Mac Б/У - отзывы владельцев

370 отзывов
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Air 13" 128GB, Early 2017 (Идеальное)
Yurii, 12.02.2022 15:45:30
Без рейтинга
Какое состояние батареи?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 14.02.2022 17:46:50
У нас представлено много вариантов данной модели) Вы можете обратиться к оператору нашего интернет-магазина за детальной информацией по устройству :)
Володимир Татаренков, 09.08.2022 07:53:22
Без рейтинга
Сколько циклов на батарее?
Юлия Семчишина, 10.08.2022 17:40:28
У нас представлено багато варіантів даної моделі) Ви можете звернутися до оператора нашого інтернет-магазину для уточнення циклів)
Ирина, 15.10.2022 19:53:43
Без рейтинга
Клавиатура с русскими и украинскими буквами?
Юлия Семчишина, 19.10.2022 16:08:08
Доброго дня! Зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину для уточнення цієї інформації. Дякуємо!
Юлия Суденко, 22.11.2023 23:22:15
5
Обслуговування на 12+. Техніка працює без нарікань. Єдине зауваження - без коробки, про що - не попередили (((
Ответ консультанта «Техно Ёж» 11.12.2023 16:35:42
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!
Марія, 17.05.2024 15:56:41
Без рейтинга
Мені подобається його гладкий дизайн, це мій перший MacBook! У мене завжди був ноутбук від віндовс. Але я захотіла спробувати цей. Щодо його швидкості, у мене немає жодних претензій, але я використовую його лише для розваг, тобто, граючи в Sims, переглядаючи соціальні мережі та граючи інші ігри. Коли я вирішила, що хочу MacBook, я місяцями мучилась, купути новий або вживаний. У моєї доньки є MacBook Air 2014 року, який вона придбала ще в 2020 році, і користується ним досі. Перед покупкою я прочитала усі відгуки. Наразі у мене немає жодних докорів сумління, тому я купила його пару місяців назад.
Галина, 17.05.2024 15:57:59
Без рейтинга
Ми з чоловіком були раді виявити, що старі MacBook доступні за хорошою ціною і чудово працюють у вашому магазині.
Людмила, 17.05.2024 16:00:46
Без рейтинга
Мені сподобалось, що ноутбук такий тонкий та легкий. Його так легко брати з собою у різні подорожі.
Матвій, 17.05.2024 17:41:32
Без рейтинга
В нас був трохи обмежений бюджет, тому вирішили брати не новий ноутбук, він працює добре, проблем з ним нема
Ольга, 17.05.2024 17:43:02
Без рейтинга
Я вже давно хотіла ноутбук Apple, але не могла змусити себе заплатити таку ціну за новий ноутбук. Б/у - це ідеальний вибір
Богдан, 17.05.2024 17:52:05
Без рейтинга
У мене є майже всі наявні продукти Apple (iPad pro, звичайний iPad, MacBook, навушники AirPods, iPhone тощо). У мене була проблема, коли мій MacBook неочікувано згорів всередині, і він спалив жорсткий диск, а мені треба було продовжувати працювати на ноубуці. Тоді я вирішив купити срочно інший, тому взяв на заміну цей Macbook Air 13. Я люблю користуватися своїм MacBook. Цей на пару поколінь новіший і він чудовий. Тільки пам'яті замало, цього я не прогледів. Але це не страшно, бо є сховище.
Олександр, 17.05.2024 17:52:54
Без рейтинга
Цей ноутбук, окрім того, що дуже гарний, ще й дуже практичний. Оскільки він тонший, його легше носити із собою.
Нікіта, 17.05.2024 17:53:48
Без рейтинга
Операційна система дуже інтуїтивно зрозуміла та працює дуже добре. Все чудово, не дарма купив ноутбук
Соня, 17.05.2024 17:54:47
Без рейтинга
Купила такий ноутбук синові для занять. В ньому все зрозуміло і він приємний для очей. Не втомлюються під час роботи
Кирил, 17.05.2024 17:55:38
Без рейтинга
Його операційна система macOS славиться своєю стабільністю та зручністю для користувача. Це чудовий ноутбук.
Тіна, 28.05.2024 17:49:38
Без рейтинга
Дуже полюбляю все від Apple, працювати на ios одне задоволення. Ніколи не перейду на віндовс.
