iPhone Б/У - отзывы владельцев

2176 отзывов
Супер цена-9%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 128 Gb Blue (Отличное)
Аліса, 24.05.2024 20:17:07
3
мені здається, це найкращий варіант. Коштує не набагато дорожче, ніж iPhone 11, враховуючи новітній процесор, екран, батарею і т.д.
Катерина, 24.05.2024 20:19:51
5
Я завжди віддавала перевагу дизайну iPhone з прямими лініями. Моделі із закругленими краями мене ніколи не переконували, до того ж вони все частіше намагаються покінчити життя самогубством. Це те, що сталося з моїм попереднім iPhone, моделлю XR, якою я була дуже задоволена, поки не зламався екран. Якби не той факт, що мене не було чутно, коли я говорю, я б не змінила телефон. Я не помітила особливих покращень. У мене таке відчуття, що екран XR був чіткішим, а батарея працювала так само або навіть довше на старому. Мені подобається дизайн нового, колір, який я вибрала, і сподіваюсь, що він прослужить мені роки.
Віталій, 24.05.2024 20:22:28
5
Замовлення дуже швидко обробили, мені подзвонили і доволі таки швидко відправили телефон. Я дуже люблю за це Техноїжак!
Андрій, 24.05.2024 20:23:40
5
Після більш ніж 8 років роботи з Android я перейшов на свій перший iPhone. І я абсолютно ним задоволений.
Карина, 24.05.2024 20:24:36
Без рейтинга
Багато моїх друзів задоволені від техніки Apple, тому я вирішила теж спробувати. Поки що, мені все подобається.
Ірина, 24.05.2024 20:25:45
Без рейтинга
Телефон працює чудово, швидко, без будь-яких затупіів і дуже все в ньому зрозуміло! Сам телефон виглядає дуже добре
Сергій, 24.05.2024 20:28:14
Без рейтинга
Операційна система працює ефективніше, ніж Android. Я раджу вам, якщо ви наполегливо хочете вважати мобільні телефони Android кращими пристроями, я впевнений, що покупка Apple iPhone 12 точно змінить вашу думку, я впевнений. Досвід, який ви отримаєте від використання Apple iPhone 12, сам по собі незбагненно вражає!!! Я раджу вам підвищити цифровий рівень своєї гри, придбавши iPhone 12!!!!!!
Айфон має кращу роздільну здатність, відмінну камеру з чіткими кадрами і взагалі гарний зовнішній вигляд.
Матвій, 24.05.2024 20:30:59
Без рейтинга
Крім красивого та яскравого дисплея, він чудово зроблений та легко тримати у руці. Вартий уваги телефон.
Марина, 24.05.2024 20:31:50
Без рейтинга
Два динаміки звучать напрочуд добре для такого маленького смартфона з невеликою глибиною, широким і насиченим звучанням.
Віктор, 24.05.2024 20:33:09
Без рейтинга
Face ID розблокується надійно та швидко, як ніякий інший смартфон. Я в найкоротший термін перейшов з андроїда.
Матвій, 24.05.2024 23:10:47
Без рейтинга
Якість прийому та зв'язку знаходиться на високому рівні. Ємність аккумулятору досі дуже добра.
Павло, 24.05.2024 23:16:17
Без рейтинга
Відмінний стан iPhone, з екраном без подряпин в ідеальному стані, невеликим слідом на одній із камер, але це не впливає на результати фотографій, і десь кількома слідами на зовнішньому корпусі, на корпусі це непомітно і телефон прийшов з батареєю в доброму стані, якої вистачає для мене на довге користування і, тримає повний день без проблем. Працює ідеально, сподіваюся, прослужить довго. Рекомендую цей магазин, бо в них приємні ціни і гарний товар. Техноїжаки, ви класні!
Богдан, 24.05.2024 23:18:30
Без рейтинга
Відмінний айфон, приїав дуже швидко і без будь-яких подряпин. Має дуже красивий дизайн і чудовий колір.
Олексій, 24.05.2024 23:21:00
Без рейтинга
Новий чіп спрощує перемикання між програмами, камерою та іншими функціями, все відбувається швидко, а дисплей чіткий та яскравий.
Ростислав, 24.05.2024 23:23:59
Без рейтинга
Типові для Apple функції – вони працюють ідеально, а час автономної роботи неперевершений.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro 128 Gb Pacific Blue (Идеальное)
Богдан, 10.01.2023 14:46:24
5
А какое состояние аккумулятора у этого телефона?
