
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного користування, але з обережністю)
Стася, 14.12.2023 18:18:55
5
Геймпад дуже приємний, навіть не знаю, як ще його описати. В руках тримається зручно, навіть якщо рука мокріє від напруги в грі, то не вислизає, кнопки натискаються не туго, але найбільший кайф в тому, що є звук і віброрежим.
Я цього не знала і коли сіла грати зі своїм хлопцем у футбол і був гол, як завібрував я аж його від страху вронила, потім ще звідти звуки пішли то взагалі... Хлопець сміється, а я трохи неочікувала такого. Потім звикла і це навіть прикольно, ніби в якомусь 4д проходить гра.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 15.12.2023 13:38:54
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!