Консоли Valve - отзывы владельцев

68 отзывов
-3%
Отзывы о Игровая консоль Valve Steam Deck 64 GB
Влад, 14.12.2023 13:36:29
3
На цій ігровій консолі потрібно купувати підписку? Які ціни зазвичай на них, якщо потрібно?
Ответ консультанта «Техно Ёж» 18.12.2023 13:43:30
Доброго дня! Дану інформацію ви можете уточнити у менеджера інтернет-магазину зателефонувавши за номером 0 800 204 402 та натиснувши 1. Дякуємо!
Супер цена-3%
Отзывы о Игровая консоль Valve Steam Deck 512 GB
Николай Перов, 03.08.2022 12:27:31
5
Кто бы что не говорил, цена вменяемая, более того за счет падения курса вышло даже дешевле! Доставили очень быстро, коробка была вскрыта, но это проверка, внутри все в пленках запечатано, и на чехле оригинальная бирка валве которую так просто не вскроешь) Магазину 5 звезд, валве тоже) Приятно в руках лежит, и матовое стекло тоже очень классное.
P.s. у кого нормальные руки, не слушайте обзорщиков, девайс вполне себе компактный и до всех кнопок отлично достаешь) А то в обзоре у парня пальцы не доставали до задних кнопок, у меня даже у жены спокойно пальцы достают =)
Юлия Семчишина, 04.08.2022 17:13:59
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви вибрали наш магазин)
Олейник Денс, 22.11.2022 05:11:44
Без рейтинга
Доброгодня в комплекі йде докстанция?
Юлия Семчишина, 24.11.2022 11:53:57
Доброго дня! Док-станція продається окремо.
Юрченко Олександр, 09.02.2023 16:21:06
Без рейтинга
Суперська річ, свої грошей коштує!
Дякую магазину за швидку обробку замовлення.
Юлия Семчишина, 15.03.2023 10:22:30
Дякуємо Вам за відгук! :)
Роман Косько, 23.07.2023 19:37:50
5
Топ річ. Якість на висоті. Придбав собі для гри в дорозі і поки ніяких проблем не знайшов
Василина Круподеря, 24.07.2023 09:13:54
Роман, дякуємо за приємний відгук! Приємного користування!
Надя, 14.12.2023 13:49:13
Без рейтинга
Купила чоловіку грати в дорогу в командировки, каже, що так здається, що швидше їде. Грає, йому подобається
Ответ консультанта «Техно Ёж» 18.12.2023 13:39:46
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного 
користування!
Супер цена-4%
Отзывы о Игровая консоль Valve Steam Deck 256 GB
Владислав, 19.11.2022 17:23:43
5
Есть в наличии?
Юлия Семчишина, 24.11.2022 11:46:12
Доброго дня! Так, є в наявності
Владислав Сосновський, 13.01.2023 03:07:21
4
В принципі все круто, девайс - неперевершений, особливо в умовах відключень світла, взагалі не уявляю як би я без нього жив) Власне, з останнього випливає єдина проблема, за яку я зняв одну зірку. При покупці пломби були зірвані. Враховуючи, що на екрані є доволі помітний засвіт, підозрюю що хтось до мене просто на етапі перегляду відмовився від товару, проте відчуття від придбання трохи зіпсувало) Якби не відключення світла я б сам відмовився, і хоч я і сам обрав взяти такий товар, все ж таки варто хоча б попереджати, що товар відкривався і пломби зірвано) Тому мінус за сервіс, але загалом - девайс маси зна, якщо хочеться пограти без електрохарчування:)
Юлия Семчишина, 02.03.2023 17:00:07
Дякуємо за відгук! Ми передали Ваше зауваження до відділу сервісу на опрацювання.
Олександр Новиков, 20.03.2023 14:21:49
3
До консолі претензій немає, все працює та досить добре. А от до магазину є — надіслали кур’єром не на мою адресу, добре що вчасно помітив та зробив переадресацію, довелось сплатити зайві 70 грн
Юлия Семчишина, 21.03.2023 16:27:49
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Дуже чекаємо Вашого дзвінка на нашу гарячу лінію 0 800 750 200!
Игорь, 09.05.2023 22:04:09
5
Есть ещё в наличии?
Василина Круподеря, 10.05.2023 12:01:49
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність пристрою!
Сергей, 28.09.2023 16:27:44
Без рейтинга
Ssd память на этом устройстве или как ?
Василина Круподеря, 02.10.2023 09:53:13
Доброго дня! Дякуємо за запитання. Все залежить від пам'яті пристрою - 64 ГБ eMMC, 256 ГБ NVMe SSD (швидше), 512 ГБ NVMe SSD (найшвидше).