Юлия Семчишина, 02.03.2023 15:22:20
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Владислав Микитенко, 20.02.2023 14:57:02
2
Взял телефон себе на 14е, думал дождаться 15й, но мой старенький сяоми уже не желец, пришел телефон в идеальном состоянии, мне все подходило, износ батареи правда 86%, но ладно. Работал идеально, нареканий не было, но вот спустя 5 дней он начал перезагружаться, пытался позвонить на номер помощника который указан на сайте, но никто так и не взял трубку :(
Юлия Семчишина, 03.03.2023 17:13:13
Доброго дня, Владислав! Дякуємо Вам за відгук! З Вами вже спілкувалися наші менеджери для вирішення даної ситуації та зробили Вам обмін! Приносимо вибачення за таку ситуацію та до зустрічі в нашому магазині!
Микита, 12.12.2023 13:40:49
4
Він ще є в наявності? Чи можна замовити? у вас є відедзвінок, щоб показали цей телефон і розказали про нього все?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 13.12.2023 12:02:15
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.
Ярик, 12.12.2023 16:28:50
5
Перше, що я перевірив взявши биушний телефон, це як він реагує на воду. Був приємно вражений.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 16:47:41
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!
ветос шквира, 25.03.2024 18:45:41
Без рейтинга
Яка комплектація???
Ответ консультанта «Техно Ёж» 26.03.2024 11:37:56
Вітаю!До комплектації пристрою входить телефон, зарядний кабель та коробка.
Ірина, 18.05.2024 15:43:13
Без рейтинга
Коли купила собі айфон 12 pro була дуже рада. Він виявився набагато крутішим, ніж я собі уявляв.
Микола, 18.05.2024 15:44:26
Без рейтинга
Дуже класний пристрій! Великий і насичений дисплей (кольорова передача OLED матриці одна з найкращих!), якість фото та відео зроблених на камеру цього телефону приємно дивує прямий до найдрібніших деталей, батарея при досить інтенсивному використанні пристрою, тримає заряд протягом усього світлового дня впевнено! Дуже приємні тактильні відчуття, пристрій комфортно лежить в руці, і не дивлячись на те, що габарити і вага можна віднести до недоліків, однією рукою не дотягнутися до країв дисплея, все ж таки до розмірів швидко звикаєш, а враховуючи контрастність дисплея, просто забуваєш про це дрібниці.
Саша, 18.05.2024 15:45:05
Без рейтинга
Дуже швидка доставка, ввічливі продавці-консультанти, дякую за обслуговування, на найвищому рівні! Товар відповідає якості!
Матвій, 18.05.2024 15:47:15
Без рейтинга
Сумнівався, купувати 12 або 12 про. Взяв 12 про і не пошкодував! Це поки що найкращий телефон у моєму житті!
Альона, 18.05.2024 15:48:21
Без рейтинга
Телефон вогонь просто. Батарея тримає, вигляд гарний, ціна була чудова. Однозначно рекомендую.
Світлана, 18.05.2024 15:49:27
Без рейтинга
придбала у магазині айфон 12 pro. дуже класний. дуже задоволена. телефон і магазин прекрасні. беру тільки тут.
Христина, 18.05.2024 15:52:13
Без рейтинга
Переходила зі старенького SE першого покоління, з мінусів – розмір. Дуже тяжко після 4х дюймів пересісти на лопатку в 6,7 дюйм. В іншому - одні плюси. Підтримка двох сімок (на SE була одна що страшенно дратувало!), якісний екран без рамок, та й повернення до дизайну Iphone 5 порадував. З продуктивністю проблем немає, камера – супер, заряджаю не так часто, як заряджала SE + докупила magsafe так що проблем немає. Дякую вашому магазину за пораду, допомогли мені зробити вибір.
Поліна, 18.05.2024 15:53:14
Без рейтинга
Смартфон купувала для роботи, щоб був окремо від особистого. Вистачає на повний робочий день, все супер.
Галина, 18.05.2024 15:54:32
Без рейтинга
Чомусь вирішила перейти з 11 про на 12 про. Не знаю нашо я гроші потратила. Вони однакові. Краще б вже хоч на 14 перейшла.
Влада, 18.05.2024 15:55:31
Без рейтинга
Він дуже зручний, переживала, що не звикну до розміру. Але все чудово і швидко звиклось. Зручний і гарний
Супер цена-13%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro 256 Gb Pacific Blue (Отличное)
Вячеслав, 04.02.2023 12:14:50
Без рейтинга
Какая гарантия что он не вскрывали?