Руслана, 28.05.2024 18:14:39
Без рейтинга
Ноутбук працює без проблем, так і не скажеш, що він відновлений чи ще шось. Все прекрасно.
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020 (Идеальное)
Назар, 09.10.2021 18:29:17
Без рейтинга
1Яка розкладка клавіатури?
2.Шо в комплекті?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 11.10.2021 17:49:01
Доброго дня!
1. Ми можемо предоставити будь-яку розкладку на Ваш вибір.
2. MacBook, кабель, блок зарядки, мануал, коробка.
Таня, 13.12.2023 14:12:31
5
Класний варіант для тих, хто не хоче витрачати зайві гроші на техніку. Бистро перестроїлась на айос.
Лариса, 21.05.2024 17:44:45
5
Я використовую свій Mac в основному для роботи в Інтернеті та в офісі, тому не використовую його занадто часто.
Святослав, 21.05.2024 17:57:12
5
Що можу сказати, ця машина - просто бомба. Я ніколи раніше не зустрічав такої якості. Мій ігровий ноутбук не зрівняється з цим за продуктивністю. Хоч це і не ігровий ноутбук.
Найбільшою проблемою для мене було розібратися з клавіатурою, яка відрізняється від тієї, що на віндовсі, але в цілому система добре продумана і працює дуже швидко. Я не міг звикнути до Safari. Але це справа смаку. Я дуже задоволений. Тим, хто шукає 13-дюймовий ноутбук, однозначно раджу! Важко знайти найкращий варіант за цю ціну.
Петро, 21.05.2024 17:58:07
Без рейтинга
Я купив цей ноутбук, як подарунок на день народження для мого сина. Загалом Macbook мені сподобався.
Вася, 21.05.2024 17:58:42
Без рейтинга
Нормальний ноутбук. Він завантажився нормально, і мені вдалося налаштувати його із мінімальними проблемами.
Коля, 21.05.2024 18:00:04
Без рейтинга
Добрий варіант, якщо ви хочете придбати саме ноут від продукції  apple, але у вас обмежений бюджет.
Федір, 21.05.2024 18:00:54
Без рейтинга
Після місяця використання можу сказати, що MacOS рулить. Ергономіка поєднань клавіш відмінна.
Тіна, 21.05.2024 18:03:08
Без рейтинга
Доставили дуже швидко після замовлення, дякую ТехноЇжак. Ноутбук добре упакований і захищений. Екран феноменальний, просто добре відкалібрований, як це часто буває в Apple. Клавіатура та трекпад дуже гарні та прості у використанні. Touch ID дуже чуйний і його легко розблокувати. Рівень продуктивності бомба, він реагує на палець і око і без нагрівання на відміну від старих машин з процесором Intel. Щодо автономності, то там теж все чудово. Обіцянки Apple виконані на 100%. За такою ціною ноутбук просто прекрасний.
Карина, 21.05.2024 18:04:09
Без рейтинга
Відмінний ноутбук. Екран невеликий, але його достатньо для перегляду серіалів у ліжку. Він гарний і стильний.
Маша, 21.05.2024 18:05:10
Без рейтинга
Ідеально підходить для програмування та дизайнерської роботи. Чудовий екран, він дуже добре передає кольори і гострий, як бритва.
Олексій, 21.05.2024 18:05:48
Без рейтинга
MacBook Air M1 у мене вже 3 тижні, і поки що все добре. Він виглядає і працює так, ніби я купив його зовсім новим.
Лоліта, 21.05.2024 18:06:57
Без рейтинга
Спочатку я дуже скептично відносилась до покупки б/у ноута, але він був у відмінному стані, без дефектів.
Григорій, 21.05.2024 18:09:28
Без рейтинга
Отримав цей комп’ютер для того, щоб займатися віддаленим навчанням та для свого бізнесу. Він просто чудовий у використанні. У мене вже є Mac, iPhone та iPad. Таким чином, це полегшує обмін і пошук файлів, збережених між пристроями. Мені подобається, наскільки легкий і швидкий комп’ютер. Мій MacBook дуже швидкий. Не кажучи вже про те, який крутий час автономної роботи. Мені також подобається, що тепер у нього є зарядний пристрій USB-C. На ньому немає жодних подряпин чи чогось іншого. Він виглядає абсолютно новим.
Анна, 21.05.2024 18:10:22
Без рейтинга
Він працює потужно, а час автономної роботи справді великий. Він тоненький, що дозволяє брати його будь-куди.
