Консоли PlayStation - отзывы владельцев

127 отзывов
Отзывы о Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim
Дар'я, 14.12.2023 15:23:43
5
Це вже друга моя покупка Соні Плейстейшн, і ця набагато яскравіша за попередню. Пам'ять на 1т це тема прям
Ответ консультанта «Техно Ёж» 15.12.2023 13:54:07
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!
Олексій, 12.04.2024 17:07:19
4
Емоції. Щодня ця консоль доставляє мені безліч позитивних емоцій. Відмінний геймпад який спочатку дивував (вібрація там не така топова наскільки про неї говорять, але вона все рівно найкраща, що є на ринку)
Підписка ps plus extra яка дає масу ексклюзивів Sony та багато інших чудових ігор, майже всі ігри, що я маю на акаунті взяті саме з цієї підписки.
Оформив і отримав підтвердження в один день, дуже приємні консультанти, доставка була швидкою та безпроблемною. Все прийшло в чудовому стані.
Антон, 12.04.2024 17:09:14
5
Якщо ви, як і я сумнвієтесь брати чи ні, то беріть однозначно. Це краще будь-яких ігрових ноутів і компів.
Іра, 12.04.2024 17:12:19
5
Дуже хороша ціна в цьому магазині. Довго шукала, але у вас найвигідніше купувати.
Богдан, 12.04.2024 17:17:08
Без рейтинга
Це моя перша Сонька, тому я був у повному захваті. Тепер змушую себе інколи спати, все інше супер
Сонна, 12.04.2024 17:18:05
Без рейтинга
Купила сину на День Народження, грали всі, а сьогодні замовили додаткові гемпади, будемо сім'єю грати.
Матвій, 12.04.2024 17:21:54
Без рейтинга
Я хотів би поділитися своїм захопленням від цієї приставки Sony - PlayStation 5. Коли вона була анонсована, багато хто очікував новаторських змін, і, я повинен визнати, вона перевершила всі мої очікування.
З самого моменту, як я взяв у руки цю чудову консоль, я відчув, наскільки вона оновлена та інноваційна. Стильний дизайн, що поєднує витонченість із сучасністю, неодмінно привертає увагу. На щастя, зовнішній вигляд тут далеко не все, що може запропонувати PS5.
Коли я ввімкнув консоль вперше, мене вразив її швидкий старт та плавність роботи. Завантаження ігор стало набагато швидше завдяки солідному стану сховища та підтримці технології SSD. Миттєве переміщення між різними іграми стало можливим, що справді підвищує комфорт та задоволення від ігрового процесу. Переходи між рівнями і екранами, що завантажуються, тепер проходять миттєво, що робить значний вплив на загальне враження.
Макс, 12.04.2024 17:28:21
Без рейтинга
перейти після ноута, який дуже тупив на пс 5, це як виграти життя, мої очі кайфуть від того, що бачать на екрані
Володимир, 12.04.2024 17:31:44
Без рейтинга
По-перше, пс5 - це космос, по-друге, техноїжак це найкращий магазин, по-третє, пончики в цумі то відрив!
Тамара, 12.04.2024 17:34:20
Без рейтинга
Це чудовий варіант для подарунка, особливо, якщо брати в цьому магазині, я взяла тут у розстрочку і мені вийшо не дорого.
Микола, 12.04.2024 17:35:45
Без рейтинга
Приставка виглядає стильно і дуже гарно вписується в мій інтер'єр. Від ігор не відірватися
Стас, 12.04.2024 17:37:28
Без рейтинга
Дизайн PlayStation 5 Slim просто чудовий. Біле забарвлення приставки виглядає елегантно і сучасно, що робить його ідеальним доповненням до мого інтер'єру. Якість матеріалів, використаних у виробництві приставки, відмінна, і вона відчувається твердою та надійною в руках.
Приставка забезпечує швидку та стабільну роботу, що робить ігровий процес приємним та без проблем. З цією приставкою я можу грати в останні ігри, і якість графіки просто приголомшливо.
Дякую Sony за цей продукт, і я рекомендуватиму його всім моїм друзям!
