iPhone SE 2 Б/У - отзывы владельцев

64 отзыва
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb Black (Идеальное)
Руслан Маснюк, 21.03.2024 09:13:16
5
Техніка в ідеальному стані, акум- 100%, Клас
Максим, 15.05.2024 19:15:46
5
Я перейшов на iPhone SE 2 з Android і не пошкодував про це. Телефон простий у використанні та має безліч корисних функцій.
Євген, 15.05.2024 19:16:43
5
Я задоволений своєю покупкою iPhone SE 2nd. Він швидкий, зручний та має відмінну камеру.
Петро, 15.05.2024 19:18:04
5
Це чудовий подарунок для дитини, яка ще ходить в школу. Моя дівчинка була рада отримати цей айфон.
Олексій, 15.05.2024 19:20:18
Без рейтинга
Це чудовий маленький телефон для нас, практичних людей, які не часто оновлюють їх, але все одно хочуть телефон із більшістю приємніших функцій, які є у більших і дорогих телефонах. У мене насправді є старий SE, який все ще є чудовим маленьким телефоном, який досі чудово працює, і це змусило мене вибрати новіший SE, коли побачив його в розділі б/у техніки. Величезним бонусом для мене є те, що в ньому все ще є кнопка «Додому». Я просто віддаю перевагу тактильній кнопці, яку я можу відчувати. Щодо решти телефон, знову ж таки, пристойний за ціною. Хороша якість звуку, швидкий, має всі функції, які я хочу від телефону.
Степан, 15.05.2024 19:21:04
Без рейтинга
iPhone, мабуть, найкращі телефони, доступні на даний момент, якість бездоганна, сенсорний екран.
Дарія, 15.05.2024 19:21:47
Без рейтинга
Купили цей телефон бабулі, щоб модна було по відео спілкуватися. Головне, щоб вона не дізналась ціну))
Марія, 15.05.2024 19:22:48
Без рейтинга
працює більш чуйно, ніж попередні 6s, час автономної роботи теж вище, без зарядки вистачає на день, більше мені нічого не потрібно зараз.
Коля, 15.05.2024 19:25:15
Без рейтинга
Телефон в чудовому стані все працює, єдине чого мені не вистачає, щоб телефон працював під дощем.
Марина, 15.05.2024 19:27:16
Без рейтинга
iPhone як iPhone. Чорний колір дуже гарний і досить характерний. Телефон дуже швидкий, якість збірки чудова, камера підходить для аматорських фото, можна записувати 4K відео з частотою 60 кадрів в секунду. Особисто я не маю проблем з тим, що вгорі та внизу дисплея є рамки, і що дисплей не такий, як в нових моделях. У нього є кнопка «HOME» із вбудованим сканером відбитків пальців під екраном, що для мене є плюсом — це робить його схожим на класичний iPhone.
Денис, 15.05.2024 19:28:36
Без рейтинга
завжди хотів собі айфон, але витрачати стільки грошей душила жаба. дякую, що у вас є не нові айфони і розстрочка.
Назар, 15.05.2024 19:29:22
Без рейтинга
Він добре працює, і я не зіткнувся з будь-якими проблемами. Пам'яті більш ніж достатньо.
Степан, 15.05.2024 19:30:40
Без рейтинга
iPhone SE маю вже два тижні, і я повністю задоволений. Звичайно, великим мінусом є акумулятор, але для звичайних користувачів його цілком достатньо.
Богдан, 28.05.2024 16:28:42
Без рейтинга
Зручний телефон, не здоровий, як про макси, і не малий як мініки, це ідеальна форма і дизайн.
Катерина, 28.05.2024 16:29:41
Без рейтинга
прекрасний телефон для моєї дитини. він в школі і я постійно переживаю за нього, тому телефон потрібен.