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Air 13" M1 Chip 256GB/7GPU Space Gray 2020 (Отличное)
Саша, 21.05.2024 18:11:38
3
Вітаю. Який стан батареї на цьому макбуці, які проблеми з ним були і де його можна подивитися, в якому магазині?
Коля, 21.05.2024 18:12:31
5
Я використовую його для шкільного/особистого використання, тому насправді просто використовую браузер.
Максим, 21.05.2024 18:13:24
4
Чи можна його взяти в трейд-ін чи в кредит? Я маю інший макбук, але хотів би вже обміняти його на новіший.
Паша, 21.05.2024 18:15:46
5
Це прекрасний ноут, дякую вашому магазину! Він такий собі бездоганний... Подобається. Він міцний, чистий і має елегантний дизайн, зовнішній вигляд, відчуття, продуктивність, час автономної роботи, чіткий, яскравий і яскравий 2K IPS-дисплей, дуже приємно друкувати на клавіатурі, якість звуку. Я просто рекомендую цей пристрій усім, хто зацікавлений або кому потрібен надійний і легкий ноутбук. Його можна використовувати, щоб виконувати роботу, а також розважатися в соціальних мережах і працювати без зусиль у поєднанні з iPhone, звичайно...
Ольга, 21.05.2024 18:16:27
Без рейтинга
Пам'яті мені більш ніж достатньо, а процесор M1 потужний та швидкий. Я думаю, що цього більш ніж достатньо.
Світлана, 21.05.2024 18:17:35
Без рейтинга
Колір ідеальний і це саме те, що я очікувала. Я отримала ноутбук дуже швидко, мені подобається реакція вашого магазину.
Євген, 21.05.2024 18:18:41
Без рейтинга
Загалом мені подобається цей ноутбук, він швидкий та простий у використанні. Хоча ціна велика, навіть для б/у.
Олександра, 21.05.2024 18:19:50
Без рейтинга
Я дуже вигідно купила цей макбук в ТехноЇжаку, текомендую брати техніку саме тут. Вже всім друзям розповіла про це.
Михайло, 21.05.2024 18:22:53
Без рейтинга
Мак просто чудовий! Простий у використанні, швидкий та сучасний! Має досить сильний акумулятор.
Якісний екран. Пікселів не видно. Кути огляду хороші. Із основним хабом усе працює нормально. До портів я одразу звик, мені їх достатньо. Гарний дизайн, якісна сенсорна панель, реакція програм на жести – просто ідеальна. Все добре реалізовано для роботи з іншими пристроями. У 2 кліки приєднує ipad, iphone, дуже легко щось перенести туди-сюди та поділитися. Усе як єдиний організм.
Я рекомендую!
Фіма, 21.05.2024 18:23:43
Без рейтинга
Mac як другий комп'ютер після Windows у будинку для ігор, рендерингу та великих робочих навантажень
Степан, 21.05.2024 18:25:04
Без рейтинга
я приємно здивований, якість виготовлення, як у Apple, складно до чогось причепитися час автономної роботи приголомшливе
Настя, 21.05.2024 18:25:44
Без рейтинга
Дисплей чудовий, а співвідношення сторін 16:10 хороша якість для 13-дюймового ноутбука.
Ангеліна, 21.05.2024 18:26:30
Без рейтинга
Час автономної роботи - величезний стрибок у порівнянні з ноутбуками Windows. Повної зарядки мені вистачило на довго
Назар, 21.05.2024 18:28:38
Без рейтинга
Apple відомі якістю продукції. Ця планка тримається протягом досить тривалого часу. Цей ноутбук такий, як і слід було очікувати. Добре побудований. З якістю, де це має значення, і навіть з процесором i3, він працює вище очікувань.
Дружина роками користується ноутами. Вони милі та безперечно відповідають меті за свою ціну.
Оскільки вона стала більш досвідченим користувачем, навіть кращі ноути все ще дещо обмежені щодо додавання/прикріплення файлів на певних веб-сайтах/додатках, і досить часте оновлення, яке вимагає перезавантаження, робить його менш сприятливим, ніж «звичайний» ноутбук.
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 512GB Retina Space Gray with Touch Bar 2019 (Отличное)
Сергій, 13.12.2023 16:27:55
3
Чи є розстрочка на цей макбук, бо я не бачу щось. Доставляєте в місте, де немає вашого магазину?