Ігор, 27.05.2024 18:15:35
Без рейтинга
PS5 працює добре, підключається до Wi-Fi дуже легко. Ігри круті, граю кожного вечора, розлаблює (якщо не стрілялки).
Віктор, 27.05.2024 18:19:25
Без рейтинга
Кожен знає, що це таке і що воно робить. Однак я маю сказати, що контролер — це щось інше — я не знаю, як ми грали стільки років, не приділяючи серйозного уваги основному способу взаємодії з іграми, але це справді стрибок у порівнянні з попереднім поколінням.
Домашній користувальницький інтерфейс на машинах Sony все ще трохи незвичайний, але в жодному разі не складний чи універсальний, просто не такий звичний, як інші.
Час завантаження на цьому новому пристрої неймовірний.
Зоя, 27.05.2024 18:21:20
Без рейтинга
Я рада, що вибрала PS 5? тому що всі невеликі покращення в розмірі, часі завантаження, охолодженні тощо, варті такої ціни.
Даша, 27.05.2024 18:23:50
Без рейтинга
Контролер, який використовується з цим соніком, просто офігенний! Він такий чуттєвий, що просто вау!
Отзывы о Игровая приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition
Даша, 09.04.2024 21:24:02
5
Подарувала чоловіку цей сонік, думала буде собі сам гратись. Сьогодні замовили другий джойстик, сиджу чекаю
Дмитро, 09.04.2024 21:25:17
5
Рекомендую брати саме на 1т пам'яті, бо до цього мав на меншу пам'ять і її взагалі не вистачало
Олена, 09.04.2024 21:32:35
5
Користуюся ціїє приставкою вже місяць і дуже задоволена.
Він має багато можливостей, багато вибору ігор, консоль що передає всі звуки і відчуття... Супер!
Приставка PS 5 набагато швидша, ніж PS4, і менш важка, 2,6 кг, це дивовижно, Sony нарешті робить справжній технологічний стрибок.
Тепер у мене вдома завжди веселі вихідні, багато друзів приходять зі своїми джойстиками і ми граємо в ігри для компаній. Це завжди весело і дуже круто!
Зі сторони ТехноЇжака все було пречудово, доставка швидка, а оформлення і спілкування було приємним. Дякую вам за такий девайс!
Оксана, 08.05.2024 14:04:40
5
Добрий день. Підкажіть будь ласка, ваш магазин є в Оушен плазі? Дуже хочу купити у вас цю приставку.
Женя, 08.05.2024 14:06:59
Без рейтинга
Потужна продуктивність. PS5 має високопродуктивний процесор та графічні можливості, що забезпечує приголомшливу графіку та плавний геймплей у найсучасніших іграх.
Завдяки інноваційній технології SSD, завантаження ігор та переходи між рівнями стали набагато швидшими, що значно покращує загальний ігровий досвід.
Tempest 3D AudioTech створює більш реалістичний звуковий простір, що дозволяє краще поринути в ігровий світ.
Багато ігор для PlayStation 4 можна запускати на PS5 Digital Edition. Це дозволяє насолоджуватися улюбленими іграми з покращеною графікою та продуктивністю.
Галина, 08.05.2024 14:07:45
Без рейтинга
Без доступу до Інтернету неможливо купувати та завантажувати ігри. Це трошки проблематично.
Матвій, 08.05.2024 14:08:38
Без рейтинга
У порівнянні з деякими іншими консолями, PS5 Digital Edition коштує дорожче, особливо якщо врахувати вартість ігор та аксесуарів.
Микола, 08.05.2024 14:09:46
Без рейтинга
немає сенсу багато говорити про Соньку. Вона ідеальна. Це бомба, а не приставка. Це та річ, яка має бути в кожній компанейській родині
Руслан, 08.05.2024 14:10:48
Без рейтинга
Вітаю. Підкажіть, а можливо розширити пам'ять на такій консолі. Бо купив, а тепер не вистачає місця.