Что он будет водонепроницаемый?
Адресс в Одессе посмотреть?
Юлия Семчишина, 15.03.2023 09:59:03
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Олена, 04.12.2023 20:18:28
Без рейтинга
Можете сказати скільки вісотків акамулятор на цій моделі
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.12.2023 14:03:59
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину при оформленні замовлення, або зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.

Анна, 12.12.2023 13:24:57
5
Брала цю модель десь пару тижнів назад, все чекала, що заглючить і зломається. Але, слава Богу, все працює
Ответ консультанта «Техно Ёж» 13.12.2023 12:06:24
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!
Vadim Samoilenko, 13.02.2024 00:02:06
Без рейтинга
У вас телефони бу вони з повним комплектом ідуть чи тільки сам телефон
Ответ консультанта «Техно Ёж» 05.03.2024 14:06:43
Вітаю!В комплекті до Б/У пристроїв йде телефон,коробка та зарядний кабель
Вікторія, 20.05.2024 14:00:54
Без рейтинга
Я купила цей телефон, щоб замінити свій iPhone X, який майже не працював і мав пошкодження екрана. Мені потрібен був новий, і я планувала купувати телефон в стані б/у, зазвичай це економить гроші, і мені особисто не потрібно мати найновіший телефон. Я зайшла на ваш сайт і дуже довго обирала, бо у вас стільки айфонів! І вони всі такі милі. Думала брати pro max  або 12 mini, з крайності в крайність. Тому взяла просто Pro. Я неймовірно задоволена телефоном, він робить чудові фотографії, і у мене не було проблем з його роботою.
Льоша, 20.05.2024 14:02:16
Без рейтинга
Не погана модель, подарував дружині на день народження. Фотографує гарно, процесор даже швидку роботу
Дарія, 20.05.2024 14:08:59
Без рейтинга
Телефон зроблений ідеально! Він прекрасно прцює і зручно тримати, він фотографує просто нереально і взагалі дуже гарний!
Марія, 20.05.2024 14:09:51
Без рейтинга
Добрий день, скажіть а ви продаєте в фізичних магазинах б/у телефони? Чи тільки на сайті маєте їх?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.05.2024 15:52:01
Вітаю!Так- в фізичних магазинах маємо асортимент пристроїв
Соня, 20.05.2024 14:11:22
Без рейтинга
Для роботи в смм, цього айфону більш ніж достатньо, фоткає і обрабляє фото і відео класно і не складно.
Богдан, 20.05.2024 14:14:15
Без рейтинга
Я вже користуюся Apple під час роботи, і я вважаю, що це чудово. Тепер вирішив купити собі для особистого життя ще айфон. Мобільний телефон мені потрібен лише для здійснення дзвінків/трансляцій/ігор і прослуховування музики. Мені теж не завжди потрібна остання модель. 12 pro добре лежить в руці, простий у використанні і радує око. Мені зручно дивитися відео, звук і картинка яскраві та об'ємні ніби в кіно, зручно розмовляти по телефону, звук якісний. Радує, що він легко сконектився з моїми годинниками. І швидко передає будь яку інформацію.
Олег, 20.05.2024 16:29:57
Без рейтинга
Завжди був вражений пробуктивністю Apple, але не думав, що їх техніка в стані б/у буде такою ж гарною, як нова
Сергій, 20.05.2024 16:31:46
Без рейтинга
Купуючи техніку б/у по суті граєш в лотерею, і мені пощастило, телефон я купив дуже акуратний і гарний.
Віталій, 20.05.2024 16:33:17
Без рейтинга
нормальна робоча лопата. працює, не гріється, живе. вистачає на всі мої забаганки і навіт більше.
Катя, 20.05.2024 16:34:59
Без рейтинга
Телефон дуже надійний, якого б року він не був. Камера прекрасна, батарея тримається достатньо для мене.
Антон, 20.05.2024 16:39:02
Без рейтинга
Цей iPhone став вишуканим, гладким і більш довговічний. Він оснащений процесором A14 Bionic, це потужний проесор, який може запускати майже будь-які програми та ігри, скільки б вони не важили і яку графіку б не мали. У поєднанні з чудовим дисплеєм Super Retina XDR багатозадачність на телефоні виконується неймовірно гладко. Завдяки професійній системі камери та датчику LiDAR знімки, зроблені за допомогою цього телефону, чудово підходять для повсякденного використання тощо.