Віктор, 28.05.2024 16:38:36
Без рейтинга
Ну, для початку, це екологічно чистий телефон і виглядає абсолютно новим, я можу тільки уявити, як виглядає новий телефон. Спочатку я подумав, що він буде маленький. Але потім я отримав його і він був ідеального розміру. І я вже поклацав на ньому майже всі додатки і він працює чудово, на мій погляд, це 5 зірок і навіть більше, дякую, я дуже ціную чудову якість, обслуговування та відношення вашого магазину до покупця.
Наступна покупка телефону буде точно у вашому магазині.
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 128 Gb Black (Идеальное)
Олексій Дженков, 18.07.2022 19:37:37
Без рейтинга
Чи можна отримати фото реального девайсу та стан батареї?
Юлия Семчишина, 19.07.2022 15:58:10
У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення стану батареї зверніться до оператора інтернет-магазину)
Лёгкая Алёна, 10.09.2023 01:14:48
Без рейтинга
Что входит в комплект?
Василина Круподеря, 13.09.2023 09:00:25
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Юрій, 26.02.2024 17:29:08
5
Все гуд, стан навіть краще, ніж я очікував
Ответ консультанта «Техно Ёж» 26.02.2024 17:55:12
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук! Бажаємо приємного
користування!
Котляр Олександр, 28.02.2024 21:34:28
5
Прибув раніше ніж було указано. Стан як і написано стан ідеальний
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb Red (Идеальное)
Катерина, 05.04.2023 00:15:04
1
Замовила Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb Red (Ідеальний), про те, які запчастини міняли ніхто не попередив. Прийшов телефон з непрацюючим динаміком, заміненим дисплейним модулем і заміненим акумулятором. При оплаті частинами одразу впарюють розширену гарантію на 1 рік, тобто ціна з 8 тисяч стає одразу 10 тисяч, але у чеку це не було взагалі вказано. Після дзвінка сказали, що замінять за 2-3 дні, відправили під кінець 3 дня, ще й при доставці вказали суму до сплати як за повний телефон, хоча телефон вже сплачений, а доставка мала бути за їх рахунок. Ніяких вибачень не було, на слова: «З таким відношенням, я у вас більше б нічого не придбав» менеджер відповів: «Я вас розумію і підтримую».
Юлия Семчишина, 05.04.2023 10:10:16
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за відгук! Приносимо вибачення за цю ситуацію.
Мондзєлєвська Катерина, 13.04.2023 16:46:53
Робота центру по спілкуванню з абонентами на високому рівні, менеджер Василина дуже добре підходить до вирішень таких запитань!  Телефон на який обміняли працює добре, без нарікань, також на знак вибачення подарували чохол і захисне скло, все класної якості! Дякую за те що передзвонили і вирішили моє питання !
Віктор, 30.10.2023 20:37:32
5
Замовив SE2 для мама. Все чудово, швидко. Телефон супер.
Дякую!
-12%
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb White (Идеальное)
Михайленко Кирило, 11.04.2024 11:39:55
5
Придбав данний товар, стан здивував, заднє скло без подряпин, ціле, екран трішки зовсім пойорзаний, і це майже не помітно. Все в телефоні працює просто чудово. Підтримка операторів на сайті теж сподобалась, нічого не нав'язували, швидко, ясно і по факту все розповіли. Короче, роботою магазину я задоволений, товаром теж, велике вам дякую ♥️
Супер цена-17%
Отзывы о Б/У Apple iPhone SE 2 64 Gb Black (Отличное)
Андрей, 24.10.2021 11:23:35
5
Все отлично! Всем доволен!
Ответ консультанта «Техно Ёж» 25.10.2021 16:00:40
Спасибо за отзыв)
Ринат, 31.10.2021 09:15:35
Без рейтинга
А можно узнать какой ёмкости батарея? Чтобы знать покупать или нет
Ответ консультанта «Техно Ёж» 01.11.2021 11:40:25
Конечно можно) Вы можете оставить заявку и наш оператор сбросит вам всю необходимую информацию. Чаще всего у нас есть несколько единиц одной модели.