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 256GB Space Gray 2020 (Отличное)
Антон, 21.05.2024 18:56:22
5
MacBook, iPad Pro, iPhone, Apple TV 4K, AirPods і т. д. Продукти Apple приємні у використанні. Простий, інтуїтивно зрозумілий, ефективний, один над іншим. Так, екосистема залишається дорогою. Але коли ви ним оснащені, це очевидно, що цей MacBook air M1 дуже хороший. Космічний сірий колір чудовий, клавіатура дуже приємна на дотик. Я власник Macbook Pro 2015 року, який все ще працює дуже добре, я звернувся до Air через його продуктивність і співвідношення ціни та якості порівняно з новим MacBook Pro. Без жалю. У 8 ГБ більш ніж достатньо з цим чіпом M1, який без здригання відповідає на різні запити.
Аліса, 21.05.2024 18:58:32
5
Я можу з упевненістю назвати цей MacBook найкращим у світі. Зручний, компактний та дуже ефективний.
Дмитро, 21.05.2024 18:59:38
4
Чіп M1 – це справжня революція на ринку. Важко не назвати його процесором, який за продуктивністю конкурує з флагманським Intel
Саша, 21.05.2024 19:01:03
5
Я щасливий покупець. Люди, переходьте з ноутбука на макбук. Ви не пошкодуєте. Дякую вашому магазину за допомогу у виборі.
Надія, 21.05.2024 19:02:52
Без рейтинга
Користуватися макбуком чудово і красиво, екран так гарно виглядає, що його хочеться їсти, такі приємні відчуття при роботі з ноутбуком. Я не здивована, що в Apple не відмовилися від яскравого екрану, адже він викликає таке відчуття задоволення. Акумулятор тримає добре, я не дуже його використовую, але все таки використовую. Зазвичай я використовую його для написання, читання та перегляду навчальних відео. Працювати з цим ноутбуком одне задоволення, і не хочеться більшого. Я радий, що купила його.
Марта, 21.05.2024 19:03:43
Без рейтинга
Перші враження... петарда. Перехід з Windows на iOS – це дві різні історії. Я швидко переналаштувалася.
Стефанія, 21.05.2024 19:04:41
Без рейтинга
Файний макбук. Він дизайнерський витвір мистецтва. Працює прекрасно, подряпин майже немає, гарний.
Сергій, 21.05.2024 19:05:45
Без рейтинга
Рекомендую і раджу потенційним майбутнім покупцям якнайшвидше зробити свій вибір і без вагань переходити на мак
Уля, 21.05.2024 19:06:34
Без рейтинга
Як новий користувач Mac, я повністю задоволена продуктом. Співвідношення ціни та якості, здається, є.
Василіса, 21.05.2024 19:09:21
Без рейтинга
Я купила цей MacBook Pro, щоб замінити свій старий ноутбук, і різниця вражає! Ноутбук Apple тонший, легший, транспортабельніший, швидший, привабливіший (чудовий екран), приємніший з точки зору клавіатури Magic, яка забезпечує незабутнє введення тексту, акумулятор тримає дуже добре, а MacOS дуже інтуїтивно зрозумілий. Абсолютно не шкодую про свою покупку! Купувала його в ТехноЇжаку, мені дуже сподобались консультанти, які допомогли обрати той самий ноут. Дякую вашим людям.
Ноут чудовий. Одним словом, неймовірний Макбук!
Даша, 21.05.2024 19:10:09
Без рейтинга
Не нагрівається та працює до 15 годин. Дисплей першокласний, вдома яскравість на 50% виставляти не довелося.
Льоша, 21.05.2024 19:10:53
Без рейтинга
8 ГБ оперативної пам'яті цілком достатньо для домашніх потреб. Комп'ютер ідеальний, якщо ви не граєте у ігри
Владислав, 21.05.2024 19:11:34
Без рейтинга
яка батарея в цього ноутбука? скільки процентів заряду? вона мінялась на ньому чи ні?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 22.05.2024 14:06:30
Вітаю!З приводу детальної консультації,  рекомендую звернутись до менеджера інтернет-магазину за вказаним номером-0 800 204 402
Марина, 21.05.2024 19:12:23
Без рейтинга
Чудовий макбук. Подарувала мамі, щоб вона велиа онлайн- заняття. Їй дуже зручно, каже, як великий айфон.