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb Black (Идеальное)
Руслан Маснюк, 21.03.2024 09:13:16
5
Техніка в ідеальному стані, акум- 100%, Клас
Максим, 15.05.2024 19:15:46
5
Я перейшов на iPhone SE 2 з Android і не пошкодував про це. Телефон простий у використанні та має безліч корисних функцій.
Євген, 15.05.2024 19:16:43
5
Я задоволений своєю покупкою iPhone SE 2nd. Він швидкий, зручний та має відмінну камеру.
Петро, 15.05.2024 19:18:04
5
Це чудовий подарунок для дитини, яка ще ходить в школу. Моя дівчинка була рада отримати цей айфон.
Олексій, 15.05.2024 19:20:18
Без рейтинга
Це чудовий маленький телефон для нас, практичних людей, які не часто оновлюють їх, але все одно хочуть телефон із більшістю приємніших функцій, які є у більших і дорогих телефонах. У мене насправді є старий SE, який все ще є чудовим маленьким телефоном, який досі чудово працює, і це змусило мене вибрати новіший SE, коли побачив його в розділі б/у техніки. Величезним бонусом для мене є те, що в ньому все ще є кнопка «Додому». Я просто віддаю перевагу тактильній кнопці, яку я можу відчувати. Щодо решти телефон, знову ж таки, пристойний за ціною. Хороша якість звуку, швидкий, має всі функції, які я хочу від телефону.
Степан, 15.05.2024 19:21:04
Без рейтинга
iPhone, мабуть, найкращі телефони, доступні на даний момент, якість бездоганна, сенсорний екран.
Дарія, 15.05.2024 19:21:47
Без рейтинга
Купили цей телефон бабулі, щоб модна було по відео спілкуватися. Головне, щоб вона не дізналась ціну))
Марія, 15.05.2024 19:22:48
Без рейтинга
працює більш чуйно, ніж попередні 6s, час автономної роботи теж вище, без зарядки вистачає на день, більше мені нічого не потрібно зараз.
Коля, 15.05.2024 19:25:15
Без рейтинга
Телефон в чудовому стані все працює, єдине чого мені не вистачає, щоб телефон працював під дощем.
Марина, 15.05.2024 19:27:16
Без рейтинга
iPhone як iPhone. Чорний колір дуже гарний і досить характерний. Телефон дуже швидкий, якість збірки чудова, камера підходить для аматорських фото, можна записувати 4K відео з частотою 60 кадрів в секунду. Особисто я не маю проблем з тим, що вгорі та внизу дисплея є рамки, і що дисплей не такий, як в нових моделях. У нього є кнопка «HOME» із вбудованим сканером відбитків пальців під екраном, що для мене є плюсом — це робить його схожим на класичний iPhone.
Денис, 15.05.2024 19:28:36
Без рейтинга
завжди хотів собі айфон, але витрачати стільки грошей душила жаба. дякую, що у вас є не нові айфони і розстрочка.
Назар, 15.05.2024 19:29:22
Без рейтинга
Він добре працює, і я не зіткнувся з будь-якими проблемами. Пам'яті більш ніж достатньо.
Степан, 15.05.2024 19:30:40
Без рейтинга
iPhone SE маю вже два тижні, і я повністю задоволений. Звичайно, великим мінусом є акумулятор, але для звичайних користувачів його цілком достатньо.
Богдан, 28.05.2024 16:28:42
Без рейтинга
Зручний телефон, не здоровий, як про макси, і не малий як мініки, це ідеальна форма і дизайн.
Катерина, 28.05.2024 16:29:41
Без рейтинга
прекрасний телефон для моєї дитини. він в школі і я постійно переживаю за нього, тому телефон потрібен.
Віктор, 28.05.2024 16:38:36
Без рейтинга
Ну, для початку, це екологічно чистий телефон і виглядає абсолютно новим, я можу тільки уявити, як виглядає новий телефон. Спочатку я подумав, що він буде маленький. Але потім я отримав його і він був ідеального розміру. І я вже поклацав на ньому майже всі додатки і він працює чудово, на мій погляд, це 5 зірок і навіть більше, дякую, я дуже ціную чудову якість, обслуговування та відношення вашого магазину до покупця.
Наступна покупка телефону буде точно у вашому магазині.
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite (Идеальное)
Maswin Pop, 26.03.2023 08:04:00
Без рейтинга
який стан батареї и який стан самого телефону?