Олексій Дженков, 18.07.2022 19:36:49
Без рейтинга
Чи можна отримати фото реального девайсу та стан батареї?
Юлия Семчишина, 19.07.2022 15:57:49
У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення стану батареї зверніться до оператора інтернет-магазину)
Sonya Papko, 21.02.2023 09:41:23
Без рейтинга
Що йде в комплектацію? І який стан батареї?
Юлия Семчишина, 03.03.2023 16:43:17
Доброго дня! У нас представлено багато варіантів цієї моделі, для уточнення деталей та додаткової інформації зверніться, будь ласка, до менеджера інтернет-магазину. В комплектації зарядний кабель та коробка. Дякуємо!
Vladislav, 20.08.2023 00:15:56
Без рейтинга
А який стан акумулятора в даному смартфоні?
Василина Круподеря, 21.08.2023 14:32:18
Доброго дня! Зателефонуйте нам на номер 0800750200 та натисніть 1, щоб дізнатися наявність та стан пристрою або напишіть у наш бот  !
Данило Єпік, 16.10.2023 16:08:33
Без рейтинга
Не можу зрозуміти, це версія 2020 року чи 2022?
Василина Круподеря, 18.10.2023 13:10:07
Доброго дня! Дякуємо за запит, це версія 2020 року.
Володимир, 15.05.2024 19:32:29
Без рейтинга
Не погана батарея. Мені вистачає на день заряду. Але я не граю в ігри на ньому. Не знаю, скільки б так він протримався
Христина, 15.05.2024 19:35:26
Без рейтинга
Я перейшла з iPhone 6s. Мій попередній телефон був у дуже хорошому стані і на перший погляд я не помітила великої різниці, телефон працює швидко і повністю виконує свої функції. Рекомендую всім, кому потрібен швидкий, ефективний і надійний телефон. Цей прийшов у відмінному стані, без подряпин, і акумулятор чудовий.
Камера не погана. Навіть вночі він може робити хороші фотографії, так, я не бачу щось супер детально на задньому плані, але це не великий мінус.
Віка, 15.05.2024 19:36:24
Без рейтинга
Уживаний телефон виглядав як новийі функціонує зовсім як новий, купувала його як резервний варіант.
Олександр, 15.05.2024 19:37:28
Без рейтинга
У мого старого айфона вже зовсім погана батарея була, тому вирішив купити цей телефон. Він навіть дуже добрий
Соломія, 15.05.2024 19:38:11
Без рейтинга
Не поганий, але при інтенсивному використанні батареї може не вистачити і цілий день.
Олена, 15.05.2024 19:39:05
Без рейтинга
Раніше мала ще перший SE і не захотіла ніяких інших моделей, добре, що ви ще продаєте такі раритети.
Дмитро, 15.05.2024 19:41:03
Без рейтинга
Лише перенесення даних: розташуйте обидва пристрої поруч один з одним, зачекайте 1 годину – результат: новий пристрій із усіма встановленими програмами зі старого пристрою. Це геніально. Кнопка «Домашня сторінка», яку все ще можливо правильно натискати та отримувати відгук про клацання, я просто люблю це. Незважаючи на те, що пристрій найменший у серії, він може робити все, що мені потрібно. А 64 ГБ пам’яті достатньо для зберігання кількох додатків, прослуховування музики, двох облікових записів електронної пошти та кількох фотографій. І він поміститься всюди, навіть у кишені. Я не можу сказати ще більші iPhone.
Василь, 15.05.2024 19:42:20
Без рейтинга
Я не обирав собі модну камеру, а просто хотів нормальний телефон. Тому обрав цю модель і цілком задоволений
Сергій, 15.05.2024 19:43:10
Без рейтинга
З новим SE ви отримуєте iPhone 11, але з меншою кількістю наворотів та кнопкою «Додому». Це прекрасно!