Юлія, 08.05.2024 14:16:51
Без рейтинга
Найтихіша Playstation за весь час її існування, і при цьому найпотужніша на сьогодні, ігри просто супер красиві та зі швидкими завантаженнями, відразу помітний приріст у продуктивності та комфорті, вона безшумна та зі швидкими завантаженнями, ціна на момент покупки була зі знижкою, так що я купила дуже вигідно цю консоль.
Вона виглядає стильно в моїй квартирі, доповнює дизайн прям. Докупила ще джойстики, бо коли приходять друзі, то всі хочуть пограти. Тому в мене вже колекція джойстиків.
Віктор, 08.05.2024 14:18:18
Без рейтинга
Це ідеальний подарунок такій великій дитині, 40-річній, як я. Я дуже радий, що подарував собі цей PS5.
Максим, 08.05.2024 14:19:51
Без рейтинга
Добрий день. Є в наявності в Харкові на Римарській? Сьогодні можна забрати консоль?
Ігор, 08.05.2024 14:20:27
Без рейтинга
На 100% шикарна консоль із відмінними іграми. Нехай в основному мультиплатформа, але графіка ульотна!
Катерина, 08.05.2024 14:21:19
Без рейтинга
Єдиний мінус цієї консолі – обсяг вбудованої пам'яті. Добре, що можна збільшити. Але це претензії до виробника. В іншому 100/100.
Ростислав, 08.05.2024 14:33:55
Без рейтинга
Playstation 5 є абсолютно необхідним для всіх ентузіастів ігор. Поєднання революційної консолі PS5 і ультрасучасних контролерів DualSense обіцяє першокласний ігровий досвід.
Бездротовий контролер DualSense - це абсолютна революція. Технологія адаптивного запуску та тактильний зворотний зв’язок забезпечують безпрецедентне занурення. Граючи, ви можете буквально відчути кожну деталь - будь то натяг лука або деренчання підвіски автомобіля.
Я рекомендую цю приставку всім цінувачям стильного!
Супер цена-4%
Отзывы о Игровая приставка Sony PlayStation 5
Ваня, 07.08.2020 14:31:12
5
После презентации уже начал откладывать - анонс Horizon 2, игры от Square и нового Spider-Man для меня это уже аргумент купить эту консоль. А еще небось главные экзы впереди - с этим у Sony всегда полный порядок. Уже решил буду брать систему на старте и пофиг, что немного дороже, на 4-ке картинка уже не впечатляет.
Виталий, 12.08.2020 21:05:07
5
Что-нибудь уже известно о цене? Где то читал слухи, что будет в районе 500$, если так то норм, начинку обещают топовую.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.08.2020 18:16:21
Добрый день! По цене информации пока нет, но мы тоже ждем с нетерпением и надеемся на хороший ценник)
Георгий, 20.10.2020 22:38:38
Без рейтинга
Я бы купил консоль уже сегодня. Долго копили сыну на подарок: мечтает о Play Station с 10 лет. Везет, что день рождения у него в конце января. Надеемся к тому времени консоль уже поступит в продажу. Не представляю, как рад будет сын получить ее в подарок.
Лавр, 22.10.2020 22:04:45
5
Жду не дождусь, когда уже можно будет оценить тактильную отдачу приставки и звук в 3D формате. Очень нравится сам дизайн приставки: выглядит стильно, динамично и утонченно. Заинтересовал SSD накопитель по технологии NVMe: по слухам, переключаться игры будут за долю секунды. Радует оперативка 16 Гб – признаться, у меня на ноуте меньше.
Артем, 26.10.2020 18:35:18
Без рейтинга
Куплю на старте с новым Человеком-пауком и конечно же Demon's Souls. Помню как на PS3 мог сутками напролет в нее играть, ремейк однозначно продал мне консоль. Надеюсь на старте дефицита приставок не будет.
Миша, 02.11.2020 19:09:06
Без рейтинга
За анонсами связанными с PS5 слежу пристально уже на протяжении 2 лет, думаю не стоит объяснять насколько я жду эту консоль. Естественно беру прямо в день старта продаж и именно версию с дисководом, так как немало коллекционок собрал на PS4. По эксклюзивам как всегда у Sony все шикарно - Horizon, God of War, Ratchet and Clank, Spider-Man. Конкуренту не угнаться. Что порадовало:
- Джой с тактильной отдачей, пока не понял что это, но звучит многообещающе.