Отзывы о Б/У Ноутбук Apple MacBook Pro 13" M1 Chip 256GB Space Gray 2020 (Идеальное)
Дмитрий Войтенко, 26.09.2021 19:18:37
1
Данный ноутбук без коробки. Только ЗУ и ноутбук. Мне его вынесли для демонстрации уже грязный со следами эксплуатации. Неужели было сложно вытереть клавиатуру и экран? Не рекомендую
Ответ консультанта «Техно Ёж» 29.09.2021 09:27:01
Добрый день! Спасибо за отзыв. Приносим извинения за сложившуюся ситуацию. С Вами связался менеджер по работе с клиентами для решения вопроса. Мы всегда Вам рады.
Сергій, 21.05.2024 18:31:02
5
Вибрав Air M1 з розрахунком на швидку заміну, але за 3 місяці використання мені його цілком вистачає, працює вільно та надійно
Саша, 21.05.2024 18:32:14
5
Раніше користувався іншим Macbook. Стрибок з процесорів INTEL на процесори APPLE величезний. Звичайно, система теж свою роботу робить.
Влад, 21.05.2024 18:33:03
5
Apple не має собі рівних, продукт вищого класу, я не можу уявити роботу на іншому комп'ютері.
Матвій, 21.05.2024 18:34:03
Без рейтинга
Комп'ютер зроблений добротно, в руках відчуваєш, що тримаєш щось цінне та гарне. Процесор б'є конкурентів.
Руслан, 21.05.2024 18:36:07
Без рейтинга
- Швидкість!!! Це як айпад з вбудованою клавіатурою – відразу виходить з режиму сну, одразу все працює.
- Абсолютна тиша - пасивне охолодження працює добре і ноутбук не сильно нагрівається. В офісі це круто.
- Час автономної роботи - дуже довго, навіть з розвагами.
- Динаміки - хороший звук для ультрабука. Є навіть баси та високі частоти, які могли б бути чистішими.
- Багато програмного забезпечення, включаючи досить багато програмного забезпечення для iOS і iPadOS, яке працює.
- Хороша клавіатура і відмінний тачпад - клас сам по собі.
- Retina виконує свою роботу, екран дуже хороший, а кольори природні і ненасичені.
— Це чудовий мак, зроблений добротно.
Василь, 21.05.2024 18:36:43
Без рейтинга
M1 змінює все - від робочої температури та продуктивності системи до часу автономної роботи
Діана, 21.05.2024 18:38:10
Без рейтинга
Вперше бачу таку автономність на такому потужному ПК. Цей ноутбук легко складе конкуренцію комп'ютеру.
Настя, 21.05.2024 18:38:53
Без рейтинга
До системи швидко звикаєш. Тривалий час автономної роботи ідеально підходить для офісної роботи.
Богдан, 21.05.2024 18:40:17
Без рейтинга
Я здивований такою крутою роботою б/у ноутбука. Він тримає батарею вже так довго, що я навіть не звернув уваги.
Артем, 21.05.2024 18:41:37
Без рейтинга
У мене ніколи раніше не було Macbook, і я вирішив придбати його нещодавно, щоб проводити уроки онлайн. Я в абсолютному захваті від цього. Дуже швидкий, не перегрівається... Якість екрану неймовірна. Він дуже легкий і його легко носити. Він став для мене незамінним. Термін служби батареї ідеальний, мені не потрібно заряджати його дуже часто. Якість звуку також дуже хороша. Це змушує нас працювати на ньому і використовувати його. Рекомендую на 100%. Чіп M1 є революційним. Apple не розчарує вас у цьому!
Сніжана, 21.05.2024 18:42:35
Без рейтинга
Винятковий звук для комп'ютера, таке нечасто зустрінеш. Можливі стерео налаштування. Коротше кажучи, мені сподобався
Алік, 21.05.2024 18:43:34
Без рейтинга
Добре, що MAC безшумний, він не видає жодних звуків. Він також не нагрівається, що дійсно вражає.
Кирил, 21.05.2024 18:49:43
Без рейтинга
Я купив цей ноутбук минулого місяці і дуже радий, що обрав саме магазин ТехноЇжак. Чудовий макбук!
Вячеслав, 21.05.2024 18:50:50
Без рейтинга
Це був мій перший комп'ютер Apple, і інтеграція з моїм iPhone та iPad пройшла дуже легко.