Коля, 14.12.2023 14:03:45
Без рейтинга
Все працює хороше, впринципі я задоволений покупкою і роботою консолі, окрім ціни. Здається, якось забагато.
Ответ консультанта «Техно Ёж» 15.12.2023 15:26:34
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук!
Макар, 25.01.2024 15:04:38
Без рейтинга
А як повернути товар по гаранти
Ответ консультанта «Техно Ёж» 27.01.2024 11:40:09
Доброго дня! Зателефонуйте, будь-ласка, нам за номером 0800750200 (кнопка 2) щоб знайти варіанти рішення даної ситуації.
Отзывы о Игровая консоль Valve Steam Deck OLED 512 GB
Харченко Максим, 01.01.2024 15:47:29
5
Це просто ульот! довго сумнівався чи брати, бо маю ігровий ноут. Але це виявився зовсім новий дуже цікавий досвід. Почати вирішив першої мафії в ремастері. І аж олдскули звело)). Рекомендую!
Жуков Дмитро, 09.04.2024 22:09:45
5
Лучшая игровая портативная консоль на рынке. И отличный сервис)
Генадій, 12.04.2024 16:58:40
5
OLED – про нього вже багато сказано. Раніше не розумів особливої різниці, але вона є, екран шикарний, дуже насичені кольори.
Віталій, 12.04.2024 17:00:12
5
Досить стильна консоль, а головне - зручно лежить у руках, не важка, важить близько 600гр, але це не відчувається під час гри.
Денис, 12.04.2024 17:02:52
Без рейтинга
Хороший екран, при налаштуваннях гри з високою якістю - дивитися на картинку одне задоволення, в цілому, навіть якщо ставити якість зображення низьким, мила немає, все супер.
Женя, 07.05.2024 20:01:19
Без рейтинга
Цікава така річ, брав на подарунок, дитині дуже сподобалось, а я поки показував як користуватись і собі таку захотів
Лариса, 07.05.2024 20:03:22
Без рейтинга
Якщо потрібно щось компактне, але мега зручне для пограти не встаючи з дивана або ліжка, то рекомендую брати. Тут не треба ніяких танців з бубнами щоб щось до чогось підключити. Все зручно та зрозуміло. Мені взагалі подобається, що якщо пограв наприклад на ноутбуці, то продовжувати можна з того самого місця вже на цій приставці і потім знову на ноуті. Синхронізація чітка, принаймні я не помітила якихось збоїв. Та й кнопки всі необхідні для управління на місці.
Віка, 07.05.2024 20:05:56
Без рейтинга
Користуюся не так довго, але дуже здивована потужністю даного апарату, половина бібліотеки грає на високих налаштуваннях без лагів.
Андрій, 07.05.2024 20:07:27
Без рейтинга
Прекрасний, якісний OLED екран, тихіша робота вентиляторів. Покупкою дуже задоволений! Брав в розстрочку і вам рекомендую.
Олександр, 07.05.2024 20:15:26
Без рейтинга
Повноцінний переносний ПК. Купив три дні тому, звикаєш швидко, в руках лежить, як рідний. Все класно!
Марк, 07.05.2024 20:16:37
Без рейтинга
Відразу купувати було трошки задорого, але я побачив, що тут можна взяти в оплату частинами на різні кількості місяців. Взяв на 15
Яна, 09.05.2024 14:14:08
Без рейтинга
Це дуже крутий подарунок. Особливо, коли у людини все є і ти не знаєш чим вже його здивувати.
Кирил, 09.05.2024 14:20:22
Без рейтинга
Ця ігрова консоль чудова. Мені більше не потрібно іти до себе в кімнату і відчувати себе печерною людиною, щоб грати. Я можу сидіти у своєму зручному кріслі, у вітальні біля моєї дружини, поки вона дивиться свої серіали, і я можу грати через свій Steam, паралельно спілкуватися з нею, дивитися ті ж серіали і не клацати мишкою. Це дуже зручно.
І цю консоль ще можна спокійно брати з собою. З комп'ютером таке вряд чи вийде. Тому, я рекомендую його придбати всім, хто любить пограти не тільки у себе в кімнаті.