- 3D звук - моя домашняя акустика уже готова
- SSD - прощайте загрузки между уровнями
- Поддержка почти всей библиотеки PS4
- Анонс Demon Souls

P.S. Фанат Playstation с 1995 года
Лиля, 07.12.2020 22:07:02
Без рейтинга
Признаюсь честно: я мало что понимаю в игровых приставках, но муж попросил именно ее на день рождения после моего вопроса о подарке его мечты. И, по-видимому, чтобы я не запуталась в многообразии товаров и сайтов, заботливо прислал мне ссылку на ваш сайт.
Павел, 07.12.2020 22:07:37
Без рейтинга
Добрый день! Уже не терпится заказать свеженькую консоль. Подскажите, как узнать, когда появится в наличии? Можно какое-то уведомление получить на почту или номер телефона?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 09.12.2020 12:52:33
Добрый день! Да, конечно. Оформите предзаказ и мы сообщим вам, как только консоль появится в продаже.
Александр, 19.12.2020 08:05:54
Без рейтинга
Покупать за 32000.....Лучше потерпеть))
Артем Рябуха, 25.01.2021 11:51:18
Без рейтинга
Некстген во всей красе)
Дмитрий Костюк, 03.03.2021 12:15:02
Без рейтинга
Неоднократно у вас покупал технику, и сервисом вашим был доволен в спорных ситуациях! Но нынешняя цена на PS 5 которую вы выставили- это просто нечто ! Приятное впечатление о магазине как рукой сняло !
Ответ консультанта «Техно Ёж» 09.03.2021 17:33:01
Нам жаль, что Вы расстроены данной ситуацией. Но мы не можем сделать цену ниже в условиях крайнего дефицита консоли. Цена на PS 5. которые есть в наличии у поставщиков не позволяет снизить стоимость на сайте.
Егор, 14.09.2021 22:14:32
Без рейтинга
На данный момент, какая версия есть в наличии? UA или EU?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 15.09.2021 17:24:55
На данный момент доступна европейская версия
Саня, 26.09.2021 23:02:46
Без рейтинга
Купил у вас приставку PS5. Очень доволен. Сработали оперативно. Спасибо.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 27.09.2021 12:34:38
Спасибо Вам за выбор)
Владислав Козлов, 03.02.2022 14:30:12
Без рейтинга
Консоль просто супер
С первого же включения почувствовал новый уровень
Быстрые загрузки, новые ощущения от геймпада, абсолютно бесшумна, картинка просто потрясающая( если есть соответствующий телевизор)
Очень рекомендую оценивать новые игры на новой классной консоли
Ответ консультанта «Техно Ёж» 08.02.2022 17:51:07
Спасибо за отзыв! Мы рады, что Вы выбрали наш магазин для покупки)
Александр Лопатин, 12.04.2022 13:46:55
Без рейтинга
Думав що трохи пограюсь та відкладу в шухляду але ні, хочеться грати коли є час, навіть на старому тєліку hd виглядає гарно. Ціна звісно не дуже приємна, проте отримую задоволення коли граю
Юлия Семчишина, 04.07.2022 16:50:22
Дякуємо за відгук)
Владислав, 25.07.2022 19:50:01
Без рейтинга
Яка зараз версія в наявності європейська чи українська? І на рахунок гарантії.... Вона є? У випадку чого куди звертатися?
Юлия Семчишина, 27.07.2022 08:59:00
Доброго дня! Щодо наявності версії Вам може надати інформацію оператор магазину. Гарантія на цей товар 12 місяців і у разі гарантійного випадку звертатись потрібно до нас)
Ілля Музика, 06.09.2022 17:12:37
Без рейтинга
Товар прийшов з подряпинами та ушкодженнями на корпусі. Повернути гроші/замінити магазин відмовився.
Юлия Семчишина, 06.09.2022 17:37:47
Доброго дня, Ілля! Дякуємо Вам за відгук! З Вами вже зв'язувалися наші менеджери по роботі з клієнтами для вирішення даної ситуації, відмова була після Ваших фото товару нетоварного виду. Гарного дня!