Юлия Семчишина, 29.03.2023 10:19:59
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. Дякуємо!
Наташка, 31.03.2023 10:12:57
Без рейтинга
А що є у комплекті? Коробка, зарядний пристрій?
Юлия Семчишина, 31.03.2023 13:39:39
Доброго дня! Коробка та зарядний кабель.
Боярський Андрій, 22.09.2023 12:14:36
5
Купив Apple iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite б/в. Прийшов  в ідеальному стані як і замовляв. Поки все норм працює, задоволений.
Василина Круподеря, 23.09.2023 11:13:56
Доброго дня! Дякуємо Вам за приємний відгук!
Tetianka Tettilife, 06.12.2023 11:11:34
Без рейтинга
Яка ємність акумулятора?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.12.2023 13:44:32
Доброго дня! За більш детальною інформацією про пристрій ви можете звернутись в інтернет-магазин за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1.
Матео, 12.12.2023 13:42:42
Без рейтинга
Яка ж це вигода, коли береш на 15 місяців і ціна відразу завишається, ще й треба брати гарантію?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 12.12.2023 13:57:15
Доброго дня! Ціна збільшується, тому що якщо ви хочете придбати в оплату частинами або розстрочку, автоматично додається додаткова гарантія яка залежить від того на скільки місяців ви плануєте брати.
Ліка, 18.05.2024 16:45:15
Без рейтинга
Після телефонів за 2-5 тисяч, навіть в стані бу цей здавався дуже дорогим. Але, купивши його, я зрозуміла чому він так коштує
Дарія, 18.05.2024 16:47:34
Без рейтинга
Купила його на випадок, якщо мій 15 зламається, бо писали різне. То цей ще так добре паше, я аж здивована
Діна, 18.05.2024 16:50:04
Без рейтинга
Дивне відчуття, але айфон 12 відчувається у руці як іграшковий. Найімовірніше, це через те, що значно зменшили вагу. Якщо порівняти з Х, який у мене був раніше, то цей реально компактніше і легше. І моя порада, тим хто буде купувати. Як на мене, варто відкласти трохи більше грошей і придбати хороший телефон з нормальним обсягом пам'яті, ніж потім видаляти фото в пошуках нового місця для нових знімків. Свою вартість 12 відпрацьовує на всі 100%. І пам'яті у 128 гіг мені вдосталь вистачає, бо на 64 був жах.
Світлана, 18.05.2024 16:52:05
Без рейтинга
Люблю цей телефон за ось цей новий дизайн такого старого п'ятого айфона. Я любила його всім серцем.
Максим, 18.05.2024 16:53:49
Без рейтинга
Добрий день. Скажіть, а до якої найнижчої моделі ви берете в трейд-ін? Я можу обміняти 6 айфон на цей б\у?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.05.2024 15:43:17
Вітаю!Трейд-ін доступний від 7 лінійки Iphone
Аліса, 18.05.2024 16:54:54
Без рейтинга
Купувала на обум, якщо чесно. На колір було байдуже, бо ходжу з чохлом, по налаштуванням все ок.
Сергій, 18.05.2024 16:57:48
Без рейтинга
Загалом телефоном задоволений. Якщо хочете чохол, то рекомендую брати його саме на ТехноЇжаку. Я витратив десь годину, щоб обрати собі по смаку. Тут вибір нереальни за нормальні гроші. Збирався брати один, але купив два. Не витримав.
Телефоном задоволений, вже декілька днів ходжу і радію, як дурачок постійно дивлюсь на нього, ніби він мені щось скаже.
Магазин у вас крутий, я не знав за нього раніше, є багато вибору. Бачив навіть дрони продаєте, це круто!
Юлія, 18.05.2024 16:58:52
Без рейтинга
нормальний телефон, нічого особливого, все працює, як у всіх телефонах. трошки скоріше переключається все і усьо.
Супер цена-12%
Отзывы о Б/У Apple iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite (Отличное)
Олена Василенко, 16.03.2023 13:07:21
Без рейтинга
Знижка діє тільки при замовленні на сайті?
Юлия Семчишина, 16.03.2023 17:51:40
Доброго дня! Так, актуальну ціну вказано на сайті :)
Данил, 09.01.2024 23:41:37
5
Здравствуйте, сколько аккумулятор у телефона?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 04.03.2024 15:42:14
Вітаю!Всі вживані телефони мають батарею від 85 до 100%. Для уточнення інформації по-конкретному пристрою, рекомендую звернутися до менеджера інтернет-магазину.