Гліб, 09.05.2024 14:24:14
Без рейтинга
хороший девайс, але як на мене, то дорогуватий. за такі гроши можна купити або плойку, або ноутбука
Софія, 09.05.2024 14:26:19
Без рейтинга
дякую вашим консультантам в місті Одеса, які допомогли обрати класну ігрову консоль, а то я вже заплуталась в них
Злата, 09.05.2024 14:28:00
Без рейтинга
Це такий непоганий портативний комп'ютер. Ідеально підіййде тим, хто не хоче таскати за собою свій комп
Супер цена-3%
Отзывы о Игровая консоль Valve Steam Deck OLED 1TB
Максим, 09.04.2024 21:09:33
5
В мене було безліч різних консолей, і дешевих і дорогих, але цей, він просто топ! Машина! Ще й на цілий терабайт
Анна, 09.04.2024 21:18:38
5
OLED – про нього вже багато сказано. Раніше не розуміла особливої різниці, але вона є, екран шикарний, дуже насичені кольори, від IPS сильно відрізняється.
Павло, 09.04.2024 21:20:08
5
Загалом консоллю дуже задоволений. Вона багатогранна і я впевнено можу сказати, що її можна повноцінно використовувати як пристрої 2в1: для ігор і для роботи/повсякденних завдань. Докупаєте док-станицю та у вас уже повноцінний пк. Режим ігор Sream OS чудово працює, особливо якщо ви вибираєте гру зі списку добре підтримуваних. Valve справді вдалося зробити, як на консолях: запускаєш та граєш. Без танців з бубнами та налаштуванням графіки, якщо тобі цього не хочеться.
Олександр, 09.04.2024 21:22:26
5
Відмінна портативна ігрова консоль, яка зможе запустити більшість ваших ігор зі Steam бібліотеки, за бажання можна і не тільки їх.
Артур, 08.05.2024 13:56:39
Без рейтинга
Для грання на дивані або в поїздці саме те. Зручно тримати в руках, яскравість добра, пам'яті дуже багато.
Олег, 08.05.2024 13:59:03
Без рейтинга
Жоден інший виробник не підтримує свій продукт так, як це робить Valve із Steam Deck. SteamOS просто ідеально налаштоване на ігри та чудово працює. Оновлення надходять через дуже короткі проміжки часу, а список підтримуваних ігор зростає щодня.
Консоль має до того гарний та стильний дизайн, виглядає на свої гроші.
До речі, про гроші. Дякуючи вашому магазину, я зміг купити собі цю консоль. Бо коштує не дешево, а у вас класна розстрочка. Дякую вам!
Влад, 08.05.2024 14:00:01
Без рейтинга
OLED-дисплей природним чином передає кольори красиво та реалістично. Додаткова функція HDR також чудова і добре справляється зі своїм завданням.
Дмитро, 08.05.2024 14:00:47
Без рейтинга
Загалом, це дуже приємне доповнення для тих, хто хоче грати у свої комп'ютерні ігри на ходу.
Антон, 08.05.2024 14:02:17
Без рейтинга
Його дуже зручно тримати в руках, він не важкий, а автономна робота неперевершена. Інколи навіть не помічаю, як пройшло багато часу
Ігор, 25.05.2024 19:33:16
Без рейтинга
не погана консоль, є чим погратися в вихідний день. зручна і симпатична, мені сподобалась.
Степан, 25.05.2024 19:34:43
Без рейтинга
Добре тримає заряд, зручна консоль і вона без пафосу. Точно коштує своїх грошей.
Артем, 25.05.2024 19:35:55
Без рейтинга
Заомвляв на вашому сайті, все прийшло двоолі швидко і гарно упаковано. В користуванні побув мало, але ж крута консоль.
Михайло, 25.05.2024 19:40:04
Без рейтинга
Занадто дорого, але я точно отримав те, за що заплатив. Мобільний ПК, на якому можна грати у відносно нові ігри. 1 Т пам'яті це найкращий вибір, тому що постійшо щось видаляти - не моя історія. Я б просто забросив таку штуку. А тут вистачає пам'яті на всі ігри, які мені цікаві. Беру із собою, це зручно. Можна пограти в будь-якому місці і часі.
Купував в оплату частинами, тому роздільно ціна не так лякає, але як підрахувати спільну суму.. то трошки занадто.
Рекомендую брати в цьому магазині. Вигідні пропозиції.
Дар'я, 25.05.2024 19:41:16
Без рейтинга
У нього чудовий екран і зручне компонування. Купувала хлопцю, але постійно граю сама. Така штука прикольна.
Карина, 25.05.2024 19:43:01
Без рейтинга
не погано тримає заряд, можна загратися в цю штуку без підзарядки. єдиний мінус, ціна. хоч і крута річ, але дорога.
Станіслав, 25.05.2024 19:44:23
Без рейтинга
Як на мене Valva - це вже якість. Я був впевнений, що це крута річ, бо вони роблять на совість. Я не помилився.