Олена, 09.10.2022 23:08:02
Без рейтинга
Доброго дня!Внуку хочу на день народж.купити цю приставку Плейстешен5-він хоче грати ігру Хата5.Чи зможе він цю ігру грати?Дякую,а то не дуже розуміюсь
Юлия Семчишина, 12.10.2022 17:26:57
Доброго дня! Ігра GTA 5 цікавить Вас?
Андрій Луценко, 23.11.2022 00:46:02
Без рейтинга
дуже поганий сервіс обслуговування. Годують тебе обіцянками про термін доставки.  Не рекомендую цей магазин для адекватних людей
Юлия Семчишина, 24.11.2022 12:52:09
Доброго дня! Дуже чекаємо Вашого дзвінка на нашу гарячу лінію 0 800 750 200!
Max Pineapple, 22.02.2023 11:20:51
Без рейтинга
Відправили досить швидко, зв'язались особисто, консоль працює чудово, не можу відлипнути) Раджу!
Юлия Семчишина, 03.03.2023 16:34:14
Дякуємо Вам за відгук! Радіємо, що Ви вибрали наш магазин :)
Владислав, 15.03.2023 14:14:44
Без рейтинга
Придбав у 2022 році. Приставка супер, граю з задоволенням. Рекомендую!
Юлия Семчишина, 15.03.2023 16:21:05
Дякуємо Вам за відгук :)
Ігор, 18.03.2023 14:38:41
Без рейтинга
Доброго дня.  Приставки якої ревізії є в наявності?
Юлия Семчишина, 21.03.2023 15:55:38
Доброго дня! Зверніться, будь ласка, до нашого менеджера за номером 0 800 204 402 для уточнення деталей. Дякуємо!
Роман, 27.03.2023 14:15:04
Без рейтинга
Думав вас купити, ціна добра але ваші гарантії відбили бажання при покупці в оплату частинами.
Юлия Семчишина, 29.03.2023 10:31:37
Доброго дня! Всі умови оплати частинами вказані на нашому сайті, тому клієнт завжди має вибір - придбати товар за такими умовами чи обрати покупку за готівку!
Дякуємо за відгук)
Макс, 14.12.2023 13:44:56
Без рейтинга
Брав цю плойку на День Святого Миколая, потрапив на дуже привабливі знижки і класні умови для оплати частинами, ще й банку, яким я користуюсь. Це мій перший соні плейстейшн, то ж я був в захваті вже від якості картинки, При запуску взагалі рай для очей. Дуже гарно.
Купив відразу підписку на рік і понеслось. Я пограв вже майже в усі ігри по підписці і зрозумів, що треба розширювати пам'ять (доречі, ви це робите, техноїжак?).Плойка зручна, красива, стильна. Докупили з дівчиною другий джойстик і нас не відірвати від екрану по вечорам.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 18.12.2023 13:42:53
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Нажаль ми не розширюємо пам'ять. Бажаємо приємного 
користування!
Супер цена-5%
Отзывы о Игровая приставка Sony PlayStation 5 Digital Edition
Саша, 07.08.2020 14:29:54
Без рейтинга
Когда можно будет предзаказать версию без привода, к НГ появится в наших краях?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 20.08.2020 17:54:24
Добрый день! Консоль еще не вышла в продажу, но мы надеемся, что к новому году появится.
Колян, 12.08.2020 21:04:29
5
4-ку купил на старте и до сих пор регулярно играю. Надеюсь наконец-то сделают толковую систему охлаждения и приставка не будет реветь как пылесос. Ну и конечно бы хотелось продолжения God of War и других эксклюзивных серии с еще более крутым графоном.
Ярослав Луценко, 28.09.2020 20:56:47
Без рейтинга
А можно получить уведомление, когда появиться в наличии?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 29.09.2020 16:08:53
Добрый день! Да, конечно. Оформите предзаказ и мы свяжемся с Вами как только данная позиция будет в наличии.