Матвій, 18.05.2024 16:24:04
5
Шукав по Харкову б/у айфон, звернувся до хлопців із ТехноЇжака. Не пошкодував жодного разу, телефон в ідеальному стані, допомогли підібрати за бажанням колір і пам'ять, що здивувало так це гарантія! Вперше зустрічаю таку гарантію на Б/У айфон! Айфони залишаються найкращою продукцією і будуть такими ще багато років.
Я брав у розстрочку, що теж мене здивувало. На б/у техніку можна оформити кредит. Це нереально круто! Дуже раджу і телефон і магазин! Як добре, що я знайшов вас.
Аріна, 18.05.2024 16:25:33
5
Телефон прекрасний, не скажеш, що не новий. Все чудово працює. Чохол і скло відразу купила. Все гарно.
Олеся, 18.05.2024 16:26:30
Без рейтинга
Після андроїдів я тримаю в руках скарб. Я переконалась, що айфони краще. Далі куплю собі новий.
Ліна, 18.05.2024 16:28:01
Без рейтинга
через 7 місяців експлуатації телефон все ще добре працює, навіть після падінь, я думала він вирубиться, а він паше далі.
Марія, 18.05.2024 16:29:55
Без рейтинга
Він справді чудовий, користуватися айфоном - задоволення. З 7+ швидко перенесла інформацію і позбавилась старого телефону.
Аліна, 18.05.2024 16:32:12
Без рейтинга
Так, айфони дуже дорогі і не всі можуть купити їх. Більше того, не всім він, звичайно, потрібен.
Але якщо вам набридло тикатися у андроїд, що вічно висне, то такий ось смартфон може повністю вирішити і закрити питання.
Тут все так, як потрібно і навіть значно краще. Насамперед тому, що є якийсь чималий запас можливостей, що робить пристрій актуальним на роки вперед.
Не говоритиму про якість камери, екрану, швидкість роботи. Тут йому просто немає рівних. А в стані б/у він виходить не дуже дорогим.
Владислав, 18.05.2024 16:34:36
Без рейтинга
Дуже гарний колір, такий стильний, ніби я бізнесмен. Цей айфон виглядає дорожче, ніж коштує.
Дана, 18.05.2024 16:36:19
Без рейтинга
Кілька разів ловила себе, що мені просто приємно тримати його в руках. Камера просто робить чудеса. Знімки, як на проф камеру
Оксана, 18.05.2024 16:37:17
Без рейтинга
Сподобалося - екран, камери, нормальна батарейка, нові функції і, звичайно, оптимізація всього і все, що тут є в ньому понапихано.
Степан, 18.05.2024 16:38:24
Без рейтинга
Працює реально швидко. І не так швидко застаріває, як андроїди. Я ще не бачив, щоб б/у андроїд був в такому стані.
Артем, 18.05.2024 16:42:07
Без рейтинга
Так, цей телефон Apple iPhone 12 Pro - це напевно найстильніший телефон, головна його перевага - це статусний вигляж, цікавий і зроблений дуже і дуже якісно, так щоб людині дійсно було приємно ним користуватися. Я, власне кажучи не знаю, кого цей телефон може не задовольнити чи залишити байдужим. Він зібраний чудово, є чудова камера, чудовий екран та божевільна автономність, яка поражає і є набагато ліпшою за багатьох інших на Android. Я рекомендую цей айфон всі любителям якісних товарів.
Федір, 18.05.2024 16:43:15
Без рейтинга
Діти змусили перейти на айфон. Я скептично був налаштований, але зізнаюсь, що дуже помилявся. Він чудовий.
Єгор, 30.05.2024 09:34:19
Без рейтинга
Моя дружина розбила телефон, бо він глючив, довелося купувати інший, зупинили свій вибір на цьому. Їй сподобався.
Настя, 30.05.2024 09:35:31
Без рейтинга
За таку ціну, це прекрасний телефон. Працює, все чутно, то і супер. Мене не смущає, що він в стані б/у.
Максим, 09.06.2024 17:32:11
Без рейтинга
Добрий день,чи йде у комплекті рідна коробка від цеї моделі?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 11.06.2024 11:38:18
Вітаю!Ні - в комплекті йде коробка копія
Максим Горбачевський, 09.06.2024 18:47:17
Без рейтинга
Добрий день!чи йде у комплектації його рідна коробка?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 11.06.2024 11:38:43
Вітаю!Ні- в комплекті йде коробка копія