Борислав, 14.10.2020 16:23:03
Без рейтинга
Учитывая то, что приставка еще не вышла в продажу, цена, указанная на сайте может поменяться? Подскажите пожалуйста на старте продаж можно будет приобрести ее в кредит или с рассрочкой платежа? На фото не видно, уточните, модель идет с дисководом?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 14.10.2020 17:19:23
Добрый день! Да, цена на старте продаж может поменять. Вы можете нажать на кнопку Предзаказ и оставить заявку на консоль, а мы свяжемся с вами, как только она появится в наличии и уточним детали. Купить можно будет как за полную стоимость, так и в кредит. На данный момент мы сотрудничаем с двумя кредитными компаниями. Данная модель идет без CD-привода)
Тимоха, 26.10.2020 18:34:33
Без рейтинга
Хочу брать именно цифровую версию, так как почти всю библиотеку на PS4 собирал в цифре и вообще считаю диски анахронизмом. Жду старта продаж 19 ноября и беру отпуск на работе на неделю - буду подробно тестировать некст-ген.
Мах, 29.10.2020 15:48:23
Без рейтинга
Жду эту консоль уже 2-ый месяц. Понимаю, что в продажу она поступит как минимум через месяц, но место под приставку уже освободил. Очень надеюсь, что эта Sony Playstation проработает у меня не меньше чем ее предшественница.
Константин, 01.11.2020 17:42:19
Без рейтинга
А на ней игры с прошлых консолей пойдут - PS4, PS3 и т.д.? Вроде говорили, что будет обратно совместима со старыми играми.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 03.11.2020 11:14:06
Добрый день! Действительно некоторые игры будут работать и с прошлых консолей. Но будут и свои эксклюзивы)
Петр, 07.12.2020 19:29:25
Без рейтинга
Как только появился анонс, испытал неподдельный восторг. Учитывая, что я прилично подустал от старенькой приставки, которая издаёт раздражающие звуки, новая PS5 станет спасением моих нервов. Также радует наличие громкоговорителей и микрофона - можно забыть о дополнительной гарнитуре.
Сергей, 07.12.2020 20:02:45
Без рейтинга
Полагаю, нет на свете человека, который так же сильно, как я, ждал обновлённый геймпад PS5. Обещают ускоренный запуск игрушек, улучшенную графику с качественной прорисовкой. Ну и, конечно, цена на цифровую версию должна приятно удивить.
КУстов Юрий, 21.12.2020 01:59:02
Без рейтинга
Мне почему-то показывает цену как 2 ПС5. Не знаете почему так может быть?)
Ответ консультанта «Техно Ёж» 25.12.2020 16:27:55
На данный момент, из-за дефицита консолей, цена доставки в Украину не позволяет установить стоимость ниже.
Роланд, 23.12.2020 17:13:57
Без рейтинга
Попросил оповестить когда будут, сказали цены не будут менятсья . Перезвонили о наличи цена стала 31000 грн. прикольные цены иза празников
Сергей, 26.02.2021 18:08:56
Без рейтинга
Кто такую цену выставил мне интересно) Её цена 400-500$ везде, смысл в два дороже продавать-покупать её?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 26.02.2021 18:55:05
Добрый день! К сожалению на данный момент наблюдается большой дефицит консолей и у поставщиков значительно выросли цены. Мы стараемся снизить стоимость до ее реального уровня, но в связи с недостатком гаджета на рынке в наличии PS5 может быть на данный момент только по этой цене.
Дмитрий, 01.05.2021 15:21:36
Без рейтинга
Есть в наличии ? В г. Днепр ?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 04.05.2021 17:11:00
Добрый день! Мы храним всю технику на складах и перемещаем ее под заказ в нужный магазин. Оформите заказ и мы привезем все, что нужно)
Леопд, 19.07.2021 22:24:05
Без рейтинга
good-cool-nice
Дмитрий, 25.08.2021 02:06:13
Без рейтинга
чья версия приставки? UA или EU?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 25.08.2021 17:51:02
У нас в магазине представлена европейская версия приставки.
Андрій Ренкас, 28.09.2021 19:09:29
Без рейтинга
Взяли з товаришем по одній - кайф. Попередня прошка в порівнянні з п’ятою і шумна, і графоній (частота кадрів) просто лажа.
Оновлюйтесь, п’ята плойка - пушка
Ответ консультанта «Техно Ёж» 29.09.2021 09:31:01
На всі сто згодні з Вами) Дякуємо за відгук.
Евгений Терзи, 13.10.2021 17:09:06
Без рейтинга
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста какую ревизию приставки продаёте?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 14.10.2021 12:56:58
Добрый день! У нас в магазине представлена 2 ревизия приставки
Андрій Курченко, 13.12.2021 21:06:11
Без рейтинга
Ну так як дешевше швидко зараз приставку важко знайти,  то магазин топ
Ответ консультанта «Техно Ёж» 14.12.2021 17:31:46
Дякуємо за відгук) Радіємо, що Ви вибрали наш магазин)
Марія Кізюн, 01.08.2022 10:04:48
Без рейтинга
Якісно і технологічно прекрасно.
Хлопці в шоу-румі на Великій Васильківській допомогли все швидко організувати покупку.
Користуюсь трохи більше місяця - в повному захваті.
Юлия Семчишина, 01.08.2022 17:45:18
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось)
Анна Паніч, 06.09.2022 18:16:44
Без рейтинга
Доброго дня! Чи є в наявності ця модель у Львові?
Юлия Семчишина, 09.09.2022 17:54:16
Доброго дня! Щодо наявності моделі у Львові зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину :)
Артур, 06.03.2023 09:06:56
Без рейтинга
Добрий день! А який номер ревізії цієї приставки?
Юлия Семчишина, 15.03.2023 11:24:29
Доброго дня! Для уточнення інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину за номером 0 800 204 402. Дякуємо!
Яна, 07.12.2023 13:39:44
Без рейтинга
Ніхто так не чекав цієї приставки, як мій чоловік)))
Збирається її купувати вже рік, але шось вічно не так. Я натрапила на знижку в Техноїжак і зрозуміла, шо Миколайчик до дорослих ходить))
Окрім всього, ще і оплата частинами порадувала, взяла на 15 місяців. Дякую за швидке реагування, все доставили бистро і спілкувалися люб'язно. Чоловік від радості чуть не заплакав. Дякую Техноїжак!!! Граємо в задоволення, скоро купимо додаткові джойстики)
Віктор, 14.12.2023 13:47:20
Без рейтинга
Купив цей плейстейшн, бо він був дешевший і тільки вдома зрозумів, що немає дисководу... Всі подарені диски тепер лежать.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 18.12.2023 13:41:15
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!
Отзывы о Игровая приставка Sony PlayStation 5 + DualSense
Наталия Прудкогляд, 26.08.2021 12:01:03
5
Здравствуйте. Хотелось в первую очередь отметить очень приветливый, имеющий желание помочь персонал. Не первый раз имею дело с вашим магазином, никогда не было каких либо проблем. По поводу приставки, дети очень довольны, 4 и 5 это разные миры!  ее проучили как и простом прямо на день рождение, это было важно, ее торжественно вручили ребёнку в магазине. Рекомендую!
Ответ консультанта «Техно Ёж» 26.08.2021 16:53:38
Спасибо за Ваш отзыв) Очень приятно)
Александр Семенцов, 01.04.2022 16:55:43
5
Отправил полную предоплату, получил приставку через несколько дней Новой Почтой. Никаких проблем не возникло, все целое, все работает. Легко подключил к телевизору, благо в комплекте был HDMI кабель. Приставка легко подключается к WiFi и нет проблем с расположением в любом месте квартиры.

Работает шустро, четко, а игры на PS4 идут и на PS5. Геймпады работают как и от зарядки (прямого подключения), так и в беспроводном режиме. Уже сыграл в Elden Ring на 4к телевизоре - все классно. Советую)
Юлия Семчишина, 04.07.2022 16:34:34
Супер! Будем рады новым обращениям от Вас)
Никита Подмарьков, 27.01.2024 21:33:28
5
Второй дуалсенс можно выбрать цвет?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 28.01.2024 10:17:22
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1. Дякуємо!